3000 TL'lik takımı 2500 TL'ye nakit aldım. 180 TL'lik yatağı 150 TL'ye nakit aldım. Peşinat olarak 1250 TL verdim. Geri kalan 1400 TL'yi 22 Mart'ta teslimatta ödeyeceğim.
Bu mağazayı seçmemim sebepleri:
-Boyasına çok güveniyorum. DYO'dan özel üretim sertifikalı boya kullanıyor. (Mesleğim gereği anlarım)
-Malzeme tamamen ağaç. Sunta kullanmıyor. Suntaya çok karşı.
-Yatağın altında kalan kısım, çekmece arkaları, yanları, dolap arkası ve dolap rafları da ağaç malzeme.
-Eğer dolabınızda cam kapak arzu ediyorsanız damperli cam kullanıyor.
-Ayrıca Forum Bornova'nın karşısındaki Balkabağı Çocuk mobilyasının da imalatçısı. Agorada Gül Güler diye bebe tekstili ve mobilyası satan bir yer var. Oranın da mobilya imalatçısı.
-Satış sonrası servis desteği var.
-Çocuk büyüdüğünde çalışma masasını da temin edebiliyorlar.
-ızmir piyasasında uzun geçmişi var.
-Çoğu arkadaşım ve tanıdıklarım buradan aldılar.
-Sabihi Zafer Bey doğru satıcı.
selam chocuk,
ben de dünya mobilyaya bakmayı düşünüyorum,
internet sitesini bulamadım,
sen biliyor musun?
Biraz uzun oldu ama umarım açıklayıcı olmuştur. Birde mobilya fotoğraflarını profilimde albümlere ekledim. Bu arada benim mobilya kulpları daha farklı. Birde dolabın açık olan kısmını isterseniz camlı kapak yada aynı ahşap kapak ile kapattırabiliyorsunuz. Ben alt iki rafına sepet koymayı düşündüm. Benimki pek cicili bicili değil. Öyle ayıcıklı, tavşanlı, çiçekli, böcekli şeyleri pek tercih etmiyorum. Biraz daha ileri yönelik olmasını istediğim için sade bir takım tercih ettim.
hanımlar buyuyebılen karyolayı aldım bekledıgımden daha ıyı cıktı aslında ben daha kucuk dahaa mat bısey beklıyordum. ama gercekten cok kullanıslı buyuk ve sade şık bence. düşünenlere babyhope un karyolasını tavsıye ederım...
İNANAMIYORUM blaksiya DÜN GİTTİK EŞİMLE BEN DE BU MOBİLYAYI BEĞENDİM AMA BİZE BEYEFENDİ ÇOK UÇUK RAKAM SÖLEMİŞ OLUYOR ...ODA KÜÇÜK OLDUĞU İÇİN SDC BUYUYEN BEŞİK VE 2 KAPILI GARDIROP FİYATI SORDUK KREDİ KARTINA 10 TAKSİT 1800 DEMEZ Mİ ....ADAM KAFASINA GÖRE FİYAT MI BELİRLİO ANLAMADIM Kİ... RESMEN SANA SATTIĞI SETİN FİYATINA BANA 2 PARCAYI HATTA 2 KAPILISINI VERECEKMİŞ ..BAK BAK BAK İİ Kİ YAZMIŞSIN BURAYA YOKSA YİYODUK VALLA.....
Saol cnm 29 haftalık hamişim ben de burada bakıyorum hamiş arkadaşlar bebişlerine nasıl bir oda hazırlamış die ...bu oda çok hoşuma gitmişti umarım kayınvalidemlerle gittiğimde uygun bi fiyat söler bize çünkü buna taktım kafayı zor begenirim bi daha ..aslında bir de kardeş mobilyaya bakmak istiyorum .istediğim beyaz mobilya kulplar pembe gardırobun ya iki kapısında yada birinde damperli cam olucak perde olayı çok hoşuma gidiyor gardıropta
Cnm zaten nevresimini hello baby den almayı planlıyorum funnababy nin butterfly modeli var süper ama fiyatını bilmiyorum.
Isim dersen sanırım isimsiz olucak bizimki:)
ben ece diyorum eşim elif dio görumcem zeynep diyor ah ah ah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?