İzmir burun estetiği

Geçmiş olsun çok sonuçtan memlunsunuzdur umarım o kadar sıkıntının sonucu güzel olur inşallah. Siz kime ameliyat olmuştunuz?
Yasadigim sorunlar ameliyatin sonuclari,kaldi ki hic morluk yada yuzume yansiyan bir odem sorunum olmadi,burun ici odemim cok fazla benim,doktorumdan memnunum,sonuctan da,ama daha bekleme surecindeyim,Fatih Uygur'a oldum.

Yasadigim sorunlar ameliyatin sonuclari,kaldi ki hic morluk yada yuzume yansiyan bir odem sorunum olmadi,burun ici odemim cok fazla benim,doktorumdan memnunum,sonuctan da,ama daha bekleme surecindeyim,Fatih Uygur'a oldum.
Anladım benimde korkum o sanırım sırf o sıkıntı için 3 yıldır erteliyorum oysa doktor %100ameliyat demişti çok gećmiş olsun umarım çabuk iyileşir

Arkadaslar ben çiğli araştırma hastanesinde estetik cerrahi Çağıl Meriç erenoğlu tarafından ameliyat oldum çokta memnun kaldım ben şimdi iyiki olmuşum dedim

ben cem karasa baktım fakat pek beğenemedim sizin neden kendi doktorunuzdan memlun kalmadınız
ben gözluk kullanıyorum.gözlukle guzel durmuyor hafıf yamukluk var.ama gözluksuz gayet basarılı
ayrıca şöyle bir durumda var ; fotolarda gözlukle cook yamuk cırkın cıkıyor ayneda gayt guzel.cevremdekılerde dıyor fotodakı gıbı degıl fotoda cok kotu dıye.yan profılde guzel.dr umda cok ıyı bırı samımı ve guven verıcı elı hafıf bırı .sayfamda öncesı sonrası fotolar var takıp edersenz görebılırsınız

ben gözluk kullanıyorum.gözlukle guzel durmuyor hafıf yamukluk var.ama gözluksuz gayet basarılı
ayrıca şöyle bir durumda var ; fotolarda gözlukle cook yamuk cırkın cıkıyor ayneda gayt guzel.cevremdekılerde dıyor fotodakı gıbı degıl fotoda cok kotu dıye.yan profılde guzel.dr umda cok ıyı bırı samımı ve guven verıcı elı hafıf bırı .sayfamda öncesı sonrası fotolar var takıp edersenz görebılırsınız
Bence burnunuz gayet başarılı yüzünüzede yakışmış eğriliğin nedeni gözlük kullanmanız olabilir ister istemez kemiğe baskı uyguluyo benim kuzenimde oldu ve sırf gözlük kullanıp burnunu deporme etmemek için gözlerini çizdirecek bence sizde lens kullanın burnunuza yazık etmwyin :)

Bence burnunuz gayet başarılı yüzünüzede yakışmış eğriliğin nedeni gözlük kullanmanız olabilir ister istemez kemiğe baskı uyguluyo benim kuzenimde oldu ve sırf gözlük kullanıp burnunu deporme etmemek için gözlerini çizdirecek bence sizde lens kullanın burnunuza yazık etmwyin :)
Oyle bi sansim olsa 1 saniye kullanmam bu gözlüğü :) bende kayma oldugu icin mecbur kullaniyorm ve suan icin tedavisi yok malesef :)bu arada cok tesekkr ederm

Oyle bi sansim olsa 1 saniye kullanmam bu gözlüğü :) bende kayma oldugu icin mecbur kullaniyorm ve suan icin tedavisi yok malesef :)bu arada cok tesekkr ederm
Ah ćok geçmiş olsun canım ama bence gayet başarılı olmuş ;) bu arada sen insanlara yamukluğu yada öyle hissettiğini söylersen daha çok dikkat çeker sen kendini ćok beģendiğini dile getir bu karşı cinstede sana farklı bakmalarını sağlar buda beni. Nacizane bir tavsiyem olsun ;))

Ah ćok geçmiş olsun canım ama bence gayet başarılı olmuş :KK66: bu arada sen insanlara yamukluğu yada öyle hissettiğini söylersen daha çok dikkat çeker sen kendini ćok beģendiğini dile getir bu karşı cinstede sana farklı bakmalarını sağlar buda beni. Nacizane bir tavsiyem olsun :KK66:)
haklısın canımm harıka bır fkır :)

