Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4+6 yım bugün. 2.çocuğuma hamileyim.
kimler var izmirden 1.ye yada 2.ye hamile olan???????????
bende bugün itibariyle 5+1 im canım
allah tamımına erdirsin benim
ilk çocuğum olacak allah nasip ederse
oh oh maşallah ,allah tamamına erdirsin. doktora gittin mi? izmirdesin değil mi?doktorun kim?
ben de ilk çocuğumdan önce düşük yapmıştım.sen de yaşamışsın.kıyamam....
Merhaba Bende izmirdeyim ama Mayıs annesi değilim:) 14+6 oldum. ama madem hemşehriler var ben de bir selam edeyim dedim.
slm kızlar bende allah nasip ederse martsonu nisan başı annesi olucam 11+1 im karşıyakada oturan varmı ben atakentdeyim :)) varmı bana
komşu olan..
izmirli mayıs annelerine hoşgeldin.sağlık dolu hamilelik dilerim sana.2 haftan var cinsiyeti öğrenmeye? ilk çocuğun mu? izmirin neresindensin ? ben çeşmedeyim.
hoşgeldin 35,5 :) karşıyakada değilim malesef.sana uzağım ben çeşmedeyim.ama olsun buradan ve msnden falan görüşülür.
selam,
allah nasip ederse yarın saat 13:00 de Alsancak'da doktorda olacağız.
internetteki hesaplayıcılara göre ben yarın 5haftalık olacağım.
umarım bebeğim sağlıklıdır.güzel haberlerle döneriz inşallahhhh
![]()
slm kızlar ben bişey sorucam bostanlıdaki başkent zübeyde hastanesinde doğum yapan yada gidicek olan birileri varmı bu hastane hakkında kimse bişey biliyomu..
sen tam tatil yerindesin ne güzellkışındamı ordasın kışın nasıl oralarda hayat
slmm kızlaaarr
bende 2012 nisan sonu mayıs başı gibi ilk bebeğimi kucağıma alcamm
10. haftamdayımm
canım ne oldu
gittin mi doktora ne dedi
ben dün gittim keseyi göremedik
daha erken dedi
bir iki hafta sonra tekrar bakıcak
moralim bozuldu ya
benim ilk çocuğumda 5.haftada gittik.karından göremedi vajinal ulturosonla gördü keseyi. o yüzden 1-2 haftaya gösterir kendini , sen moralini yüksek tut.
ben doktora gittim ,kese göründü. gayet iyi dedi doktorum. bazı önerilerde bulundu.
mesela greyfurt-kekik-havuç tüketme 8.haftanın sonuna kadar dedi. yeni araştırmalara göre bunlar düşük riskini arttırımış.
onun haricinde bolca meyve ye su iç dedi. çayı azalt, kahveyi ve gazlı içecekleri kes dedi.
gerçi benim 2.hamileliğim ben deneyimli sayılırım ,ama birini ciddi olarak uyarması çok etkili oluyor!
1 haftadır reflüden öldüm , internete falan giremedim keyifsizlikten . bugün midem birazdaha iyice. ama tam geçmedi ... bu haftalar bulantı , reflü vb. çok olurmuş, bulantım yok ama reflü beni mafetti.
7.haftada 2.kontrolüm var. kalp atışlarını dinleyeceğiz nasipse ve bazı tahlillerim olacak inşallah .
umarım hepimiz sağlıklı hamilelik geçiririz.![]()