CNM kardeşimde büyüyen karyoşa almıştı.çok memnun.bizde yrn karabağlara gtmeyi düşünüorz ama senin bu dedğin yerdekide çok uygunmuş.benm oğlum olacak modelleri nsl acaba.mobilya mdf mi sunta mı
hanımlar gıttık önder mobılyaya şifonyer gardolap büyüyen karyola peşinn yada tek slıp fıyatı: 730 tl.
adventaga karta 12 taksıt fıyatı 804 tl 800 yaptılar.
axcesse de 800 tl 12 taksıt buarada axcesse 4ay ertelemesı varmış şubat ıtıbarıyle. şimdi alıosunuz hazıranda ödemeye başlıosunuz. bilginiz olsun....
Ben geçen pazar bebek odasını aldım. Karabağlar Kardeş Bebe'den. Büyüyen karyola, şifonyer ve 3 kapaklı dolap aldık. İmalatçı oldukları için ileride büyüyeceği zaman gelip servis veriyorlar. MontajıBen içine küçük yatak aldım. Büyük yatak almadım. Çünkü büyük yatağın bir kısmı komodin altında kalıyor ve yatağı kaldırıp havalandırma imkanınız kalmıyor. 14 Şubat'ta sipariş verdim. 22 Mart'ta eve gelip montaj yapacaklar.
Ben de Karabağlar'a gittim ancak Kardeş Bebe'ye gitmedim, biraz yoruldum gezerken.Yarın tekrar bakacağız.
Ben Dünya bebek mobilya mıydı, orda takım beğendim çok güzeldi.Aklım orda kaldı.
Benim de en geç Mart sonuna kadar gelmeli, bebek odasında yatmayacak gerçi havalandırmasını uzun süre yapıcaz.
Ne kadara mal oldu peki?Bir de diğer mağazalardansa burayı tercih etme sebebiniz nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?