Merhaba Herkese.
6 Ocakta Cem Karas'a ameliyat olacağım bakalım bekliyorum. Çok tedirgin ve endişeliyim. Allah herkesin yardımcısı olsun. Doktor seçmek gerçekten zor. Ben geçen senelerde Halis Ünlü'ye burun eti küçültme operasyonu olmuştum. Benimle çok ilgilenmişti hatta şekliyle alakalı o çok konuşmus hemen fotografımı çekip çizmişti. Cem Bey daha kapalı bu konuda. Çok konusmadı. Bendeki rakam bu güzel yapıyorum sorun etme korkma dedi. 2 defa görüşmeye gittim. O instagramdaki şirin konuşkan adam değildi. Net ve kısa cevaplar veriyor. Şimdilik yeterlide geldi. Kısa bir soru sordum whatsApptan hemen döndü. Operasyonu açık olacağım nefes alma problemimde var oda düzeltilecek. Korkuyorum işte. Mideme kramplar giriyor düşündükçe. İş yerinde fırsat bulursam nasıl burun tasarladını atarım.
Sevgiler.

Merak eden arkadaslar varsa yardimci olmak adina yazmak istedim. 6 ocakta ameliyat oldum. 12 ocakta iindeki tamponlar disindaki atel ve dikisler alindi. Bazi arkadaslar burun icindeki kokudan basetmisler ama benim boyle bir durumum olmadi. Burun uzerindeki alci cikana kadar dik bir konumda sirt ustu uyudum. Kafami saga sola cevirmemek icin boyun yastigim yoktu coraplardan boyun yastigi koydum. Alci ciktiktan sonrada iki yastikla uyumaya calisiyorum mumkun oldugunca kafami pek cevirmiyorum. Burnumun ucuna bir kac defa darbe aldim. Elini uzatan birinin elini operken carptim sonrasinda kendi elim geldi bir sey olmadi ama cok acidi. Morluklarima gecti sayilir goz altlarimda sariliklar kaldi onlardaa gecer sanirim. Burun masaji verdi doktorum bi sayisi yok kafama gore yapiyorum. Hala deniz suyu kullaniyorum ve nemlendiriyorum. Acik ameliyat oldugundan iz kalmamasi icin scarex diye bir krem aldim 44 liraydi. Sorulariniz olursa cevaplayabilirim. Suan gidisat guzel. Insallahta oyle olmaya devam eder.

Merak eden arkadaslar varsa yardimci olmak adina yazmak istedim. 6 ocakta ameliyat oldum. 12 ocakta iindeki tamponlar disindaki atel ve dikisler alindi. Bazi arkadaslar burun icindeki kokudan basetmisler ama benim boyle bir durumum olmadi. Burun uzerindeki alci cikana kadar dik bir konumda sirt ustu uyudum. Kafami saga sola cevirmemek icin boyun yastigim yoktu coraplardan boyun yastigi koydum. Alci ciktiktan sonrada iki yastikla uyumaya calisiyorum mumkun oldugunca kafami pek cevirmiyorum. Burnumun ucuna bir kac defa darbe aldim. Elini uzatan birinin elini operken carptim sonrasinda kendi elim geldi bir sey olmadi ama cok acidi. Morluklarima gecti sayilir goz altlarimda sariliklar kaldi onlardaa gecer sanirim. Burun masaji verdi doktorum bi sayisi yok kafama gore yapiyorum. Hala deniz suyu kullaniyorum ve nemlendiriyorum. Acik ameliyat oldugundan iz kalmamasi icin scarex diye bir krem aldim 44 liraydi. Sorulariniz olursa cevaplayabilirim. Suan gidisat guzel. Insallahta oyle olmaya devam eder.
merhaba , ameliyatı kime oldunuz? bende haftasonu halis ünlü ile görüştüm ve ameliyat olmaya karar verdim. çok heyecanlıyım :)

Merhaba, Cem Karas a ameliyat oldum. Halis Unlu'ye ablam ameliya olmustu 8 9 yil once. O cok memnun burnundan. Hayirlisi olsun. Sizinde yorumlarinizi bekliyorum :) insallah guzel ve kolay gecer

Merhaba, Cem Karas a ameliyat oldum. Halis Unlu'ye ablam ameliya olmustu 8 9 yil once. O cok memnun burnundan. Hayirlisi olsun. Sizinde yorumlarinizi bekliyorum :) insallah guzel ve kolay gecer
benimde çok memnun kalan tanıdıklarım var :) 8 şubat büyük gün, resimlerimi paylaşacağım :))

