Doğuma Hazırlık İZMİR büyüyebilen karyolalar hakkındaki düşünceleriniz?izmirdeki fiyatı.. kullanımı..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

malzeme masif ahşap mı?.Gül Güler'de olan bebek mobilyasına bayıldım zaten, hatta bundan alalım dedik ama çook pahalıydı(sanırım 6 bin üzeriydi ama masif ahşaptı)
Bir de oraya bakayım, ben de boya konusunda ve malzeme konusunda çok titizim.biraz fazla verilir ama sağlıklıysa değer.
Ancak dediğim gibi Dünya mobilya denilen yer de çok hoşuma gitti.Ordaki bir takım aklımda kaldı.Yarın bir gezip karar veririm.

selam chocuk,
ben de dünya mobilyaya bakmayı düşünüyorum,
internet sitesini bulamadım,
sen biliyor musun?

Sanırım yok internet sitesi.Ben de bulamamıştım.Bir tanıdığımız almış takımı burdan.Ürünler güzel görünüyordu, çok pahalı takımlar da var normal takımlar da ama genel olarak biraz fiyatlı gibi başka yerlere kıyasla ama az biraz.Kardeş Bebe daha pahalıymış ama Aysay açıklamış sebebini.
Burda malzeme masif ahşap değildi yalnız, masifler vardı ama pahalıydı.MDF kullanılıyordu.

Gezip bakman lazım, heryere sor boyasını, cilasını.Çünkü hepsi zararsız boya diye geçiştiriyor.Bir de çam kapaklardaki camın kırılmaz olup olmadığını sordum ben genelde.
Dolapların ayaklarının da masif olmasına dikkat ediyorum.
Ben daha detaylı yarın soracağım.Görüşlerimi yazarım.

AySay selam,
mobilya foto. baktım, gerçekten çok beğendim, güle güle uyusun bebiş içinde a.s
ben de böyle birşeyler düşünüyordum,
kardeş bebenin internet sitesi var mı, biliyor musun?

Malzeme masif ahşap.
Zaten Gül Gülere imal ettiği takımların fotoğrafları kendi bilgisayarında yüklü. Gül Güler'deki takımlar 6.000 TL civarı.

Teşekkür ederim domates. Kardeş Bebe'nin internet sitesi var. Fakat ürünlerini internet sitesine koymuyor. Yerinde gidip görüyorsun siteside mykardes.com.tr oradan iletişim bilgilerini bulabilirsin.

hanımlar buyuyebılen karyolayı aldım bekledıgımden daha ıyı cıktı aslında ben daha kucuk dahaa mat bısey beklıyordum. ama gercekten cok kullanıslı buyuk ve sade şık bence. düşünenlere babyhope un karyolasını tavsıye ederım...

Güle güle kullanın karyolanızı.

tşkkurler canım sagol inşallah odası tamamen hazır bebişimizin sıra geldi en zor olana beklemekk.... :) buarada sallanma fonsıyonunu da denedım ses cıkartmıyor sarsmıyor ayrıca bebişlerimizi beşiğe rahatlıkla koyup alabılecegımız şekılde tasarlanmıs zorlanma yok yanı:)) ılgılenenlere duyrulur...

daha kullanmak nasıp olmadı son 17 gun:) ama denedık gorduk gercekten cok kullanıslı ve rahat. guzel kızım herseyın hazır senı beklıyoruz:))

Merhaba arkadaşlar bende kızımın yatak odasını Karabağlar babycity'den aldım. Fotograflarını koyuyorum buraya gerçi biz bir kaç değişiklik yaptık.. Cekmeceler ve dolaplar güvenlik korumalı, el işlemeli ve el boyamalı.. 2400 taksitli fiyatı biz peşin 1900 tl ye aldık.. Bu arada bu fotodakiler teşhir malı bizim mobilyalarımız 22 nisanda gelicek inş.. :))

gule gule kullansın bebegın ınsallahh... saglıklı huzurlu uykular yasasın yatagında. odasında mutluluk gulucuklerı atsın.... ıyı fıyata almıssın tatlım. ben babyhope u aldım cok memnum herkese tavsıye ederım... ıyıkı cılek odasına okadar para odememısım yokyere. babyhope uygun ve guzel...

bnde meltemmobilyadan aldım gardolap ve buyuyen karyola 1650 ye aldım işçilik ve malzeme tek kelımeyle super verdıklerı tarhten once geldı kuruldu şimdiden memnunum yanii Allah kullanmayı nasıp etsın hepımıze...

