İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkürederim şimdi kararım kesinleşti doktor konusundada bilgilendirdiğiniz için de ayrıca sağolun

huysuzlaşıyolar canım benim diyorum ben sana:)
Az daha geçsin sen seyreyle hele:))
öyle yap cnm konuş doktorunla olmadı gel bizim dra.
benimki Karşıyaka Devletteymş baş hekimmiş orda sanırım daha önceleri,ayrılmış diye biliyorum
ayrıntıları soramadm inanki en son gidişte soracaktm unuttum Gülsencim.
bi arkadaşım bu hafta gitck sorcak unutmazsa,sana da bildiririm öğrenirsem.

bide Tunayla birlikte mi yatıyorsun demişsin Gülsencim
biz de daha rayıns oturtamadk.çok uzun zaman ikimiz birlikte karyolada yattık
sonra babamız da geldi (baktık ayrı olmuyo:) ) ama çok zor oluyordu ben koca mgövdemde yarım kişilik yerde yatıyordum:) şimdi odamıza taşıdık karyolasını ona yatırıyorum ama bu aralar yine çok huzursuz olduğu için sık sık uyanıyo bi yanımda bi orda gece boyu.

siz aynı yatakta yatıyosunuz dimi?
ama hergün değişiyo cnm,bugün orda yarın burda belli olmuyo,düzelecek herşey zamanla napalım

nasıl ona yeni aldığın beşik? sevmedimi Lara onu,-motorlumu aldın sen de
daha önce sordm ama görmedin sanırım cevaplamadın merak yaptım şimdi:)

unut sen beni unut hııhh

Bilgicim bizler iyiyiz çok şükür herşey yolunda Yoncanın da dediği gibi bıcırıkların cadılıkları dışında:)
siz de iyimişsiniz sevindm,tatil de iyi oohhh içininize sinsin arkdaşım

ev hanımlığı zor olmazmı Bilgicim bence en zor şey,işin hiç bitmiyo heleki çocuğun varsa heleki hıysuzsa eyvahlar olsun:)

döndüğünde görüşürz tatlım öpüyorum

Seldacım bebekler her 3 ayda bir huy değiştirirler ama senin işin gerçekten çok zor allah yardımcın olsun

SAğol canım eğer ben veya kardeşim oğlan olsaymışız babam Emre koycakmış ismimizi ee ikimizde kız olunca içinde kalmıştı ben hep dua ederdim ilk çocuğum oğlan olsun diye gerçi kızıda bir oğluda bir alllah sağlık versinde allah dualarımı kabul etti oğlum oldu koyduk bizde ismini

Zor ya çok zor hemde bu saat oldu daha yeni oturdum belim kopuyor ev işi hiç bitmiyor

Yonca Gülsen sizler nasılsınız unuttuğum arkadaşlar alınmasınlar inan zor duruyorum ayakta Emre üşütmüş biraz hafif burun akıntısı ve öksürüğü var birde şu üst dişler patlamadı gitti onunda sıkıntısı var herhalde huysuz biraz

biz üçümüz yatıyoruz Seldacım yatağın bir tarafında Lara iki kolunu açmış vaziyette yatıyor
diğer tarafında biz karı-koca yapışıyoruz
yeni aldığım beşik sayesinde dün ütü yaptım çamaşır serebildim
kahvaltımı bile yaptım valla
ben bunların hiçbirini yapamıyordum
kraft otomatik sallanan beşik aldım memnunum
keşke daha önce alsaymışım
bu sıkıntıları çekmezmişim

iyiz cnm şükür allah yardımcın olsun cnm ya zor walla

aynı sorun Yeldacım çok fena bu huysuzluk eşim diş yüzünden bunlar diyor
elimizi mememi dişleyip duruyor yaramaz
bugün 4. günü huysuzlukta 2011 i sevmedi bu bebişler
size de çoookk geçmiş olsun
öksürük hangimizinkinde yok ki
Nezahatte yoktur bak onunki çok küçük
diş olayıysa bizim yaşadığımız çok fena Yeldacım
allah hepimize sabır versin çünkü bir tane değil bu diş

kıyamam çok geçmiş olsun Yeldacım,hep aynılar Tuna da öyle kaç gündür havalar buz kesti birden,tam hastalık havası.Allah şifa versin.

sizin de diş huzursuzluğu erken başladı Gülsen yaa bizim gibi
yazık bebişlerimize biz de 2 ayı geçiktir çekiyoruz ortada diş miş yok daha

bu arada Nezahat inkide öksürüyordu ufak ufak evelsi gün telde konuşurken
dediğin gibi öksürmeyenimiz yok.

sağol canım sıcak odadan peşimde çıkıyor soğuğa üşüttü tabii
Kıyamam ben ona diş olayı çok zor nasıl kaşınıyordur damakları

kıyamam çok geçmiş olsun Yeldacım,hep aynılar Tuna da öyle kaç gündür havalar buz kesti birden,tam hastalık havası.Allah şifa versin.

sağol canım ev sobalı benim evim çok soğuk sıcaktan soğuğa peşime çıkıyor üşüttü allahtan ateşi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…