İzmir Burun Estetiği

Arkadaşlar fiyat sormuşsunuz ameliyat olduğumdan beri 4 arkadaşımı yönlendirdim yücel beye ameliyat oldular ve çok memnunlar. En yakın zamanda yönlendirdiğim arkadaşıma 7500 tl fiyat verdi şu an fiyatlar 7000 tl civarı. Ama görüşmede belli oluyor muayene ettikten sonra net fiyatı veriyor doktor bey asistanı Selin hanımdan randevu alıp görüşmeye gidebilirsiniz yardımcı olacaklardır.

Reklam kokuyor ://
Reklam amaçlı yazmadım, amacım insanlara yardımcı olmak tavsiyede bulunmak başka forumlara bakarsanız kendilerine ameliyat olmadığım başka doktor tavsiyelerinde de bulundum, neden hemen kötü niyetle yaklaşılıyor burada anlam veremiyorum..

Öncelikle görkem beyin yılın doktoru seçilmesini duyunca çok güldüm kendisi 3 yıl önce arkdaşımın vasıtasıyla sgkdan burnumu yapmıştı inanın bıcak verseler ben ondan daha güzel burum yaparım 3 yıldır yaptığı burnu düzeltirmek için gitmediğim araştırmadığım hastane kalmadı. Burun deliklerimden beynimim içi görünüyor burun çatım iğrenç burun ucum kocaman okka gibi kaldı ve daha ameliyatın ilk gününden alçıyı takışında hayır yoktu alcıyı yamuk takmıştı saolsun sayesinde 3 yıl fotoğraf çekinmekten kaçtım 3 yılımı mahvetti dudak dolgusu da yapıyormuş onuda gördük yapanlar bin pişman bu işi hakkıyla layığıyla yapan bütün hocaların hakkını yierek reklamla insanların sağlığıyla oynamak ayıptır yapamıyorsan bıraksın ben onun yerine ameliyat edeyim ben daha güzel birşeyler çıkarırım . Ameliyattan sonra kontrole gelmiyor demiş bnim için gelsem acaba neye benzeticekti doktorunuzu iyi araştırmadan yapmayın yoksa görkem bey gibi kasapların eline düşer yıllarca düzelticem diye upraşırsınız !!

yücel hocamın sayfasında görkem beyin reklamını görünce burdan yorum yazdım buna bi açıklık getireyim kendisi 2. Ameliyatımı kabul etti ve bugün 3. Günüm heyecanla iyileşmeyi bekliyorum kendisi çok naif çok kibar bir okadar ilgili ve dikkatli yücel hocayla tanıştığım için ayrıca mutluyum sonucu merakla bekliyorm görkem beyin yapmış olduğu burnu şuanda yeni olduğum için atamıyorm görmek isteyen olursa mailden ulaşabilir

merrhaba bende ona ameliyat olmayı düşünüyorum ancak siz ne kadara oldunuz ve sgk anlaşmalı mı ?

Dr Yücel Birinci'ye yaklasik birbucuk yil once ameliyat oldum. Cok zor begenen ve ayrintici biri olmama ragmen o kadar memnun kaldim ki anlatamam. Ailem de farkli tarihler de farkli doktorlar da ameliyat olanlar daha sonra nefes problemi, burun da düşme çökme gibi sorunlar yaşadılar ve ameliyat sonrasi doktorlarindan buyuk bir ilgisizlik yaşadilar.ben bu sorunların hic birini yaşamadım. Ve yine önemli bir ayrıntı vereyim, ameliyat sonrasi suan birbucuk yil gecmis olmasina ragmen defalarca kontrole gittim ve itinayla ilgilendi.ameliyat olmaya karar verirken nasil olacagi goruntu ne kadar onemliyse emin olun sonrasin da nasil bir doktor ile bu operasyonu yaptiginizda bir kadar onemli. titiz, özverili, sıcak, hastasina hem gorsel istekleri hem saglik hem psikolojik olarak nasil yaklasmasi gerektigini bilen bir doktor. Hala ve hala cok memnunum ve herkese gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum

Yucel Birinciye 9 ay önce ameliyat oldum. Cok detayci bir insan oldugum icin uzun arastirmalar sonrasinda kendisine gittim. Ve ilk konustugum andan itibaren bekledigim guveni aldim kendisinden. Sonuctan da oldukca memnunum. Dogal gorunumlu estetik bir burun istiyorsaniz Yücel beyi seçin. Hastasini sonuna kadar takip ediyor bence Izmirin en iyilerinden.

Yücel beye bu yakınlarda ameliyat olan ya da gidip görüşen biri varsa yazabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…