izine gitmek istemiyorum...

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
arkadaslar esim izin diye tutturuyor...ben bu sene izine gitmek istemiyorum...gecen sene agzimdan burnumdan geldi... o kadar masraf yaptik kaynimin dugunu var diye gittik esimin isleri vardi 1 hafta durdu gitti ben uc hafta durdum...annemgil yaslanmis gurultu goturmuyor kafalari...yani iki erkek cocugu az bir gurultu olsa ev almadiki kocan iste ne olurdu ev alsaydi böylemi olurdu falan...6 haftaydi iznim 3 hafta durdum...neyse annemgilin evde torunu var beni konularimdan biliyorsunuz...huysuz bir cocuk...yaa acillik oldum stresten... gitmek istemiyorum...kaynanamdan zaten nefret ediyorum herkesle helallesti umreye giderken benle helallesmedi:47:oda evine gelin getirdi problemleri oldugunu anlamak zor degil...benden cikarir diye korkuyorum ne umutlarla gidiyorum bunlari yasiyorum gitmek istemiyorum esime dedim kendin git o o zaman ben burdayim iyi giderim dedi:47::47:kendi bilir ne deyimki...zaten gidince cocuklar hastalaniyor gurbet cocuklari hava degisimi su bu kaynana yesin icsin gezsin bana laf soksun...tamam oooohhhhhhhhh millet sefa ceksinh zekiyim acillik olsun hayat böyle mukemmel....

icime atan bir insanim...buda bana SIKINTI yapiyor...icime atmasam kavga cikiyor offf offf bir cikis yolu gosterin bana arkadaslar ben SIKINTIYA gelemiyorum doktorum bana dediki stres olmayacak senin icin iyi degil ben ne yapabilirim ki....sevdigin insanlarla gorus dedi yaa tiksindim yaa inanin bu kadindan yaa izinde neler olur bilmiyorum ben yokkende esimi iyi yer bitirirler...

canım madem mutsuz oluyosun ızınde hıc gıtme hadı kendı aılende hos gore onlarda kalırsın kaynananı cok gormezsın dıyecem ama anladıgım kadarıyla onlarda cok ıstemıyo ama esının gıtme hakkı var ozlemıs olabılır bence tek gıtsın senıde ozlesın bıraz

canım madem mutsuz oluyosun ızınde hıc gıtme hadı kendı aılende hos gore onlarda kalırsın kaynananı cok gormezsın dıyecem ama anladıgım kadarıyla onlarda cok ıstemıyo ama esının gıtme hakkı var ozlemıs olabılır bence tek gıtsın senıde ozlesın bıraz
hayir onlarda cok istemiyor diye bir durum yok bunu nerden cikarrtin...eski tad olmaz...önceden cok guzeldi hersey...her gitmemde kaynanam zekiyim misafir o oturacak derdi ordaki eltilerim bozula bozula dolanirdi...ama uc gun yol gitmisim buncacik hakkimda olsun artik...neyse gecen sene dudun araligiydi ben ve cocuklarimla ilgilenen olmadi anladinmi...esimde buraya erken gelince inan cok zorlandim orada yeni gelin var diye kaynanamgile gitmedim...esim varken bana dalasamiyorlar yani geziyom tozuyom o yokken garantisi yok...yeni eltim cok uyanik bana dugun araliginda diyorki kocamin camasirinida at makinaya:53::53::53: sok oldum daha dogrusu oda stresliydi tertemiz camasirlari kirli camasirina atmis dedim bu kirli sepeti dedim...yaa neyse unuttum bozuldu galiba bunlarida at diyor ukala...anladinizmi simdi...banane senin kocayin camasirindan benim esim onun buyuk kaynin ben buyuk eltisiyim edep mya huuu saygii diyorum pes yani saygin yok kaynanam beni mumla ariyor galiba:52::52:

haa evet canim kendi ailem evde gelin ve torun olunca sanki once gelin der gibi olmuslar anladinmi :63:

evet gitmek zorunda değilsiniz gitmeyin o zaman..
ama konuşma tarzınızı beğenmedim ben büyük eltiyim edep ya hu felan... saygılı olun ki saygı görün karşılıklı değil midir bu işler..hem ben öyle dedim bozuldu felan:( hiç hoş bir iletişim değil.
ayrıca kayınvalideniz çocuğa bakmak zorunda da değil.onların arası iyi ya da kötü bu da sizi ilgilendirmez..sizi arıyorsa kayınvalideniz eğer öyle demişsiniz ya arayacak benim gibisini o da sizin iyiliğinizdendir ama bu şekil ifade de hoş değil:(
kendi adıma önce siz kendiniz bir özeleştiri yapsanız kendinize..kızmayın lütfen bu da benim görüşüm...

