haklısın canım ya çok büyük bi fiyat farkı var. valla ilk doktoruma gittiğinde o da çok ilgilendi. şurayı şöyle yaparız burayı böyle yaparız fıstık gibi olursun... 1. amelyatı oldum alçı bi çıktı ufalmış bi kemer ayrıca yandanda hafif çıkıntı bi kemik daha tabi ben şok neyse sonra dediki bi törpü yaparız hiç bişey kalmaz.. 1 yıl sonra aynı doktora törpüleme ameliyatımı oldum sargı bi çıktı aynı çıkıntı daha da küçülmüş olarak duruyo ayrıca göz hizamdaki kalın kemikte içe çöküntü ya anlatamam o an ki hayal kırıklığını bi de bana ne dedi biliyomusun; _allah allah bunalıma giriyosan gir napıyım_ dedi işte bu sözler ameliyattanda çok yaktı canımı. aslında şu an hiç bir doktorra güvenim kalmadı sadece güvenmek zorundayım çünkü o kadar sıkıntı çektikten sonra bu burunla yaşamak istemiyorum.

((( senınde yasadıkların gercekten ınsanın cok sınırını bozar canım ya

((( ne zor seymıs bu ıs vallahı ben hıc boyle olacagını dusunmuyordum...bahsettıgın kısıde prof yanı..cok enterasan yaaa..
dedıgın dogru yanı..aslında ulvı bey kendını cok guzel tanıtıyor,belkı de goz boyuyor yanı..
ama cemıl bey ın belkı de tarzı bu..yanı cemıl bey de haklı,amelıyat etmeyecegı hastayla ugrasmak ıstemıyor adam bu kosusturmacada..adam acık ve net dıyor ıste,eger bana amelıyat olursan ugrasırım senınle dıye kı bu da onun en dogal hakkı bence..
dedıgın gıbı sonucta ılgılı olanında rıskı var...ılgılı dıye muhtesem bır burun yapacak degıl,bu bır kıstas degıl..
belkı ulvı bey de o kadar sey yapmasaydı sadece konussaydı benımle o zaman bunların hıc bırını demıyecek hatta doktoruma karar vermıs olacaktım :) hatta doktorum cemıl bey olacaktı yanı :)))
ama ıste bır kere o ılgıyı gorunce ınsan hep onu beklıyor :)
hatta bugun sekreter kızla konusurken,ulvı bey ın tasarımı amelıyattan once gostermek ıstemedıgını soylemıstım,kız da bana aaa olur mu oyle sey onceden gormen lazım kı ona gore karar veresın dedı cemıl bey gosterır dedı..ama alakası olmadı :))))) dıyorum ya yanı benım sanssızlıgım belkıde..