iZMİR ANNELERİ HANGİ HASTANEDE DOĞUM YAPACAK?

ficipi

...............
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
5.424
10
156
Bu dönemde okadar cok kafam karıştıki..Sanırım hastane seçeneği ne kadar fazla okadar kafa karışıyor.Bir hastane için birisi öve öve bitiremezken bir diğeri "aman gitme" diyebiliyor..
Ben doktorumdan cok memnunum ve onun Karataş Hastanesiyle anlaşması var.Bu hastanede evime çok yakın.Dün önünden geçerken eşimle uğryıp içeriyi gezdik,biraz bilgi aldık ve doğumun orada olmasına karar verdık.Umarım fikrimizden caymayız...
Peki sizler nerede yapacaksınız doğumu?

Ben Konakta hayat hastanesinde yapicam Allah kismet ederse dr.um orada ve ondan cok memnunum 2 arkadasimda ayni dr.da yapti ve cok memnun kaldilar

doktorcumla konusmadık ama büyük ihtimal hatta%95 hatay asker hastanesinde yapıcam
:teytey:a.s.

Benim doktorum Bornova Şifa Hastanesiyle çalıştığı için büyük olasılıkla orada olacak.Zaten içime sinen bir hastane, çok temiz,hijyenik bir yer.Ben Çınarlı için çok iyi dediklerini duymuştum ama bir yakınım doğum yaptı orada ve ziyaretine gittim.Küçücük sevimsiz bir yer.Oranın tek cazip tarafı sadece doğum yapılıyor olması.Doktor bana tercihin benim olduğunu ama çınarlıyı asla tavsiye etmediğini söyledi.Yani ısrar edersem orada da yapabilirmiş.Alternatif olarak Ege Sağlık için güzel dedi.

Bu dönemde okadar cok kafam karıştıki..Sanırım hastane seçeneği ne kadar fazla okadar kafa karışıyor.Bir hastane için birisi öve öve bitiremezken bir diğeri "aman gitme" diyebiliyor..
Ben doktorumdan cok memnunum ve onun Karataş Hastanesiyle anlaşması var.Bu hastanede evime çok yakın.Dün önünden geçerken eşimle uğryıp içeriyi gezdik,biraz bilgi aldık ve doğumun orada olmasına karar verdık.Umarım fikrimizden caymayız...
Peki sizler nerede yapacaksınız doğumu?
bende şimdiden araştırmaya başladım ama canım fiyatı ne kadar yazmamışsın bende şirinyerde doruk polikliniğe gidiyom drum sezeryana1250ytl istedi normalede 1150istiyo siznkileri merak ediyom...hepimis hayırlısıyla doğururus inşallahhh...

Ben Konakta hayat hastanesinde yapicam Allah kismet ederse dr.um orada ve ondan cok memnunum 2 arkadasimda ayni dr.da yapti ve cok memnun kaldilar
ya bende hayata gitmek istiyom amam nasıl gidiliyo bilmiyom canım randevumu alınıyo ve drun kim canım bana mesaj atsana canım yada gel sohbette beni bul canım daha net konuşalım bende orda doğum yapmayı düşünüyom ücretleri çok uygun hem...lütfen cvp yaz canım...

merhaba ben bütün kontrollerimi özelde oldum hamileliğim boyunca
ama doğumu ege üniv. hastanesinde oldum erken doğum olunca bebişe küvez ihtiyaç olabilir diye
gayette mennun kaldım fikir olsun sizede
özel oda dışındada hiçbirşey ödemedik ama ben emekli sandığına bağlıyım

hayat hastanesinde yengem dogum yaptı gayet memnundu.bende yakından izledim.bebekle ve anneyle çok ilgileniyolar.tabi kararsızlık oluyor insanda biri memnunken digeri memnun olmayabiliyor.sanş işi diyorum.herkese hayırlı dogumlar diliyorum!!

ama doğumu ege üniv. hastanesinde oldum erken doğum olunca bebişe küvez ihtiyaç olabilir diye

CANIM YA BENDE ÖZEK HASTANEYE GİDİYORUM AMA PREMATÜRE YOÜUN BAKIM ÜNİTESİ YOK. O NEDENLE EGE YE GİTSEM Mİ ACABA DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ASLINDA DR UMDAN VE HASTANEMDEN MEMNUNUM AMA BEBEKLİRİM İKİZ VE ERKEN DOĞUM RİSKİM VAR O NEDENLE KAFAM KARIŞIK BANA ÖZELDEN YAZARMISIN DOĞUM HİKAYENİ, BEBİŞİNİN KAÇ AYLIK DOĞDUĞUNU? TEŞEKKÜRLER

unv hastanelerınde ozel oda bulunabılıyor mu?Ben cok dolu oluyrdur dıye düşünüyordum.
Eğer bulunuyorsa unv hastanesı cok daha ıyı tabı..Allah korusun bebeğe ya da sıze bırsey olsa hastane tam teşkilatlı.Özellerde acil durumlarda sevk edıyorlar.
benımde emeklı sandığı.
sen;
sezaryan mi yaptın?
Ege de özel odaya nekadar ödedin?
nekadar kaldın?
memnun kaldın mı?(ilgi,bakım,muamele,vs..)

bende şimdiden araştırmaya başladım ama canım fiyatı ne kadar yazmamışsın bende şirinyerde doruk polikliniğe gidiyom drum sezeryana1250ytl istedi normalede 1150istiyo siznkileri merak ediyom...hepimis hayırlısıyla doğururus inşallahhh...

