İzmir Burun estetiği doktorları

Holly ada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
45
5
38
40
İzmir'de burun estetiği yaptıranlar bayanlara sesleniyoruuumm....

doktor seçiminiz ve operasyon tecrübenizi paylaşırsanız cok yardımcı olmuş olursunuz.

Ben 3 doktor arasında kaldım

• Can Kopal - gecen sene görüşmeye gittim . Gayet sıcak kanlıydı ve her aşamayı detaylarıyla anlattı fakat bilgisayarda calışma yapmadı yada fotograf göstermedi. ayrıca birkaç olumsuz ( ciddi sıkıntılı) yorumları okuyunc aklımda soru işaretleri kaldı.
  • Bora Karaali - reklamı yapılıyor fakat ne cok memnuniyet ne de cok kötü yoruma denk gelmedim.
  • Fatih Uygur- reklamı cok yapılmıyor fakat instagrama koydugu fotograflardan iyi iş cıkardıgı görülebiliyor.
haydi bayanlar yardıımmm

Ben Sezgin Öztürk'e ameliyat oldum aralık ayında şuan hala şişlikler olduğu için fotoğraflarda bazen orantısız gibi hissediyorum ama genel olarak çok memnunum. Kendisini instagramdan takip edip yaptığı operasyonları görebilirsiniz. Çok tatlı biri ayrıca kendisi. En ince detayına kadar size hangi işlemlerin yapılacağına kadar anlatıyor. Ben ilk olarak Bora bey ile görüşmüştüm fakat fotoğrafımı çekip üzerine ameliyat sonrası halini göstermekten başka bir bilgi vermedi yapacağı işlemlere dahil.
Karar sürecinizde kolaylıklar diliyorum size

canım alakasız ama ben cemil tugaya oldum 2 yıl önce. çok sıkıntısız bir süreç geçirdim takibe alırsan öncesi sonrası fotoğraflarım mevcut
Merhaba benide izlemeye alırmısın burun ameliyatı için doktor arayışındayım izmirde

Merhaba arkadaşlar. Bundan 3 yıl önce Bora Karaali isimli şahsa ameliyat oldum. Hafif kemer vardı eski burnumda ve burun ucum gayet orantlı güzeldi. Saddce kemeri alın doğal kalsın dedim. Kaldırmamız gerekiyor bi miktar dedi, kalkık olmasın dedim. Ve ameliyattan sonraki hali; aşırı küçültülmüş ve oyuk kaydırak gibi burun ve domuz buru ucu kalkık havada aşırı yapmacık. Yani sen ne hakla benim istemddiğim burnu yaparsın bana. Kendisi bunu kabul etmedi de üstelik.. sormayan kalmadı yolda estetik ve kalkıklığını. Micheal jackson burnu istiyorsanız ona yaptırın. Doğal istiyorsanız uzak durun , uyarayım dedim.

Ufuk Bilkay'ı duymuştum bende ona ameliyat olmayı düşünüyorum

özelden foto atar mısınız, yada burdan atabilirsiniz. bende istediğim sonucu alamadım mutsuzum

ben de bu kış olcam...kimse de karar kılamadım. İstanbuldakiler çok pahalı..izmir'de de gerçekten içime sinen biri yok..yok mu cidden iyi burun yapabilcek, yapılanların çoğu yapay görünüyo..

ben de bu kış olcam...kimse de karar kılamadım. İstanbuldakiler çok pahalı..izmir'de de gerçekten içime sinen biri yok..yok mu cidden iyi burun yapabilcek, yapılanların çoğu yapay görünüyo..
Doğal istiyorsanız Prof Dr Yiğit Özer Tiftikçioğlu Ege Üniversitesi plastik cerrahi
Facebookta Prof.Dr. Yigit Ozer Tiftikcioglu ile Estetik ve Bilgi Paylasim Grubu var ordan görebilirsiniz
Benim burnumu da o yaptı çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…