- 31 Ocak 2017
- 442
- 428
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Halis Ünlüye oluyorum çarşamba günü, tavsiye ederim. Daha önce olmuş birçok memnun kişi tanıyorum.Teşekkür ederim.
Fazıl beyin çalıştığı hastahanenin adını bilmiyorum -gerçi internetten de bulurum - bir de ne kadar para ayırmam lazım burun için ?
siz ne kadara yaptırdınız ( ortalama bir fiyat oluşsun , tıpatıp aynı olmayabilir , biliyorum)
Ben Halis Ünlüye oluyorum çarşamba günü, tavsiye ederim. Daha önce olmuş birçok memnun kişi tanıyorum.
herşey dahil 5 bin TLRandevu alıp görüşmeyi düşünüyorum çünkü Halis bey KBB doktoru , benim sorunum da KBB ,onun dışında Çağıl Meriç Erenoğlu'nu tavsiye ettiler .İkisinin yaptığı burunları da görmedim .İyisi mi ikisi ile de görüşeyim.
Halis bey ne kadar fiyat verdi size ?
Çok teşekkür ederim.Ben Halis Ünlüye oluyorum çarşamba günü, tavsiye ederim. Daha önce olmuş birçok memnun kişi tanıyorum.
merhaba fazıl bey ameliyatınızı hangi hastanede yaptı ve ortalama kaç gün sonraya randevu verdi size18 Ocak'ta Prof. Dr. Fazıl apaydın a septorinoplasti (septum deviasyonu+Konak hipertrofisi tek taraflı burun kanadı kıkırdak yetmezliği ve hafif bir hump vardı) oldum. Yıllardır ne nefes alabiliyordum ne koku. Kapalı teknik yaptığı için mi bilmiyorum hiç morluğum olmadı hafif bi sarılık oldu sağ gözümün altında o kadar. Ağrım da olmadı şişlikte az oldu. 5.gün tampon çıktı (normalde tamponsuz gönderiyor eve ama benim burnumun içi çok kötüydü onun için baya uğraşmış)7. Gün de alçıyı çıkardı, şeklini çok değiştirmeyecektik onun için çok doğal bir burnum var kimse anlamıyor estetikte yaptırdığımı .eşim su kaydırağı ve ucu top gibi burunları çok itici buluyor o yüzden çok sevdi bu halini :) ben çok memnun kaldım gerçekten doğal burun isteyenlere Fazıl hocayı tavsiye ederim
Hocamın arkadaşı olduğu için kendi çalıştığım hastanede yaptı, normalde kaç güne randevu veriyor bilmiyorum,merhaba fazıl bey ameliyatınızı hangi hastanede yaptı ve ortalama kaç gün sonraya randevu verdi size
cok tesekkur edwrim benimde hemen hemen aynısorunlar ve daha fazlası var. hoca ile görüştüm nisan sonuna doğru randevu veriyor maalesefHocamın arkadaşı olduğu için kendi çalıştığım hastanede yaptı, normalde kaç güne randevu veriyor bilmiyorum,
4.haftada düğüne gittim üniversite arkadaşlarımın dediği 'bir güzellik gelmiş sana' ben söylemeden anlamadılar bile inanılmaz doğal oldu ve kapalı teknik ile yaptığı için iyileşmesi çok hızlı oldu (düğündeki burun operasyonu geçiren bir arkadaşım 1.ayda kocaman bir burnu olduğunu benimkinin çok iyi durumda olduğunu söyledi :)
Gecmis olsun bende ameliyat olucam ameliyat oncesi ne tahlilleri oluyo acaba bilgu verir misiniz mesela sarilik cikti yada seker hastaligi ameliuat olamiyor nuyuzBen oldum cok ta memnunum kalin deriliyim ve eskiye gore cokk cokkk guzel oldu doktotum cuneyt ozek .... masallah izmirdw bir tek ufuk bilkay var zaten arkadaslar o yuzden diger dr lerde âmeliyat olanlar fazla yorum yapamiyor ...
Merhabalar oncelikle yeni burnunuz hayirli olsun. ameliyatinizin uzerinden zaman gecmis nasil memnun musunuz Cem Beyin ameliyatindan ?Merhaba Herkese.