Karataş hastanesi doğum fıyatları 1.250-1.500 civarıymış.
doruk polıklnık fıyataları daha uygun dıye bılıyorum canm senınherhangi bır sıgortan yok muydu?

ben 4 sene önce yaptım doğumumu karataş hastanesinin doktoruydu gittiğim doktor ama karaş hastanesini benim doğum yapacağım tarihte tadilata girdi hayat hastanesine aldılar beni karataş hastanesine göre odalar daha küçük ameliyathanesi tertemiz odalarıda temizdi ama bir şey dikkatimi çekmişti battaniyeleri o kadar eskiydi ki ilgi alaka da iyi anestesi uzmanıda işimde iyiydi ama ben yinede ya özel sağlık yada karataş derim gidip gördüğm için altınordu hastaneside çok güzel kardeşim doğum yaptı ordada çok iyi bir hastane ama bu iyilerin içinde en ucuzu karataş hastanesi tavsiye edrim hem daha yeni tadilat olduğu için yeni doğum yapacaklar daha şanslılar hayırlı doğumlar kızlar allah kurtarsın

offff ne zor bu hastane konusu yaaa. çok endişeliyim ben yatarak geçirdiğim için hamileliğimi gezip görme şansım da yok sizlerin önerileri iyi oluyor benim için. ben ege üniv. de takılı kaldım. sadece yenidoğan yoğun bakım servisi var diye allah yardımcımız olsun zor işimiz

unv hastanelerınde ozel oda bulunabılıyor mu?Ben cok dolu oluyrdur dıye düşünüyordum.
Eğer bulunuyorsa unv hastanesı cok daha ıyı tabı..Allah korusun bebeğe ya da sıze bırsey olsa hastane tam teşkilatlı.Özellerde acil durumlarda sevk edıyorlar.
benımde emeklı sandığı.
sen;
sezaryan mi yaptın?
Ege de özel odaya nekadar ödedin?
nekadar kaldın?
memnun kaldın mı?(ilgi,bakım,muamele,vs..)
özeldeki gibi olmuyor ilgi ama yinede memnundum ben 6 gün kaldık günlük odanın özelliğine göre değişiyor klima,tv. gibi günlük 50 ytl idi bizim yanlış hatırlamıyorsam ben yastık ve battaniye almıştım zaten özel bile olsa alıcaktım genelde oluyor özel oda ben iki kez gittim ilkinde erken doğum ihtimali vardı sonrada doğum için bulunmuştu

offff ne zor bu hastane konusu yaaa. çok endişeliyim ben yatarak geçirdiğim için hamileliğimi gezip görme şansım da yok sizlerin önerileri iyi oluyor benim için. ben ege üniv. de takılı kaldım. sadece yenidoğan yoğun bakım servisi var diye allah yardımcımız olsun zor işimiz

bebişlerin için hertürlü imkan var göz ardı etme bence canım

özel oda her istediğimizde bulabılır mıyız peki Monpetit?
kafam kurcalayor bu soru.
ben nırmal ıstıyorum bır aksılık cıkmazsa.nezaman olur bellı olmaz yani.
özel odalar dolu malesef gıbı bırsey derler mi?yoksarahat bulunur mu fıkrın nedır?

biz bulmuştuk özellikle sorduk gidince rezerve ediliyormu diye hayır dediler oda boş olmazsa bir süreliğine normal odaya alıyoruz boşalınca temizletip alırız demişlerdi ama bizim şansımıza denk gelmişti iki seferdede eşyalar yeni değil ama hergün temizlik yapılıyordu kendi nevresim ve havlu vb. şeylerini götürünce hiç sorun olmuyor buzdolabıda var

Ben izmirde doğum yapmayacağım ama Dokuz eylül üniversitesini öneririm ablam doğum yaptı bende ameliyat oldum gayet iyi bir hastane.

Arkadaşlar Şifa da doğum 2100YTL imiş.Eğer sağlık güvenceniz varsa 1320YTL imiş.Sormayı unuttum ,bilginiz varsa söyleyin.Bu rakamlara doktor ücreti dahil mi,yoksa sadece hastanenin aldığı ücret mi?

Back
X