Merhaba burcubs,

ben de babyhope oda takımı almayı düşünüyorum da, siz memnun musunuz? suntalem mazleme dayanıksız gözüküyor mu acaba?

İNANAMIYORUM blaksiya DÜN GİTTİK EŞİMLE BEN DE BU MOBİLYAYI BEĞENDİM AMA BİZE BEYEFENDİ ÇOK UÇUK RAKAM SÖLEMİŞ OLUYOR ...ODA KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN SDC BUYUYEN BEŞİK VE 2 KAPILI GARDIROP FİYATI SORDUK KREDİ KARTINA 10 TAKSİT 1800 DEMEZ Mİ ....ADAM KAFASINA GÖRE FİYAT MI BELİRLİO ANLAMADIM Kİ... RESMEN SANA SATTIĞI SETİN FİYATINA BANA 2 PARCAYI HATTA 2 KAPILISINI VERECEKMİŞ ..BAK BAK BAK İİ Kİ YAZMIŞSIN BURAYA YOKSA YİYODUK VALLA.....

Allah Allah bak bende şasırdım şimdi..

benim dolapda 2 kapılı bizim odamızda çok küçük çünkü..

yaz geldi diye fiyatları abartmıs hatta ben bu fiyata cekmecelere güvenlik taktırdım vs..

daha birçok yer var oralarda benim çilek mobilya hariç begendiğim bir kaç yer daha olmustu..
gerçi adamlar malı sattıktan sonrada çok güzel ilgileniyorlar hakkını yemeyeyım

bu arada bebişin hayırlıs olsun canım sağlıkla inş.. ben eskisi gibi giremiyorum malum haberim yok birşeyden :))

Saol cnm 29 haftalık hamişim ben de burada bakıyorum hamiş arkadaşlar bebişlerine nasıl bir oda hazırlamış die ...bu oda çok hoşuma gitmişti umarım kayınvalidemlerle gittiğimde uygun bi fiyat söler bize çünkü buna taktım kafayı zor begenirim bi daha ..aslında bir de kardeş mobilyaya bakmak istiyorum .istediğim beyaz mobilya kulplar pembe gardırobun ya iki kapısında yada birinde damperli cam olucak perde olayı çok hoşuma gidiyor gardıropta

canım Allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsin evet oda bencede güzel ama bizde daha kullanamadık bir tane beşik aldım yatagın yanına onda yatıyor..

bu arada nevresimini yani yatak takımını da istiyormusunuz diye soruyorlar sakın alma mobilyacılardan 200-300 tl diyorlar ben daha kalitelisini 140 a hello baby den aldım 90 tl ye bile çok güzel takımlar vardı..
cinsiyeti ne bebişimizin ismi belli oldumu =)

Cnm zaten nevresimini hello baby den almayı planlıyorum funnababy nin butterfly modeli var süper ama fiyatını bilmiyorum.
Isim dersen sanırım isimsiz olucak bizimki:)
ben ece diyorum eşim elif dio görumcem zeynep diyor ah ah ah

canım sanırım bende o modelim eflatununu aldım ya 140 idi ya da 90 iki tane aldım fiyatları onlardı sıcaklardan cıkamıyorum cıksam bende gitmeliyim aslında..
ben zeynep çok istedim babası istemedi
babası eceyi çok istedi ben istemedim :)
Asel koyucaktık son anda Miray koyduk :)) sağlıklı olsunlarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…