şirinyerde canım forbest , büyük bir tansaş var belki görmüşsündür , oralarda...Forbest dedigin yer tinaztepe yerleskesine yakın bi yerde mi
ne güzel tek derdin bu olsun canım. alışırsın yakında merak etme, ünv güzeldirDaha acilmadi yarın acilacak.Umarım dedigin gibi olur.Çünkü hiçbir iz bilmediğimden takılı kaldım yurda ve canım cok sıkılıyor.Yurtta kalıyorum bu arada.Senin kaçıncı senen okulda?
bayağı mesafe varmış aramzda cnm. neyse kent kart ile her yere gideblrsn dolmuş dşnda otobs izban metro vapur hepsnde geçerTınaztepedeyim ben
Çok teşekkür ederim hoşbuldum:)Hosgeldin güzel izmir'imize. ...
Bakalım yavaştan öğreniyorum:)bayağı mesafe varmış aramzda cnm. neyse kent kart ile her yere gideblrsn dolmuş dşnda otobs izban metro vapur hepsnde geçer
Hangi bölüm:) ?1 hafta gec gelmeye Karar vermeseydim sana yardimci olabilirdim. Ben de tinazdayim.
Sirinyer metro durağınin yukarki sokagindami oluyor forbestşirinyerde canım forbest , büyük bir tansaş var belki görmüşsündür , oralarda...
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için:)canım gezicek çok yer var , sana inan tek tek anlatırım gidilcek görülcek yerleride ama önce arkadaş bul derim , hiçbirinin tadı tek başına çıkmaz :))
yarın okulun açılsın , zaten arkadaş edinirsin , eh bide izmirlisini buldun mu arkadaşının zaten seni o gezdirir.
eğitim öğretim yılın şimdiden bol başarılı olsun...
Dediğin gibi bende sora sora ogrendim gibi bisiy oldu :)dokuz eylül mezunuyum.eshot un sitesini aç konum yaz ordan istedgın yere hangı otobusle gıdılıyo onu öğreneblrsn .onu geçtım ben okul çıkışı ilk senemde binıyodum otobuse ınsanlara sora sora gıdıyodum gelıyodum konaga karşıyaka ya yanı .tınazdan da dokuzçeşmelerden de bi suru otobus kalkıyo sende ızmırı gezemıyorum dersen artk
gezdim az buçuk sorma :) yurda takılı kalınca yaşam zor az buçuk bişiy öğrendigime şükrettim :)sonunda öğrendin mi.. gezdin mi..
okulun ilk haftası o ne aceleydi öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?