6 Ocakta Cem Karas'a ameliyat olacağım bakalım bekliyorum. Çok tedirgin ve endişeliyim. Allah herkesin yardımcısı olsun. Doktor seçmek gerçekten zor. Ben geçen senelerde Halis Ünlü'ye burun eti küçültme operasyonu olmuştum. Benimle çok ilgilenmişti hatta şekliyle alakalı o çok konuşmus hemen fotografımı çekip çizmişti. Cem Bey daha kapalı bu konuda. Çok konusmadı. Bendeki rakam bu güzel yapıyorum sorun etme korkma dedi. 2 defa görüşmeye gittim. O instagramdaki şirin konuşkan adam değildi. Net ve kısa cevaplar veriyor. Şimdilik yeterlide geldi. Kısa bir soru sordum whatsApptan hemen döndü. Operasyonu açık olacağım nefes alma problemimde var oda düzeltilecek. Korkuyorum işte. Mideme kramplar giriyor düşündükçe. İş yerinde fırsat bulursam nasıl burun tasarladını atarım.
Sevgiler.
Cok gecmis olsun.. peki dr bey ameliyatinin arkasinda durmuyor mu?
- ben 2017 ocak ayında Ufuk Bilkaya ameliyat oldum burnum eskisinden daha kötü oldu yamuk büyük ve burun ucu düştü çok pişmanım ve neyapacağımı bilmiyorum
Hala olmadıysan ben cem karası öneririm cidden 2. Haftamdayım sıfır şişlik ve morlukla geçirdim ameliyat dönemini gerçekten. Çok doğal ve güzel görünüyor burnum 2 kuzenimde onda oldu hala olmadıysan görüs bir daha derim ama şuan 7-8 bine yapiyor. İlgisiz de değil neden böyle diyorsunuz ya çok ilgili mesajlarıma sıkılmadan bıkmadan cevap veriyor cidden görüşmelerde kısa kesmesinin sebebi çok çok yoğun olması paraya ihtiyacı yok bizden gidecek çünkü zaten hem başhekim hem varlıklı aileden geliyor hem de hastanenin kurucularından sence senden benden kazancağı 5 bine mi ihtiyacı var :)Bende İzmir'de burun estetiği yaptıracağım. Gerçekten İzmir'de çok fazla bilinmiş doktor yok. Cem Karas'a muayene oldum ve açıkcaksı biraz fazla parayı önemsiyor gibi geldi bana ve ilgisiz gibi o yüzden ondan vazgeçtim. 5.000 fiyat verdi bu arada. Ufuk Bilkay var, Can Kopal var ama ondan da şikayet fazla gibi direkt akıldan eledim. Şuanlık Bora Karaali'yi düşünüyor gibiyim gerçi her gün fikir değiştiriyorum... Siz kimi düşünüyorsunuz?
Çok haklısınız, o nedenle ben uzun uzun ve ayrıntılı bir şekilde anlattım süreci sırf burdaki arkadaşlara yardımcı olmak için, ama adı reklam oldu :)Reklam çamurunu atarken sanki doktorum burnumu ücretsiz yaptı, ya da kendisinden komisyon alıyorum gibi art niyetli düşündüler sanırım, kıskanç- fesat insana her yerde rastlamak mümkün ne diyeceksiniz işte :) ama gelin görün ki bende doktorumu burda ki hastalar sayesinde keşfettim, onlara çok şey borçluyum :)çok az mesajı olan, ameliyat sürecini, öncesini anlatmayan, uzun uzun araştırma yapmadığı belli olan kişilerin doktor yorumlarına lütfen itibar etmeyin. öncelikle doktoru (site, forum harici) iyice araştırın. sonra forumda gerçek hasta olduğuna emin olduğunuz kullanıcıların paylaşımlarını en ince ayrıntısına kadar takip edin. son olarak doktorla yüz yüze görüşme yapın ve doktorun sizi anladığına (nasıl bir sonuç istediğinizi anladığına) emin olduğunuzda da ameliyatınızı olun.
doktorların da hastalar gibi kusursuz olmadığını unutmayın ve iyi doktorların da az da olsa memmuniyetsiz hastaları olacağını unutmayın.