arkadaslar esim izin diye tutturuyor...ben bu sene izine gitmek istemiyorum...gecen sene agzimdan burnumdan geldi... o kadar masraf yaptik kaynimin dugunu var diye gittik esimin isleri vardi 1 hafta durdu gitti ben uc hafta durdum...annemgil yaslanmis gurultu goturmuyor kafalari...yani iki erkek cocugu az bir gurultu olsa ev almadiki kocan iste ne olurdu ev alsaydi böylemi olurdu falan...6 haftaydi iznim 3 hafta durdum...neyse annemgilin evde torunu var beni konularimdan biliyorsunuz...huysuz bir cocuk...yaa acillik oldum stresten... gitmek istemiyorum...kaynanamdan zaten nefret ediyorum herkesle helallesti umreye giderken benle helallesmedi
oda evine gelin getirdi problemleri oldugunu anlamak zor degil...benden cikarir diye korkuyorum ne umutlarla gidiyorum bunlari yasiyorum gitmek istemiyorum esime dedim kendin git o o zaman ben burdayim iyi giderim dedi
kendi bilir ne deyimki...zaten gidince cocuklar hastalaniyor gurbet cocuklari hava degisimi su bu kaynana yesin icsin gezsin bana laf soksun...tamam oooohhhhhhhhh millet sefa ceksinh zekiyim acillik olsun hayat böyle mukemmel....