evet gitmek zorunda değilsiniz gitmeyin o zaman..
ama konuşma tarzınızı beğenmedim ben büyük eltiyim edep ya hu felan... saygılı olun ki saygı görün karşılıklı değil midir bu işler..hem ben öyle dedim bozuldu felan:( hiç hoş bir iletişim değil.
ayrıca kayınvalideniz çocuğa bakmak zorunda da değil.onların arası iyi ya da kötü bu da sizi ilgilendirmez..sizi arıyorsa kayınvalideniz eğer öyle demişsiniz ya arayacak benim gibisini o da sizin iyiliğinizdendir ama bu şekil ifade de hoş değil:(
kendi adıma önce siz kendiniz bir özeleştiri yapsanız kendinize..kızmayın lütfen bu da benim görüşüm...
siz beni hic anlayamamissiniz...ne iletisimi ya....gelin hanimin dugunu icin gittik sonucta buyuk kayin inan sirf dugin icin gittik...ama havasindan gecilmiyordu sizce bu saygimi...benim iletisimimde problem yok...kaynanamida cocuk gibi aglattilar...ceyiz yok ilgi yok her saat kaynimla gezmede biz böyle gormedik...dugun olmadan ust bas herseyi kaynanamgile tasimis ust degismeye bile kayinvalideme geliyordu anladinizmi eltimle aramda hicbir problemim yok asla yuzune demedim buraya yazdim:59:ama biraz benim durumumda dusunurseniz iyi olacak...cokm havaliydi ama herkes insan sonucta biraz agir olmak gerekmezmi bunu herkes söyluyor inanin bura esimin akrabalarindan duyuyorum aslada eltimi kesmem asla..sonucta kaynimin karisi?!!!yani daha evlenmeden bunu bana demesi cok ayip...

o zaman dufgun stresine verdim hos bunlar olurken daha dugun yoktu...simdi gittigimde ne ile karsilasirim bilinmez...bana ukala davranir bende onun seviyesine inersem cok kotu cok...kaynanamin tavrinida asla kestiremem:37::37::37:yaa evim olunca rahatca giderim sonucta ev ev ustune olmuyor esim ev alirda sonra rahatca gidersem olur esim gitsin bir hafta gelsin diretirse benim kararim belli gitmiyecegim...

siz beni hic anlayamamissiniz...ne iletisimi ya....gelin hanimin dugunu icin gittik sonucta buyuk kayin inan sirf dugin icin gittik...ama havasindan gecilmiyordu sizce bu saygimi...benim iletisimimde problem yok...kaynanamida cocuk gibi aglattilar...ceyiz yok ilgi yok her saat kaynimla gezmede biz böyle gormedik...dugun olmadan ust bas herseyi kaynanamgile tasimis ust degismeye bile kayinvalideme geliyordu anladinizmi eltimle aramda hicbir problemim yok asla yuzune demedim buraya yazdim:59:ama biraz benim durumumda dusunurseniz iyi olacak...cokm havaliydi ama herkes insan sonucta biraz agir olmak gerekmezmi bunu herkes söyluyor inanin bura esimin akrabalarindan duyuyorum aslada eltimi kesmem asla..sonucta kaynimin karisi?!!!yani daha evlenmeden bunu bana demesi cok ayip...

sizi anlamaya çalışıyorum şu noktada cidden anlıyorum da..bizde ayrıyız gittiğimiz zaman bizde beklentilerdeki gibi olmayabiliyor..şurda çok haklısın..gitmek zorunda değilsin..gitsen de rahat edemezsin çok normal...çocuk varken birde..madem eşin illa gidilecek diyorsa sende ona giderim ama beraber olursak de bence eşin yanında rahat olursun..öbür türlü gitmek zorunda da değilsin...neden boşuna huzurunu bozasın ki..
eltin konusuna gelince evet kızmışsın bişeylere haklısındır belki de sonuç her neyse..sen karışma onların o suna bu suna..fazla samimiyet kurma..huzurun bozulmaz o zaman...birde takma kafana..herkes hakettiğini yaşar..bu gibi durumlarda uzaklık en güzel fırsat bence..uzak olman cidden bir avantaj..girmemşiş oluyorsun bu aile problemlerine..ve dahil olmamaya çalış bu tip problemlere dedikodulara..elinden geldiğince..bol şans:):71:

anlaşılan ne kaynananın ne de annenin evinde rahat edemiyorsun
madem öyle bende olsam ya gitmem yada kısa süreliğine giderim.3gün kaynanamda 3 gün annemde kalır dönerim.3-4 gün sizi idare ederler muhakkak:31:
benim aklıma başka bir çare gelmedi:44:

