dün aksam,6 ay önce İstanbul da burun ameliyatı olan bir arkadaşımla konuştum..izmir de baya araştırmış doktor fakat İstanbul da
estetik üzerine Türkiye de Prof olmuş iki doktordan birisine ameliyat olmuş..izmir de yaptıgı araştırmada Ufuk bey i söyledi o da bana..ayrıca Fazıl apaydin ve ulvi Güner i söyledi..
Fazıl bey kbb uzmanı ama dedim..meger Fazıl bey kbb uzmanı olduktan sonra yurtdisinda da estetik üzerine tekrar egitim almış ve yurtdışı deneyimi oldukça fazla bir drmus..
ulvi Güner de aynı sekilde yurtdisinda bu konu üzerine oldukça deneyim kazanmış biriymiş..
bahsettigim arkadaşımın bu konuda özellikle dikkat ettigi şey,doktorun yurtdışı deneyimi olmuş..o yuzden Fazıl beyi ve ulvi beyi özellikle söyledi bana..
benim aklımdaki can bey ve Cemil bey ile ilgili olarak; can beye ameliyat olmuş olan 3 arkadaşından bahsetti..Cemil bey in adını duymadığını söyledi..
bu durumda Fazıl bey ve ulvi bey de görüşülecek doktorlar listesine eklenmiş oldu :)
yurtdışı deneyimlerine iyi bak dedi özellikle bana,çünkü burada(Türkiye de) 100 estetik yapılıyorsa,yurtdisinda bu sayı 200 hatta daha fazla dedi..tabii bu onun kendi görüşü..
arkadaşımın burnu baya problemliydi..genzine kadar inmiş bir kemiği,burnunun ucunda baya yamuk olan bir kikirdagi ve oldukça kemerli bir burnu vardı..şimdiki burnu(tamamen şahsi görüşüm) bana göre mükemmel değil..hala az da olsa kemeri var..ama önceki haline göre muhtesem..
buradaki bir çok arkadasın söylediği gibi,doktorun kim olursa olsun sana güven veriyorsa gerisi önemli değil dedi..
ameliyat oncesi ve sonrası hakkında da bütün herseyi anlattı..yazık kız yanıma geldiğine gelecegine pişman oldu zaten :) bütün aksam kızı esir aldım :)))
bunları sizlerle de paylaşmak istedim benim gibi ameliyat olmayı düşünenlere fikir olsun diye..
hatta dün ilk defa birinin fotografını çektim :) daha dogrusu burnunun:) ilk defa dün tanıştığım,hiç bir muhabbetimin olmadıgı bir kızın burnunun resmini çektim :) oldukça komikti :)))) kızcağız şaşırdı ve korktu:) açıkladım tabii durumu,bu seferde hosuna gitti :)))
herneyse :)
bu konu benim sandığım kadar kolay değilmiş..çok zormus gercekten..sürekli kafam karışıyor

ama bu bahsettigim arkadasım Ufuk bey i baya övdü..Ufuk beyle zaten bir haftadır sürekli maillasiyoruz :) bakalım kim olacak :)))
dün aksam istediğim burunu da buldum :) insallah hayallerim gercek olur :))