izlemeyi bıraktığınız diziler varmı?

Sürekli izlediğim bir dizi yok. Ara sıra takıldıklarım arasından binbirgece(fenalık geldi prenses şehrazatın kaprislerinden), asi yi izlemiyorum artık.

Bülent İnal'ın dizisi başlıycakmış, onu izlemeyi düşünüyorum sadece:asigim:

binbirgece, dudaktan kalbe ve annem ömrünü doldurdu bence

doktorları geçen sezon izlerdim iyi kötü her bölümü olmasada, bu sezon iğrenç naz elmas kadar kötü bir oyuncu görmedim bütün rolleri aynı oynuyor ne kadar düz bir oyuncu..ve artık izlemiyorum.izlediğim tek dizi yaprak dökümü ...ne kadar uzasada izlenecek bir dizi bence..

binbir gece ve doktorlar adlı dizileri bıraktım izlemiyorum binbir gecedeki tartışmalar sıktı doktorlardaki değişiklikleri de anlamadım ne oldu nereye gittiler bir açıklama bile olmadı

ben de düşündüm de gecen sezon nerdeyse hergün dizi izliomuşum bu sezon sadece yaprak dökümü ve ask-ı memnu yu iziyorum.dizikolik olup cıkcaktım yaa...

binbir geceyi ilk sezonunun yarısında bırakmıştım..bu sene de vazgeç gönlümden vazgeçtim..

ben cnbc e deki dizilerin hastası idim.bu sezon yeni dizilerin hiçbirini beğenmiyorum.

türk izilerinden sadece dudaktan kalbe bakıyorum.o da müzikleri hatırına süper müzikler

kavak yelleri-tatlicadiarzu- iyice sacmaladılar kimin eli kimin cebinde belli değil kafamçokkarıştı

kavak yellerikötükedihüso hastasıydım..artık sinir oluyorum insan en akın arkadsının askına yan gözle bakar mı canmklava:

doktorlar izlemeyeli ne kadar oyuncu eklenmiş
binbir gece sıktı artık. şehrazat amma kapris yapıyor. saçma şeylerden tartışır oldular.
eda da nerden çıktı salak kadın. burhan bey ve nadide hanımı seviyorum. onlar için bakıyorum ara ara.

başta binbir gece, kavak yelleri, bizim evin halleri, asi, elif, dudaktan kalbe, annem bunların hepsini bıraktım.

izlediklerim de elveda rumeli (asla vazgeçmem), gece gündüz, yaprak dökümü,

binbir gece iyce cılkı çıktı sonra doktorlar dudaktan kalbede cıvımaya başladı

binbir geceyi ilk sene bırakmıştım zaten, bizim evin halleri, doktorlar en sevdiğim diziydi ama yeni sezon gelenleri hiç beğenmedim tüm tadını kaçırdılar güzelim dizinin.. izlediğim tek dizi yaprak dökümü başkada seyrettiğim yok zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…