izlemeyi bıraktığınız diziler varmı?

binbir gece ve
avrupa yakasını
çoktan izlemeyi bıraktım.
şu an favorim olan diziler:
aşk-ı memnu
yaprak dökümü
aşk yakar

avrupa yakasını bırakalı çok oldu
antipatik bile geliyor artık
sürekli gün ve saat değişmesi nedeniyle de doktorları bırakmak üzereyim

bizim evin halleri........abuk subuk bir dizi oldu,ayda bir defa göz 10 dakika izlemek yetiyor..anca ilerliyo zaten

maalesef bizim evin halleri bitti bitecek bnm için
birde parmaklıllar ardında

şuan gece sesleri,aşk yakar,aşkı memnu,yaprak dökümü,yol arkadaşımı izliyorum.1001 geceyi falan bıraktım.

Önceden iple çektiğim bizim evin halleri adlı diziyi artık izlemiyorum.

aynen canım..bizim evin halleri..bide yaprak dökümü..psikolojim kaldırmıyo yaprak dökümünü artık..ötekide saçma sapan bişey oldu..mahfettiler diziyi..ziyan oldu onca yıl seyretmişliğimiz..

avrupa yakası çoktandır gerçi,binbir gece
binbir gece geçen sezon daha iyiydi artık bakmıyorum,doktorlarıda her an izlemeyebilirim

binbir gecenin onuruyla şehrazatının aşkından ve kavak yellerinin aslısından acaip sıkıldım artık izlemiyorum.....

bınbır gece doktorlar yaprak dokumu dudaktan kalbe..
butun bunlar artık sıktı zaten cok da fazla ızlememıstım ama sımdı hıc ızlemıyorum

bınbırgecenın bakılcak bı yanı kalmadı zaten asinınde demırınde gururundan sıkıldım
sımdı favorı dızım ask-ı memnu super bı dızı yaaa
bıde avrupa yakası onada dılber hala hatrına bakıyom:)

başlığı görünce binbir gece yazmak için açtım ama baktımki tek beni değil herkesi sıkmış bu dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…