Izmir bostanlı zübeyde hanım başkent hastanesi

angel25

Evli Mutlu Hamile :))))))
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2007
959
5
96
43
İzmir
mrb arkadaşlar kadın doğum doktoru ve doğum açısından bu hastane nasıl bilginiz varmı yada karşıyakada tavsiye edbileciğiniz iyi anlayışlı güleryüzlü bir doktor biliyomusunuz..ben bir kere gittim ondada ağzından kerpetenle laf aldım kadının.. bir suratsız bir soğuk sanırsın devlet hastanesi doktoru..bu yüzden hamilelik ve doğum için doktor araştırması yapıyorum tavsiyede bulunursanız sevinirim...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

slm ben 15 aralık 2010 da doğumumu başkent hastanesinde yaptım.ve ayrıca kontrollerimide.dr um HAŞMET MESUT ÖZSOY DU.doktorumuz deil sanki aile dostumuzdu inanılmz bi doktor.sana şiddetle tavsiye ediorum arkadaşım...haYIRLISI OLSN ŞİMDİDN.

slm ben 15 aralık 2010 da doğumumu başkent hastanesinde yaptım.ve ayrıca kontrollerimide.dr um HAŞMET MESUT ÖZSOY DU.doktorumuz deil sanki aile dostumuzdu inanılmz bi doktor.sana şiddetle tavsiye ediorum arkadaşım...haYIRLISI OLSN ŞİMDİDN.

mrb çok tşk ederim şimdilik çocuk yok kısmetse muayene olucam en yakın zamanda çocuk için sorun çıkmaz inşallah bi sorun var ben erkek doktordan çok utanırım :17::17::17::17: alttan muayene nasıl olurum çok kötü yaaaa ne zaman aşıcam bu tedirginliği....

artık doktor kontrollerinin zamanı geldi...başkent hastanesinde özlem hanıma gittim yeni bir doktor ve hiçbirşey anlatmıyor sevmedim onu bende mesut beydi sanırım ona gitmeyi düşünyorum..allahım kısmet ederde bebeğim sorusuz büyürse doğumuda başkentte düşünebilirim..

slm ben 15 aralık 2010 da doğumumu başkent hastanesinde yaptım.ve ayrıca kontrollerimide.dr um HAŞMET MESUT ÖZSOY DU.doktorumuz deil sanki aile dostumuzdu inanılmz bi doktor.sana şiddetle tavsiye ediorum arkadaşım...haYIRLIfarketmSI OLSN ŞİMDİDN.

doğumunu bostanlıda yaptın hastaneden memnun kalmışmıydın doğuma saat ve gün ayırtetmeksizin kendi doktorun geliyo dimi..bide fiyatlar nasıldı acaba...çok soru sordum ama bu çevrede oturan bulamıyorunda :))

5 aydır Mesut Bey'e gidiyorum ben de. Kendisi güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Doğuma 2 hafta kaldı, umarım sağlık sıhat içerisinde oğlumuzu kucağımıza alırız. Mesut bey'in kendi kişisel blogu var, inceleyebilirsiniz. Kendisine internet üzerinden eposta ile danışabilirsiniz, ayrıca sizden gelenler bölümü var, orada kendisi ile ilgili yorum yapabilirsiniz. :49:

Adres paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama Doç.Dr.H. Mesut ÖZSOY - Kadın Doğum Uzmanı

5 aydır Mesut Bey'e gidiyorum ben de. Kendisi güler yüzlü ve ilgili bir doktor. Doğuma 2 hafta kaldı, umarım sağlık sıhat içerisinde oğlumuzu kucağımıza alırız. Mesut bey'in kendi kişisel blogu var, inceleyebilirsiniz. Kendisine internet üzerinden eposta ile danışabilirsiniz, ayrıca sizden gelenler bölümü var, orada kendisi ile ilgili yorum yapabilirsiniz. :49:

Adres paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama Doç.Dr.H. Mesut ÖZSOY - Kadın Doğum Uzmanı

gerçekten hastasımısınız..muayene içinde çok küçük bi rakam dediğiniz izmirde malesef ortasınıf olup muayene ücreti enyüksek olanburası..gazide 35tl, medicalpark 35 tl, çiğli kordon ( özelliklede mete bey mükemmelbi doktor) 20 tl...

bütün topiklerde mesut beyi övmenin dışında sürekli bloğunun reklamını yapıyosunuz gibi geldi yanlışmı düşünüyorum..insanlara tavsiye etmenin dışında çekmeye çalışıyomuş gibi geldiniz hadi hayırlısı

Gerçekten hastasıyım. Tavsiyeye ihtiyacınız olduğunu düşünerek yazdım. Bence hasta doktor ilişkisi bir enerji olayı. Benim çok memnun kaldığım bir doktordan siz memnun kalmayabilirsiniz de bu çok normal. Muayene farkı 40 L. Ünvanı doçent olan ve takipleriniz esnasında size güven veren bir doktor için çok olmadığını düşünüyorum. Yine de maddi durumunuzu ve ihtiyaçlarınızı en iyi bilecek kişi sizsiniz. Mete Bey ile hiç tanışmadım, dolayısıyla hakkında birşey bilmiyorum. Mesut Bey'e ilk kez ben de bir arkadaş tavsiyesi üzerine gitmiştim, iyi ki gitmişim diyorum. Denemeye değer..

(Bu arada doktor seçimi zor bir süreç, şahsen ben çok zorlanmıştım. Bloğu yazma sebebim bilgiyi paylaşmak, belki karar vermenizde size yardımcı olur diye düşündüğüm içindir. Sizin için en iyi olacak doktora kolaylıkla karar verebilmeniz dileğiyle..)

Gerçekten hastasıyım. Tavsiyeye ihtiyacınız olduğunu düşünerek yazdım. Bence hasta doktor ilişkisi bir enerji olayı. Benim çok memnun kaldığım bir doktordan siz memnun kalmayabilirsiniz de bu çok normal. Muayene farkı 40 L. Ünvanı doçent olan ve takipleriniz esnasında size güven veren bir doktor için çok olmadığını düşünüyorum. Yine de maddi durumunuzu ve ihtiyaçlarınızı en iyi bilecek kişi sizsiniz. Mete Bey ile hiç tanışmadım, dolayısıyla hakkında birşey bilmiyorum. Mesut Bey'e ilk kez ben de bir arkadaş tavsiyesi üzerine gitmiştim, iyi ki gitmişim diyorum. Denemeye değer..

(Bu arada doktor seçimi zor bir süreç, şahsen ben çok zorlanmıştım. Bloğu yazma sebebim bilgiyi paylaşmak, belki karar vermenizde size yardımcı olur diye düşündüğüm içindir. Sizin için en iyi olacak doktora kolaylıkla karar verebilmeniz dileğiyle..)

ben iki doktor birden takip ediyorum mecburen başkentte yenidoğan yoğunbakım olmadığı için erken doğum riskine karşı önlemimi böyle alıyorum birhafta içindede kararımı vericem..başkentte mesut bey çok iyi güleryüzlü ama hastane çok basit eski ve güven vermedi bana..hastaneyi ve odaları gezdinizmi hemşireler bebek üzerine deneyimlimi bilmiyorum çok genç geldiler.. benimde kısmetse 2-3 haftam kaldı doğuma..

Hemşireleri bilmiyorum, hastaneyi gezdim. Küçük bir hastane. Yeni doğan için bir ünitesi var diye biliyorum. Yine de yeniden bakacağım kesin emin olmak için. Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım bebişinizi..

Back
X