İzmir aliağa hastane tavsiyesi

caspermamy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2013
58
4
98
35
İzmir
Merhaba hamiş canlarım :) şuanda kocaelide otuyorum ancak haftaya izmir aliağa ya taşınıcam ancak ora ile ilgili hiç bir bilgim yok bana hastane ve doktor konusunda yardımcı olurmusunuz. Şimdiden teşekkür ederim sizlere. İnş bebişlerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza almamızı nasip eder allahımız :)

Merhaba canım.aliağada oturuyorum..aliağa hastanesi dediğin bildiğin devlet hastanesi.ben hiç gitmedim.drları değişiyor sürekli diye.ibrahim bey diye genç bir Dr var ilgili diyorlar ama zaten onlar doğuma girmiyo sezeryan değilse bildiğin ebeler yaptırıyor doğumu..hastane güzel bazı odalar iki kişilik hayırlı doğumlar olsun inşallah..

Benim drm Barış çoban aliağada muayehanesi çok tatlı bir Dr.izmirde özel bir hastanede yaptıracak doğumumu.çok ilgilidir.psikolog gibi herşeyini konuş paylaş seni önemsediğini gösterir.

Teşekkür ederim canım. Büyük konuşmak istemem ama devlet hastanesini düşünmüyorum doğum yada kontroller için. Özel hastane vs yokmu oralarda. Dediğim gibi hiç gitmedim bilmiyorum yani oraları. Özel dr ücretleri ne kadar peki bi bilginiz varmı. Şimdiden teşekkür ederim :)

dediğim gibi bende izmirde özel bir hastanede doğum yapıcam..kontrollerimi hep barış bey yaptı aliağada bir tane özel muyanesi olan dr var oda barış bey zaten.bütün tahlillerimide o yaptı kendi kanı alıp lab.yolluyor.fiyatı diğer yerlere göre fazla oluyo tabi..birde yeni tıp merkezi açıkdı özel...ama inan hiç kadın doğum bölümüne gitmedim.drmdan memnun olunca para bilmemne hesaplamadım açıkcası.tabi tıp merkezinin tahlilleri daha uygundur barış bey 100 eyapıyosa o 70 tir yani.tıp merkezinin muane ücretide 18 lira sanırım.barış beyin ücreti150 tl..

Ben barış beye 3 aydır gidiyorum. Cok rahat ve sağlıklı bir gebelik geçiriyorum sayensinde. Hem eğlenceli hem siz sormadan, sorabileceğiniz her sorunuza yanıt veriyor. Insallah bundan sonrada saglikli ve mutlu 9 ayimi birlikte tamamlicaz. Aliağa da bence ilk tercih edilmesi gereken dr barış çoban ‍‍

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…