İzmir bornovayı iyi bilen biri var mı acaba???

semiha88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2013
50
6
96
S.a arkadaşlar, çok yakın bir bayan arkadaşım (tıp fakültesi mezunu)İzmir bornovada şifa hastahanesi varmış galiba, burada çocuk uzmanlık kazanmış.. Tam istediği bölüm, fakat arkadaşım tam bi İstanbul aşığı.. Ayrılamıyor, şuan aile hekimliği yaptığı için memnun da değil.. Izmire hiç gitmemiş, çok kararsız, tam bi bunalım halinde. Benden sürekli yardım istiyor fakat ben de izmiri hiç bilmiyorum.. Arkadaşım fazlasıyla muhafazakar olduğu için yabancılık çekmekten, pişman olmaktan korkuyor.. Siz ne dersiniz, bornovayı bilen biri varsa bilgi verebilir mi, ayrıca izmirde arkadaş çevresi edilemez mi, bir de aranızda doktor olan var mu acaba, bilmiyorum ki yanlış tavsiye vermekten çok korkuyorum ama ben şiddetle gitmesi gerektiğini düşünüyorum.. Bu konularda yardımcı olabilecek varsa Allah rızası için yazsın lütfen..

Bornova güzeldir.
Cıvıl cıvıldır.
Öğrenci şehridir.
24 saat hareketlidir.
Barlar,kafeler hep kalabalıktır. Eğer Bornova merkezde oturursa çok rahat eder.
Herşey elinin altındadır.
Yıllardır Bornovadayım,yalnız yaşıyorum. Huzurumu kaçıracak tek bir olay yaşamadım çok şükür.

ben de yaşadığım şehirden kopamam dedim ama mecbur olduğum için geldim buralara. izmir güzel yerdir. hem sevmese bile uzmanlık gibi büyük bir başarı elde etmiş. mutlaka peşinden gitmeli. asla gidemem diyorsa da çok şey kaybetmez. sonuçta aranılan, sürekli ihtiyaç duyulan bir mesleğe sahip. istediğini elde edecektir mutlaka:31:

Son düzenleme:
Ben 26 sene izmir de yaşadım canım. Son 1 senedir istanbul a tayinim çıktığı için ve eşimden ötürü burada yaşıyorum öğretmenim.
İzmir çok güzel bi şehirdir, insanları güler yüzlü ve yardimseverdir. Bornova ege universitesinin bulunduğu ilçedir. Oldukça hareketli ve olaysizdir. Bi bayan rahatlıkla oturabilir bornova da. Şifa Hastanesi de zaten genelde muhafazakar kesime hitap eder.
Bence Türkiye de yaşanabilecek en güzel şehirlerden biri izmir. Ev kiralari ve gıda fiyatları da istanbul a nazaran çok uygundur. Sormak istediginiz bişey olursa bana yazabilirsin canım. .

Ben 26 sene izmir de yaşadım canım. Son 1 senedir istanbul a tayinim çıktığı için ve eşimden ötürü burada yaşıyorum öğretmenim.
İzmir çok güzel bi şehirdir, insanları güler yüzlü ve yardimseverdir. Bornova ege universitesinin bulunduğu ilçedir. Oldukça hareketli ve olaysizdir. Bi bayan rahatlıkla oturabilir bornova da. Şifa Hastanesi de zaten genelde muhafazakar kesime hitap eder.
Bence Türkiye de yaşanabilecek en güzel şehirlerden biri izmir. Ev kiralari ve gıda fiyatları da istanbul a nazaran çok uygundur. Sormak istediginiz bişey olursa bana yazabilirsin canım. .

Çok saolun, gerçekten, ben de bi öğretmenim. Arkadaş evli zaten de İstanbul da arkadaş çevresi çok kalabalık, izmirde kimseyle arkadaş olamam yalnız kalırım gibi düşünüyor. Bornovada dostluklar, apartman ilişkileri, gezilecek mekan açısından da bilgi verebilir misiniz? Tekrar teşekkür ederim ..

30 senelik izmirliyim izmir bornova ögrenci mekanıdır bir ögrencinin en rahat edecegı sehırler arasında
ayrıca ucuz...

çok guzel bi bolum kazanmi$ arkad$iniz .. insan dunyanin obur ucuna gider boyle bi firsat için
izmirli deilim ama yazmak istedim sadece
ba$ta zorluk çeksede zamanla ali$ir ..
zaten nasil osla bigun tayini çikmayacakmi , istanbulda hep kalacagina dair bi garanti varmi
ayrilmi$ken guzel bi$ey için birakmi$ olsun ...

Çok saolun, gerçekten, ben de bi öğretmenim. Arkadaş evli zaten de İstanbul da arkadaş çevresi çok kalabalık, izmirde kimseyle arkadaş olamam yalnız kalırım gibi düşünüyor. Bornovada dostluklar, apartman ilişkileri, gezilecek mekan açısından da bilgi verebilir misiniz? Tekrar teşekkür ederim ..

Bornova da genelde üniversite öğrencilerinin gittiği cafe ler bulunuyor bildiğim kadarıyla canım. Küçük park ı meşhurdur bu tarz cafeler bulunur orada. Komşuluk açısından pek bilgim yok doğrusu. Ama üniversiteye metroya yakın yerlerde genelde ogrenciler oturuyor, kaymakamlık tarafından ev tutarsa arkadaşın daha çok aileler bulunur orada. Çalışan bi bayan iş yerinden arkadaşları olur illa ki kafa dengi. Olumsuz düşünmesin eminim bi süre sonra güzel bi çevresi olacaktır.

Bende Bornovaliyim.Ozkanlarda oturuyoruz.Forum Bornova cok guzel ve kucuk park tavsiye ederim.

Bornova baya hareketli ve çok hoş biryer bence . Küçük park ve forum bornova baya tutulan yerler baya hareketli ve en çok gezilecek yerler arasında en çok takılabilincek yerler arasında . Ama bana göre nebiliyim manisaya daha yakın olduğu için şehrin bi ucunda geliyo yani bizim evden otobüs ve metroyla 2 vesayit 1 bçk saat falan sürer normal kendi arabanızla gitseniz 40 dakka falan sürüyo . Herneyse ama yorumlara katılıyorum cıvıl cıvıl çok hareketli bi yerdir . İzmirin en güzel yerlerindendir .. Öteki şehirlerin çoğuna bin basar bence . İzmirimin kokusu bi başkadır ... İnsan cennette gibi hisssediyo kendini ilçeden ilçeye bile fark ediyo . Ödemiş tire nerdee bornovadır alsancaktır balçovadır konaktır nerde yani ..

çok güzeldir biz tepesinde atatürk mahallesinde oturuyoruz merkezde oturmak isterdim cıvıl cıvıl:23:

Back
X