İzlerim için kararsizliğım :(

bhr6734 bi de lazer demissnz lazer yaptiran tanidignz yaptrdgi lazern adı ne acaba ?
Çok emin değilim canm netten araştırsana izleri lazerle Yok etme falan yazarsan çıkar sanırım.ama tam silinmiyor sadece rengi açılıyor biraz eskiye göre daha iyi oluyor yani.ayda bir şeklinde yapıyorlarmış sanırım yani uzun sürüyor ve baya pahalı bi yöntemmiş

İzlerim baya vardı canm bazıları derindide.ilk foto ilk yaptırdıgım gün onda daha çok belli oluyor tabi yeni diye biraz kabarıyor deri.diğerini şimdi çektim dövmem iyileşti oturtu tam izler daha güzel kapanmış duruyor.ben sonuçtan baya memnunum :KK54: Ümraniye şerifalide yaptırdım istersen dövmecinin adını yazarım instigramdan falan bak çok başarılı stüdyosuda çok hijyenik
Ewet canim ilkinde belli ediyo izlern mesela senin en ustte ki izin benmkine gore daha kabark benm o kadar kabark deil suan ameliyat fikrnden uzaklasip lazer ve dovmeye odaklandm acaba lazerle ne kadar sonuc alinr benm iki izim deri altnda sadece renk farki war diger ikisi hafif kabark duruyo gecer umudm hep war da iste gecmiyo :(

Sanirim erkeklerde bacak kıllarndan dolayi alinan deri yerinde iz kalmiyor ama malum biz bayanlarda kıllar olmadgi icin cok bariz belli etmesini istemem bi yerde iz varken ve ona takmisken bacakta da iz olursa ve gorunrse bu seferde onu sorun ederm :KK43: babanizn alinan derisi tam olarak nerden alindi ve alinan deri kalinligi neydi bilgnz war mi acaba ?
Kalınlığını bilmiyorum ama üst baldirdan alındı

Ewet canim ilkinde belli ediyo izlern mesela senin en ustte ki izin benmkine gore daha kabark benm o kadar kabark deil suan ameliyat fikrnden uzaklasip lazer ve dovmeye odaklandm acaba lazerle ne kadar sonuc alinr benm iki izim deri altnda sadece renk farki war diger ikisi hafif kabark duruyo gecer umudm hep war da iste gecmiyo :KK43:
Beş altı seansta iyice azalır sanırım ama dediğim gibi tamamen gitmiyor bi estetik cerrahiyle görüşebilirsin o daha net bilgi verir.bence hiç ameliyat işine girme zaten 4 taneymiş benmki sana göre baya çoktu bende çok kafaya takıyodum sonra lazerle aylarca uğraşmak istemedim en son böyle bi çare buldum çokta mutlu oldum

Beş altı seansta iyice azalır sanırım ama dediğim gibi tamamen gitmiyor bi estetik cerrahiyle görüşebilirsin o daha net bilgi verir.bence hiç ameliyat işine girme zaten 4 taneymiş benmki sana göre baya çoktu bende çok kafaya takıyodum sonra lazerle aylarca uğraşmak istemedim en son böyle bi çare buldum çokta mutlu oldum
Senin adına sevindm canm tabi mutlu olduktan sonra sonuc nasl gelmis cok onemli deil bende huzurszlugmu giderip mutlu olma pesindeym insallah bende kendmi mutlu edecek bi metodu bulur uygulatirm

Canlarm kolumda 4 kesi izi mevcut 2 cm eni 4 cm uzunlugu bu izlerdn kurtulmanin iki yolu war ilki bu alandaki izleri cikarttirip tek bir iz haline getrmek, ikincisi ise bacaktan alinan ince deri yamasi ile yanık izi gibi ize donusturmek ama ben karar veremiyorm ve cikamiyorm icinden siz olsaniz hangisini tercih ederdinz ? Tek bir ameliyat izi mi yoksa yanık izi mi ?
üzerine dövme yaptır. bir arkadaşım kolunda ki faça izinden öyle kurtulmuştu. çokta güzel oldu.

Biraz arastrip karar vericem herhalde artk napcagma ama dovme ii fikir tabi bide ten renginde yapilan dovme warms sanirm izin uzerine yapiliyorms onu da bi araştiricam cevrenzde yapan war mi o sekilde sadece renk degismini gidermek icin dovme yaptiran ?

dövmeyle kimler kimler ameliyat izlerini kapatmadı ki. dövme belli etmez kaliteli bi yere yaptır emin ol iz kapatmak için ilk dövme yaptıran sen olmicaksın o yaptırcagın kişiye

Kesinlikle şık bir dövme yaptırın hem de bilek kısmındaymış dövmeniz çok hoş olur.Renkli hayvanlı çiçekli böcekli olmasın güzel bir motif vs. tarzı olsun.Asla ameliyat işine girmeyin vücudunuzda derin izler kalır daha beter olur.

Back
X