Merhaba, benim de 25. günüm doktorum Fahri Mola, çalışmalarına instagramdan bir bakın isterseniz :)Yücel Birinci hakkında hiç yorum veya başlık yok ama yaptığı burunları çok beğeniyorum hiç ameliyat olan yok mu acaba???
Merhaba , Dr YÜCEL Birinci Hocamıza revizyon ameliyatı için başvurmuş daha sonra botoks dolgu gibi bir çok işlemi de yaptırmış yakın çevresine de Gönül rahatlığıyla tavsiye etmiş bir kişiyim elinizde bir burun fotosu ile gidip aslında o fotonun sizin fiziki fotojenik hatlarına uymadıgına kadar gösterir, Bunud bilgisayarda yüzünüzün fiziki hatları orantılıı simülasyon çalışması ile tek tek ayrıntılı anlatılır size gerçek aslında en yakın gerçek diyelim burun şeklinizi gösterir kuzenim arkadaşım ve nişanlım dahil olmak üzere biz yücel hocayı tercih ettik çokta mutluyuz sevgilerYücel Birinci hakkında hiç yorum veya başlık yok ama yaptığı burunları çok beğeniyorum hiç ameliyat olan yok mu acaba???
Hey masallah heyyy bir anda cogaldiniz yineKazen bey hepinizle ilgilenir..
Gunde 3 tane yeni uyelikle yazilinca insan haliyle huylaniyor. Tsk ederim.Tek tek baktım temiz gibi ...
Bu arada yeni uygulamayı bu doktorda denemeye başlamıştık ortak olsa hesaplar çok bozulurdum.
Bence Yücel beyin instagram hesabını bir inceleyin hastaların gerçek olduğunu anlayacaksınız ben ameliyat olmaya karar vermeden önce tek tek inceledim ve hastaların kendileriyle konuştum çoğu etiketli ve hepsi gerçek bu platformda da gerçek olduklarını düşünüyorumGunde 3 tane yeni uyelikle yazilinca insan haliyle huylaniyor. Tsk ederim.
Yücel beye ne kadara ameliyat oldunuzMerhabalar Dr. Yücel Birinci hocamıza yaklaşık olarak 4 ay önce ameliyat oldum ve çok memnunum. Yücel bey gerçekten hastalarıyla yakından ilgilenen bir hekim. Bir çok doktoru araştırıp Yücel beyi tercih ettim. Yücel beye gittiğimde benle uzun uzun konuştu korkularımı detaylı anlatması sayesinde yendim sonrasında muayene etti fotoğraflarımı çekip simülasyon çalışması yaptı ve simülasyon ile ameliyat sonrası burnum aynı oldu. 1 haftalık bir süreçte günlük yaşantına dönebilirsin dedi ama inanın ki daha kısa sürdü. morluk hiç olmadı şişlik ise yok denilecek kadar azdı ağrı kesici 1. gün kullandım daha sonrasında gerek duymadım çünkü ağrımda olmadı. 3. gün silikon tamponları aldı 1. haftamda alçımı ve dikişleri aldı dikiş alımından da çok korkuyordum ama hiç hissetmedim bile. Ben gerçekten çok memnumun. burnumu çok seviyorum. özgüvenim yerine geldi. İçtenlikle tavsiye edebileceğim bir hekim kızlar inanın görüşünce anlıycaksınız. çıkın çıkın gidin. :)
Siz ne zaman ve kac paraya ameliyat oldunuzYücel hocamı rahatsızlığımın hat safhada olduğu bir dönemde doktor arayışım sonucunda buldum, iyi ki de buldum çünkü daha önce başarısız bir operasyon geçirmiştim ve korkularım vardı. Kendisi muayene sonucunda yapacağı işlemleri ve görüntü açısından da nasıl olacağını simülasyon ile göstererek naif ve ilgili tavrı ile korkularımı yenmemi sağladı. Kendisine bu konuda da ayrıca çok minnettarım. Ameliyat sürecinden bahsedecek olursak kıkırdak takviyesi yaparak burnumu neredeyse tekrardan inşa etti mükemmel bir iş çıkarttı hem görsel açıdan hem nefes açısından çok mutluyum. Yaklaşık 3,5 aylık bir süreci geride bıraktım ağrım yok denecek kadar az, hatta ameliyat sonrası ağrı kesici bile kullanmadım diyebilirim. Şimdi bu mükemmel doktoru herkese iç huzuruyla tavsiye ediyorum.
Siz ne kadara ameliyat oldunuzMerhabalar Yücel Beye yaklaşık 20 gün önce ameliyat oldum ve çok memnunum. Bende bir çok doktorla görüştükten sonra Yücel Bey ‘i tercih ettim. İyi ki de tercih etmişim çünkü bence Yücel Bey ‘in hem gözü çok iyi hemde kendi içine sinmeyecek hiç bir işlemi yapmıyor. Şu anda hem çok iyi nefes alabiliyorum hemde burnum gerçekten muhteşem oldu. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
Bence ekolde Can Ercana gitmelisin ben 1.5 ay oldu olali cok memnunumarkadaşlar fiyat verin ama
Doktorum Fahri Mola 7 mayıs 2018 de 9.000 tl' ye ameliyat olmuştum, çok memnunum.. İnstagramdan yaptığı burunları inceleyebilirsiniz..arkadaşlar fiyat verin ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?