ben de 34 haftalık hamileyim
2 ayı geçkin süredir buca kadın doğuma gidiyorum.Doktorum Pamir bey çok iyi bir dr.ben hastaneden de
doktorumdan da çok memnunum.Bu hastaneye gidene kadar sayısız özel ve anlaşmalı yerlere gittim.
Ama inanın bukadar memnun kalmadım,İlgi alaka hijyen,bilgilendirme herşey süper tavsiye ederim.
Ben nasip olursa doğumu da orda düşünüyorum,şimdilik normal doğum gibi görünüyor.
Bildiğim ve araştırdığım kadarıyla bu hastanede epidural uygulanmıyor normal doğumda.
Bidahaki gidişimle doktoruma sorucam ben de
Hepimize hayırlı doğumlar
pamir beyle ilgili pek ii bi şey duymadım ama tahir beye gitmeyı çok isterken yalan mı bbilmiyorum 1 ay içinde o hastaneden gidecekmiş diye duydum doğrumu bilginiz varmı acaba tahir beyın hastaları bilir herhalde
benim eltim ocak ayında orada doğum yaptı.baştan beride kontrole oraya dr.özge hn.a gidiyordu.çok memnundu.ama normal doğum olduğu için doğumuna başka dr.girdi.giren dr. u ve ebeyi pek beğenmemişti.dikişleri tılırken çok acı çekmiş.ama hastane güzel 1 yıl oldu açılalı.temiz,odalar 2 kişilik ve özel banyosu var.nerdeyse özel hastane gibi.inşallah hep böle kalır.çünkü yeni olduklarından güzel oluyolar ama sonra malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?