İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

Kızlar bu arada Emre çok ateşlendi şu 2 gün varya çok kötüydü yavrum bugün biraz daha iyi boğazları şişmiş öksürük ateş mahfetti çocuğumu sormayın aşıda bile bu kadar ateşlenmemişti çok şükür düştü ateşi şimdilik inşallah bir daha çıkmaz 3 gündür toplasan 4 saatlik uykuyla duruyorum leyla gibiyim birde huyu değişti bir sinirli oldu sormayın

Dün yorulduğundandır sen yorulunca oda yoruluyor annesi Tahir beyde nasıl sallıyo demi benimde her gittiğimde Emre uyurdu uyansın diye bir sallardı içim giderdi

geçmiş olsun yeldacım, kıyamam ben ona
hastalıktan huysuzdur şimdi o bütün erkekler gibi
iyileşsin bişeyciği kalmaz annesi uysal olur yine
tekrar geçmiş olsun
öp emreyi benim için

geçmiş olsun yeldacım, kıyamam ben ona
hastalıktan huysuzdur şimdi o bütün erkekler gibi
iyileşsin bişeyciği kalmaz annesi uysal olur yine
tekrar geçmiş olsun
öp emreyi benim için

sağol canım yeterki iyileşsin ben herşeyine razıyım derlerdi çocuklar hastalanınca huyu değişiyor diye hakkatten doğruymuş

tamam cnm telefonda konuşuruz,arıcam zaten seni ilk fırsatta:)) nezahati de arıcam oğluştan fırsat bulursam :)
olur gideriz bi gün çayını içmeye
ben zaten mecburi hep çıktım ilk günlerde bebiş için kendim için hastaneden beri gelmedik hiç,Allah beterinden korusun.ağlaya ağlaya yürüyordum yolda iki büklüm,çok kötü günlerdi ya(
diğer türlü gezmeyi de 20.günümüzde yaptık,şimdi de ara ara çıkıyoruz işte ama çok ender,malum havalar ateş gibi.

Seldacım geçmiş olsun nasılsın şimdi oğlun nasıl gaz derdi ne alemde

sağol canım benim.daha iyiyim Allah a şükür.
oğluşum da eh işte fena değil ama uyku problemi çok var yavrumun deli gibi uyumak istiyor gözleri kıpkırmızı ama napsak uyutamıyoruz.ondan hep huzursuz hep huysuz,e tabii gaz sorunumuz da var biraz.bakalım ne zaman geçecek bekliyoruz çaresiz napalım.

sen nasılsın,Emre de rahatsızlanmış geçmiş olsun,üzüldüm yakışıklıma
umarım şimdi daha iyidir.Allah şifalar versin kuzularımıza,onlar hasta olmasın da dünya yansın.

görüşürz cnm dikkat edin kendinize.

canım benim bir daha yaşamazsın umarım ağrı sancı
oğlumuz da biraz büyüsün bayağı rahatlarsın
ben doğurmadan görüşelim seldacım
hoş ben çok evde oturamam bebekle de gezerim
ama yine bir 20 gün evde geçer bizde de

günaydın kızlar iki gündür yoktum keyifler nasıl
bigün mutlaka beklerim
tabi gelin bi çayımı kahvemi için

günaydın kızlar iki gündür yoktum keyifler nasıl
bigün mutlaka beklerim
tabi gelin bi çayımı kahvemi için

günaydın canımmmm
nerelerdesin 2 gündür tatilde miydin?
ben bu hafta sonu ciciler aldım kızıma tatil yapmadık yani
c.tesi doğumgünümdü bebek alışverişi ile geçirdim d.günümü
alışveriş için çıkıcam bugün ama bilmem uğrayabilir miyim?

demek ki bu iş birazda doktorun uzmanlığı ile alakalı
tahir beyin methini çok duyuyorum çünkü bir tane sezeryanlı insanda ben çok ağrı çektim demiyo
genel olarak sorduğumda
selda gibi sezeryandan çeken çok bana sakın olma diyorlar
tek şikayetçi olmayanlar tahir beyin hastaları
demek ki çok doğru bi tercih yapmışız doktor konusunda
gerçekten çok şanslıyız
inşallah herşey yolunda gider

yok canım ya ne tatili iki gün temizlik yaptım evde hergün buradayım evi iyice boşlamıştım neyse yoruldum biraz ama deydi
doğum günün kutlu olsun bu arada
sende aslan burcusun ha benim eşim gibi
üçü de onun doğum günüydü
ben aslanlarla iyi anlaşırım
neler aldın bebişe ben bayramdan sonra çıkmayı düşünüyorum bi hafta sonu çıkıp herşeyini bi günde halletmemiz gerekiyo mağlum pek vaktim yok
beklerim gel bugün tam fillerin karşısındayız zaten baktığında bi tek bizim emlakçı var

sana link vereyim bir bak bakalım beğenecek misin
aslan burcundan dostu olanın sırtı yere gelmezmiş pelincim
eşinin de d.günü kutlu olsun canım
uğramaya çalışırım canım
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/357927-2010-ekim-bebeklerinin-cicileri-134.html

pelincim kızıma isim bulduk bu arada adı LARA olacak
lara su perisi demek ve kadife tenli demek…..
lara eski bir latin ismidir klaradan gelmis kralice demektir ,
rusyada sohret ve unun sembolu,
ve romanyada sayginin semboludur.

pelincim kızıma isim bulduk bu arada adı LARA olacak
lara su perisi demek ve kadife tenli demek…..
lara eski bir latin ismidir klaradan gelmis kralice demektir ,
rusyada sohret ve unun sembolu,
ve romanyada sayginin semboludur.
çok güzel isim canım
tam senin kızına yakışacak bir isim olmuş nede olsa annesininde babasınında kraliçesi olacak
bizim kız ismide erkek ismide daha karnımda yokken belliydi
bizim kızımızın ismide DURU olacak hayırlısıyla inşallah

adıyla yaşasın prenses
anne ve babasının gururu olsun
benimde aklımda olan isimlerdendi duru

slm arkadaşlarr..ne zamandır yazamıorum bizim kız huysuzzz birazz...giriorum yazılarınızı okuorum kaçıormm k.bakmayınn..
.sunuak geçmiş olsunn aynı zmanda tebrik edrimm..Allah analı babalı büyümeyi nasp etsinn..
gulsen_arda seninde az kalmış meleğine kavuşmana..hadi hayırllısı..
pln merhaba bende tahir byin hastasıydım yeldacınar syesinde gttim kendisine iyikide gitmişim..sezeryan oldm bende ve yeldanın dediği gibi sadece ayılırken ağrım oldu..sonrasında ağrı ksici bile içmedim..hiç sezeryan olmşm gibi hissetmiorum şu an..darısı başına umarım sende sıkıntısız atlatırsınn ve sağ salim bebişini kucağına alırsınn..
kendinize i bakınn..görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…