mekan değişecekse nasıl bir yer arıyoruz..ben fuarın orda oturuyorum yakınım baya ona göre bir yer önerebilirim isterseniz tabii :uhm:
önerilere açığız ama son 3 güne gelmişkende arkadaşların kafalarını karıştırmayalım bence
sibelcim yeri değiştirme maksatımız ne bu arada :uhm:
bende ondan sordum nasıl bir yer arıyoruz diye :içelim: ama şimdi gördüm galiba desibel sigaralı bir mekan arıyor..o yüzden değiştirmek istiyor
yok cnm sigara zaten oradada içilebiliyomuş hem bahçesinde hem içerde
sibelin amacı kalabalık olursak rahat edelim diye bende orayı hiç görmediğim için yorum yapamıyorum malasef benneyaptımki
ama sibelcim sığarız bacım yaa
bende ondan sordum nasıl bir yer arıyoruz diye :içelim: ama şimdi gördüm galiba desibel sigaralı bir mekan arıyor..o yüzden değiştirmek istiyor
yok cnm sigara zaten oradada içilebiliyomuş hem bahçesinde hem içerde
sibelin amacı kalabalık olursak rahat edelim diye bende orayı hiç görmediğim için yorum yapamıyorum malasef benneyaptımki
ama sibelcim sığarız bacım yaa
burcucum gördüm bebişimi hatta hızımı alamadım 2 dr birden gittim saki cinsiyeti hakkından neler sölicekler diye ikiside göremedi ne yazıkki biri kordonu bacak arasında öbürüde karnın çok yaglı net göremiyorum dedi tarih öncesi aletlerle bakıyorlar birde dr diye geçiniyorlar işte bana kız diyen dr iyi bir merkezde cihazlarıda süper yanılma payı oldugunu zannetmiyorum ay neyse saglıklı olsunda.
bu gidicegimiz mekan kordonda degilmi ben öyle anlamıştım ama
sahimi canım valla çok makbule geçer dogrusu ama ben kiloluydum hamile kalınca kız nasıl olcak şimdi
desibel canım baktık yer dar geliyor başka kafeye geçeriz her mekan bize uyar ama bu kadar kalabalık olucagını zannetmiyorum kesin fire veririz o gün birde saat 1 de olacagı için erken sayılır genede ben çogunluga uyarım
Geçici bir İzmirli olarak ben de katılmak isterdim buluşmanıza. Ama hafta sonu denizli'ye gidip çocuklarımı göreceğim. Çok özledim onları. Bir dahaki sefere sizlerle tanışmayı çok isterim.
İyi eğlenceler...
ablacım sizinde aramızda olmanızı çok isterdik Şeniz
neyse kısmet inş. başka sefere ..
bu arada rahatsızlığınız duymuştum geçmiş olsun Allah şifa versin :Saruboceq:
Geçici bir İzmirli olarak ben de katılmak isterdim buluşmanıza. Ama hafta sonu denizli'ye gidip çocuklarımı göreceğim. Çok özledim onları. Bir dahaki sefere sizlerle tanışmayı çok isterim.
İyi eğlenceler...
Çok mutlu olurduk, sizi Türkçe'yi çok iyi kullanan biri olarak tanıyorum.:1hug: Her zaman bekleriz Anuşka Ablacım.kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?