İZMİİR - 2012 mayıs anneleri burada toplansın !!!

berte79

oglum kardesini bekliyor!
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
60
0
86
İzmir
4+6 yım bugün. 2.çocuğuma hamileyim.
kimler var izmirden 1.ye yada 2.ye hamile olan???????????

bende bugün itibariyle 5+1 im canım
allah tamımına erdirsin benim
ilk çocuğum olacak allah nasip ederse

oh oh maşallah ,allah tamamına erdirsin. doktora gittin mi? izmirdesin değil mi?doktorun kim?
ben de ilk çocuğumdan önce düşük yapmıştım.sen de yaşamışsın.kıyamam....

Son düzenleme:
oh oh maşallah ,allah tamamına erdirsin. doktora gittin mi? izmirdesin değil mi?doktorun kim?
ben de ilk çocuğumdan önce düşük yapmıştım.sen de yaşamışsın.kıyamam....

allah razı olsun canım
torbalıdayım ben
daha doktora gitmedim bir kaç gün sonra gidicem gittimmi keseyide
görebileyim diyorum
iş yerinden çok fazla izin alamıyorum çünkü
daha doktor belirlemedim canım ya
evet ilkini düşük yaptım napalım allahın takdiri
nasibimizde yokmu canım ya
inşallah bu seferkiler sıkı sıkı tutunur:)

Merhaba Bende izmirdeyim ama Mayıs annesi değilim:) 14+6 oldum. ama madem hemşehriler var ben de bir selam edeyim dedim.

slm kızlar bende allah nasip ederse martsonu nisan başı annesi olucam 11+1 im karşıyakada oturan varmı ben atakentdeyim :)) varmı bana
komşu olan..

Merhaba Bende izmirdeyim ama Mayıs annesi değilim:) 14+6 oldum. ama madem hemşehriler var ben de bir selam edeyim dedim.

izmirli mayıs annelerine hoşgeldin.sağlık dolu hamilelik dilerim sana.2 haftan var cinsiyeti öğrenmeye? ilk çocuğun mu? izmirin neresindensin ? ben çeşmedeyim.

Son düzenleme:
slm kızlar bende allah nasip ederse martsonu nisan başı annesi olucam 11+1 im karşıyakada oturan varmı ben atakentdeyim :)) varmı bana
komşu olan..

hoşgeldin 35,5 :) karşıyakada değilim malesef.sana uzağım ben çeşmedeyim.ama olsun buradan ve msnden falan görüşülür.

selam,
allah nasip ederse yarın saat 13:00 de Alsancak'da doktorda olacağız.
internetteki hesaplayıcılara göre ben yarın 5haftalık olacağım.
umarım bebeğim sağlıklıdır.güzel haberlerle döneriz inşallahhhh
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

izmirli mayıs annelerine hoşgeldin.sağlık dolu hamilelik dilerim sana.2 haftan var cinsiyeti öğrenmeye? ilk çocuğun mu? izmirin neresindensin ? ben çeşmedeyim.

hoşbulduk, evet birkaç hafta sonraki randevumda kısmetse görücez cinsiyetini:) ikinci çocuğum bu benim, bir tane oğlum var 11 yaşında. Bucadayım ben bu arada.

slm kızlar ben bişey sorucam bostanlıdaki başkent zübeyde hastanesinde doğum yapan yada gidicek olan birileri varmı bu hastane hakkında kimse bişey biliyomu..

selam,
allah nasip ederse yarın saat 13:00 de Alsancak'da doktorda olacağız.
internetteki hesaplayıcılara göre ben yarın 5haftalık olacağım.
umarım bebeğim sağlıklıdır.güzel haberlerle döneriz inşallahhhh

canım ne oldu
gittin mi doktora ne dedi
ben dün gittim keseyi göremedik
daha erken dedi
bir iki hafta sonra tekrar bakıcak
moralim bozuldu ya

slm kızlar ben bişey sorucam bostanlıdaki başkent zübeyde hastanesinde doğum yapan yada gidicek olan birileri varmı bu hastane hakkında kimse bişey biliyomu..

valla o hastaneye giden - kontrol yaptıran yada doğum yapan hiç tanıdığım yok :(

sen tam tatil yerindesin ne güzell :5::5::5::5::5: kışındamı ordasın kışın nasıl oralarda hayat

valla yaz-kış burada oturunca hiç de tatil yapılmıyor. 8 senedir çeşmedeyim ,daha hiç tatil yapmadım. ev-iş arası normal bir hayat var buradada.

yazın otel-motel vb. yerlere tatile gelenler tadını çıkartıyorlar valla ,asıl tatili onlar yapıyor.
bize de onların gürültüsünü kalabalığını çekmek kalıyor işte!

ama boolca temiz havası var o ayrı :)

canım ne oldu
gittin mi doktora ne dedi
ben dün gittim keseyi göremedik
daha erken dedi
bir iki hafta sonra tekrar bakıcak
moralim bozuldu ya

benim ilk çocuğumda 5.haftada gittik.karından göremedi vajinal ulturosonla gördü keseyi. o yüzden 1-2 haftaya gösterir kendini , sen moralini yüksek tut.

ben doktora gittim ,kese göründü. gayet iyi dedi doktorum. bazı önerilerde bulundu.
mesela greyfurt-kekik-havuç tüketme 8.haftanın sonuna kadar dedi. yeni araştırmalara göre bunlar düşük riskini arttırımış.

onun haricinde bolca meyve ye su iç dedi. çayı azalt, kahveyi ve gazlı içecekleri kes dedi.
gerçi benim 2.hamileliğim ben deneyimli sayılırım ,ama birini ciddi olarak uyarması çok etkili oluyor!

1 haftadır reflüden öldüm , internete falan giremedim keyifsizlikten . bugün midem birazdaha iyice. ama tam geçmedi ... bu haftalar bulantı , reflü vb. çok olurmuş, bulantım yok ama reflü beni mafetti.

7.haftada 2.kontrolüm var. kalp atışlarını dinleyeceğiz nasipse ve bazı tahlillerim olacak inşallah .
umarım hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririz. :49:

benim ilk çocuğumda 5.haftada gittik.karından göremedi vajinal ulturosonla gördü keseyi. o yüzden 1-2 haftaya gösterir kendini , sen moralini yüksek tut.

ben doktora gittim ,kese göründü. gayet iyi dedi doktorum. bazı önerilerde bulundu.
mesela greyfurt-kekik-havuç tüketme 8.haftanın sonuna kadar dedi. yeni araştırmalara göre bunlar düşük riskini arttırımış.

onun haricinde bolca meyve ye su iç dedi. çayı azalt, kahveyi ve gazlı içecekleri kes dedi.
gerçi benim 2.hamileliğim ben deneyimli sayılırım ,ama birini ciddi olarak uyarması çok etkili oluyor!

1 haftadır reflüden öldüm , internete falan giremedim keyifsizlikten . bugün midem birazdaha iyice. ama tam geçmedi ... bu haftalar bulantı , reflü vb. çok olurmuş, bulantım yok ama reflü beni mafetti.

7.haftada 2.kontrolüm var. kalp atışlarını dinleyeceğiz nasipse ve bazı tahlillerim olacak inşallah .
umarım hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririz. :49:

canım şükürler olsun ki bende keseyi gördüm
iki hafta sonra kalp atışını dinlemeye çağırdı
bende istifra etmiyorum ama midem sanki hep ağzımda
öğürüyürum arada bir midem bulanıyo ama çıkarmıyorum
çok şükür ya allah hepimizin kucağına almayı nasip eder inşallah

Back
X