18 Ocak'ta Prof. Dr. Fazıl apaydın a septorinoplasti (septum deviasyonu+Konak hipertrofisi tek taraflı burun kanadı kıkırdak yetmezliği ve hafif bir hump vardı) oldum. Yıllardır ne nefes alabiliyordum ne koku. Kapalı teknik yaptığı için mi bilmiyorum hiç morluğum olmadı hafif bi sarılık oldu sağ gözümün altında o kadar. Ağrım da olmadı şişlikte az oldu. 5.gün tampon çıktı (normalde tamponsuz gönderiyor eve ama benim burnumun içi çok kötüydü onun için baya uğraşmış)7. Gün de alçıyı çıkardı, şeklini çok değiştirmeyecektik onun için çok doğal bir burnum var kimse anlamıyor estetikte yaptırdığımı .eşim su kaydırağı ve ucu top gibi burunları çok itici buluyor o yüzden çok sevdi bu halini :) ben çok memnun kaldım gerçekten doğal burun isteyenlere Fazıl hocayı tavsiye ederim

Arkadaslar ben çiğli araştırma hastanesinde estetik cerrahi Çağıl Meriç erenoğlu tarafından ameliyat oldum çokta memnun kaldım ben şimdi iyiki olmuşum dedim

Burnumda septum deviasyonu var .Aslında ben kulak burun boğaz doktoruna yaptırmak istemiştim ama görüştüğüm tüm KBB ciler estetiğe yönlendirdi , ya da yalnızca burnundaki nefes alma sorununu gideririz deyip eğriliği gidermek konusunda isteksiz davrandılar . Mecburen estetik doktoruna yaptıracağım ancak endişelerim var .Burnumum şekli değişsin istemiyorum. Zaten son derece sıradan düz bir burnum var , ucu düşük değil kemer yok , büyük değil.. Burnum eğri ve tek burun deliğim tıkalı , ağzımdan nefes alıyorum bu yüzden..Hep ağzım açık , diş sağlığımı da etkiliyor bu durum.
Estetik ile ilgili yabancı bir foruma yan ve ön cepheden resim attım ,bir doktor yanıt verdi kapalı ameliyat önerdi ..Onun dışında bilgim yok.Araştırma yaparken bu foruma denk gelip üye oldum
Bana da Çağıl Meriç Erenuslu'yu tavsiye ettiler . Açık mı kapalı mı yapıyor .Burnun biçimi değişiyor mu ? Silikon tampon kullanıyor mu ?
şimdiden teşekkürler

en İzmir'de Mehmet Sucubaşı'na oldum genel anlamda memnunum ama karar vermek için daha erken 1 ay olmak üzere ama hem içi hem dışı çok şiş. Bazı günler burun ucum palyaçoların kırmızı burnu gibi oluyor :) bazı günler burnumun üstünde hala kemik varmış gibi genelde sol deliğin içi sağ tarafın dışı şiş :D ortaya bir karışık ama yorgun kalkma olayım bitti ve bu da beni çok çok memnun ediyor :)

Burun estetiği ile ilgili ince deri ,kalın deri gibi sınıflamalar okudum , bu tam olarak ne anlama geliyor ? Doktor mu söylüyor ince deri mi kalın deri mi olduğunu ?

Kalkık burun , küçük burun istemiyorum , sadece kendi burnumun eğriliği giderilsin istiyorum , Umarım şekil değişikliği olmaz , Doktorla görüşmeme bağlı olarak vazgeçebilirim de ..

öte yandan nefes almam zor , kararsız kaldım şimdi.:110:

Burun estetiği ile ilgili ince deri ,kalın deri gibi sınıflamalar okudum , bu tam olarak ne anlama geliyor ? Doktor mu söylüyor ince deri mi kalın deri mi olduğunu ?

Kalkık burun , küçük burun istemiyorum , sadece kendi burnumun eğriliği giderilsin istiyorum , Umarım şekil değişikliği olmaz , Doktorla görüşmeme bağlı olarak vazgeçebilirim de ..

öte yandan nefes almam zor , kararsız kaldım şimdi.:110:
Sondor maalesef kapalı tekniği çok az doktor kullanıyor çünkü gerçek bir deneyim gerekiyor, maddi açıdan karşılayabilirsen kesinlikle Fazıl hocayı tavsiye ederim, tam beklentini karşılayacak bir doktor bence (YouTube da eğitim videosu var bir tane orada anlatıyor, benim de burun ucum burun kanatlarım burun köküm yüzüme idealdi ama hump vardı ve nefes alamıyordum şu an 15. Gün çok memnunum)

Back
X