evet haklisiniz arkadaslar...bugun moralim cok bozuk size anlatiyim hatamida söyleyin...gerci benim mini kelama gore:)))sansliyim o iki saniyede olmus ben 15 dakika konustum...ister gulun ister aglayin...bu orange tarifesine gectim...iki uc ay oldu...1000 dakika bedavam var 1000 sms hakkim var...turkiye avusturya...neyse yorumunuzu bekliyorum ...dun cok canim SIKILDI cevap verebilen bir insan degilim...azicik acilabildim...neyse dun turkiyede ablami aradim cocuklarin okuluna geldim konusmam lazimdi kapattim sonra aradim...ablam bana ne dese iyi daha hic konusmadan komsum geldi sonra ara zoruma gitti yaa ben sonucta taaa nerelerden aramissim kirildim...komsusu evinin dibi sakayla desem rahatlardim bugun icimden hep aglamak geliyor ...antidepresanmi iciyim nedir yaa...

canım anladın mı anladın mı demene gerek yok anladım merak etme bence bıraz sakın ol sen cok stres olmussun valla erken yaslanırsın herkes hayatını yasarken

ya zekıyım kusura bakma ama ben senın anlattıklarından hıçbışey anlamıyorum?

kaynananın ve eltını anlatıyosun ama anlattıklarının çogu garip...

kusura bakma lutfen yanlış anlama benı.

Son düzenleme:
evet haklisiniz arkadaslar...bugun moralim cok bozuk size anlatiyim hatamida söyleyin...gerci benim mini kelama gore:)))sansliyim o iki saniyede olmus ben 15 dakika konustum...ister gulun ister aglayin...bu orange tarifesine gectim...iki uc ay oldu...1000 dakika bedavam var 1000 sms hakkim var...turkiye avusturya...neyse yorumunuzu bekliyorum ...dun cok canim SIKILDI cevap verebilen bir insan degilim...azicik acilabildim...neyse dun turkiyede ablami aradim cocuklarin okuluna geldim konusmam lazimdi kapattim sonra aradim...ablam bana ne dese iyi daha hic konusmadan komsum geldi sonra ara zoruma gitti yaa ben sonucta taaa nerelerden aramissim kirildim...komsusu evinin dibi sakayla desem rahatlardim bugun icimden hep aglamak geliyor ...antidepresanmi iciyim nedir yaa...

aa sen yurt dışında mıydın?:( evet şimdi bakışım daha da değişti:) ya insan arada çok hassas olabiliyor..öyle bir dönemde de olabilirsin ille sebebe gerek yok insanız sonuçta..sen beklentiye girmeyeceksin hiç kimse için ablan ailen..anlıyorum ben fedakarlık yapıyorum ama karşılığı neden olmuyor diyorsun ya..işte herkes beklediğin anda beklediğin inceliği gösteremeyebiliyorlar..ben sana bişey itiraf edeyim mi..bazen arkadaşlarım ailemden daha yakın geliyor gözüme..çünkü rahat dertlenebiliyorum sonunu düşünmek zorunda kalmadan..
ama aile ilişkilerinde her adımı hesaplamak gerekiyor..ve de beklediğin yakınlığı bulamadığında olabiliyor..çok dert etme:) depresan felan da alma..yap kendine bol köpüklü bir kahve varsa yakın bir arkadaşını ara dertleş..yok sa da yaz buraya..ya da dizi izle ya da nebileyim çık dışarı gez:)

Zekiyim, kafan çok karışık çok hassas bir dönemdesin bence şimdiden izni düşünme. Kardeşin de telefonda söylediği çok normal gerçekten kırılcak birşey yok. Senle telde konuşurken kapı çalmışsa komşu geldiyse kusura bakma teldeyim başka zaman gel diyemez, ne bileyim çok önemli bir konu konuşmuyorsanız demez nasıl olsa dakikan var başka zaman konuşalım diye düşünmüştür. Bence de kendine bir kahve yap, hatta bir cafeye git arkadaşını da çağır. Fazla dert etme.

zekiyim,sen daha önce başka konularda sıkıntılarını anlatmıştın.Çoğu eşinle ilgiliydi.
Ben de az kalsın,Türkiye'ye ailenin yanına gitsen,değişiklik olur diye yorum yazacaktım.
Halbuki ailenin yanında da huzur bulamıyormuşsun.
Senin yazdıklarını okudukça sıkıntını hissediyorum,üzülüyorum.
Ama hayatını güzelleştirmek adına,mutlaka senin de yapabileceğin birşeyler vardır.
Yazı şeklin çok heyecanlı ve sinirli.Acaba normalde de böyle misin ?
Bir ara sanırım psikoloğa gitmekten sözedilmişti,gitme imkanın var mı ?
Kendin kişisel gelişim ve pozitif enerjiyle ilgili kitaplar okusan,biraz daha sakin ve olumlu bakmaya çalışsan...Belki hayatını çekilir hale getirebilirsin.

Back
X