kimse yok mu yaa
tesekkürler
hangi hastanede yapıyor peki
İzmir'de burun estetiği yaptıranlar bayanlara sesleniyoruuumm....
doktor seçiminiz ve operasyon tecrübenizi paylaşırsanız cok yardımcı olmuş olursunuz.
Ben 3 doktor arasında kaldım
haydi bayanlar yardıımmm
- Can Kopal - gecen sene görüşmeye gittim . Gayet sıcak kanlıydı ve her aşamayı detaylarıyla anlattı fakat bilgisayarda calışma yapmadı yada fotograf göstermedi. ayrıca birkaç olumsuz ( ciddi sıkıntılı) yorumları okuyunc aklımda soru işaretleri kaldı.
- Bora Karaali - reklamı yapılıyor fakat ne cok memnuniyet ne de cok kötü yoruma denk gelmedim.
- Fatih Uygur- reklamı cok yapılmıyor fakat instagrama koydugu fotograflardan iyi iş cıkardıgı görülebiliyor.
Merhaba benide izlemeye alırmısın burun ameliyatı için doktor arayışındayım izmirdecanım alakasız ama ben cemil tugaya oldum 2 yıl önce. çok sıkıntısız bir süreç geçirdim takibe alırsan öncesi sonrası fotoğraflarım mevcut
özelden foto atar mısınız, yada burdan atabilirsiniz. bende istediğim sonucu alamadım mutsuzumMerhaba arkadaşlar. Bundan 3 yıl önce Bora Karaali isimli şahsa ameliyat oldum. Hafif kemer vardı eski burnumda ve burun ucum gayet orantlı güzeldi. Saddce kemeri alın doğal kalsın dedim. Kaldırmamız gerekiyor bi miktar dedi, kalkık olmasın dedim. Ve ameliyattan sonraki hali; aşırı küçültülmüş ve oyuk kaydırak gibi burun ve domuz buru ucu kalkık havada aşırı yapmacık. Yani sen ne hakla benim istemddiğim burnu yaparsın bana. Kendisi bunu kabul etmedi de üstelik.. sormayan kalmadı yolda estetik ve kalkıklığını. Micheal jackson burnu istiyorsanız ona yaptırın. Doğal istiyorsanız uzak durun , uyarayım dedim.
ozelden atatım fotograf , ben suan 2.ameliyatımı oldum 5 gun once cok memnunum keske ilk. Sene yaptırsaymısım diyorumözelden foto atar mısınız, yada burdan atabilirsiniz. bende istediğim sonucu alamadım mutsuzum
Cemil tugay a oldum ben revizyonumu. 5.gunumdeyim ama cok memnunum simdiden. Ufuk bilkay nasıldır bilmiyorumUfuk Bilkay'ı duymuştum bende ona ameliyat olmayı düşünüyorum
Cemil tugay a oldum ben revizyonumu. 5.gunumdeyim ama cok memnunum simdiden. Ufuk bilkay nasıldır bilmiyorum
Benim saddce burun ucu düşürme yapıldı kemige müdahele edilmedi 3.500 toplamcemil tugayin fiyati nedir?
Doğal istiyorsanız Prof Dr Yiğit Özer Tiftikçioğlu Ege Üniversitesi plastik cerrahiben de bu kış olcam...kimse de karar kılamadım. İstanbuldakiler çok pahalı..izmir'de de gerçekten içime sinen biri yok..yok mu cidden iyi burun yapabilcek, yapılanların çoğu yapay görünüyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?