İzmir Çankaya Tıp Merkezinde Hasan Ulaş Başyurt'ta (kadın doğumcu) giden var mı?

Ben normal doğumdan çok korkuyorum.Asla yapamam gibime geliyor.Evet normal doğum çok sağlıklı ama cesaret etmek gerekir işte.Siz normal mi istiyorsunuz.?Detaylı ultrason 15 dk falan sürüyor.Sırasıyla tüm organlarına bakıyor.Ama her kontrolde ben organlarına bakıyorum dedi.Şeker yüklemesini Hasan Bey yaptı 3 saat sürüyor.Bence hazırlıklı gidin hafta içi gidecekseniz.İş ile ilgili problem olmasın.Ben 9 da gittim.12 de çıktım.Ücretsiz yapıldı.Sadece eczaneden 5 tl ye şekerli su alıyorsunuz.

Ilk normaldi buda normal olsun istiyorum hasan bey ikinci dogumlar daha kolay ve kisa oluyor dedi birde sezeryanlilarin agrisini sancisini dinlryince korkmuyor degilim sonucta normal dogumdada alttan dikis atiyorlar ona bile okadar aci veriyorsa karnimizdakini dusunmek bile istemiyorum sezeryani sadece kotdonlarimi baglatmak icin bi aradusundum ama bakima muhtac bi sekilde yatmak zor geldi acikcasi bilmiyorum yine belli olmaz son hafta belli olur normalmi sezeryanmi

Siz Hasan Beyi nasıl buldunuz peki?BEnim tamamen tesadüf oldu.2 yıldır İzmirde yaşıyorum.Rutin kontrole en yakın hastaneye gitmiştim.O şekilde devam etmeye karar verdim..

Bende calistigim icin hafta sonu acik bir yer ararken kendisini tesadufen bulduk iyi bir dr ozel nosunuda verdi bisey olursa diye kontrollerimizide dikkatli yapiyor daha neolsun

Merhaba Arkadaşlar,
İzmir Çankaya Tıp Merkezinde Hasan Ulaş Başyurt'ta (kadın doğumcu) giden var mı?
Gittiyseniz doktor ve hastane hakkında bilgi verebilirmisiniz?

Selamlar,
Sedef Çağlayan Seven
Hamileligim boyunca ulas beye gittim her aradigimda acti ilgilendi dogumumda gece 4te aradim aninda acti 3 saat oturdu yanimda hic yalniz birakmadi normal dogum yaptim cok rahatlatti beni. Yan komsumu en yakin arkadasimi bi arkadasimin esini ulas beye yonlendirdim hepsi memnun. İyiki tanimisim dedigim bi doktor esim bile cok sevdi.

Hamileligim boyunca ulas beye gittim her aradigimda acti ilgilendi dogumumda gece 4te aradim aninda acti 3 saat oturdu yanimda hic yalniz birakmadi normal dogum yaptim cok rahatlatti beni. Yan komsumu en yakin arkadasimi bi arkadasimin esini ulas beye yonlendirdim hepsi memnun. İyiki tanimisim dedigim bi doktor esim bile cok sevdi.
Grpnr merhaba lar,
dr hasan ulaş bey gerçekten normal doğumuna kendisi girdi mi gecenin o saatinde?!!!
Hani genelde normale dr lar gelmez diyorlar da ondan soruyorum!
Doğum karataş hastanesinde mi oldu? Doğum ücreti olarak ne kadar verdiniz?
Hastaneden ebelerden hemsirelerden memnun kaldinizmi?
Doğum sonrası bebek bakımı vs pek çok soru var aklımda. Yardımcı olur musunuz. İnşallah bebeginizde çok iyidir. :)

Selam Hanimlar bende 9 haftalik hamileyim HasanUlas beye gidiyorum onda dogum yapmis olanlar anlatabilir mi? Dogum ucreti ne kadar? Normal mi sezeryan mi olmus bide? Ben 1 kez gittim cok aceleci sadece hemen anlattip hemen ciktim icerden soru soramadim bile.

Benim ikinci dogumuma hasan ulas girdi ama travma kaldı çünkü çok aceleci ve acımasızdı bütün hikayeyi yazmak istemiyorum piskolojim bozuluyo karataş hastanede leşti

Back
X