Geçenlerde Çiğli Kordon Kliniğe Mete beye gittim.izlenimlerimi aktarayım.mesai 8.30 da başlıyor.bu saatten önce gittiyseniz diğer hastalarla beraber hastaneyi açmış oluyorsunuz.bekçi, güvenlik görevlisi gibi bir gorevi olan bir adam var sadece. O, kimliklerinizi alıp sıraya sokuyor sizi.8.30 civarı kayıt yapan kızlar, hemşireler, daha sonra da doktorlar geliyor.uzun süre bekliyorsunuz.kayıttan sonra doktorunuzun bulunduğu kata çıkıyorsunuz.ben Mete beyden randevu almıştım burdaki yorumlara bakarak.zayıf, ufak tefek bir adam.güleryüzlü, samimi bir insan.ilk izlenim olarak doktorluğuna da iyi diyebilirim.doktorluğuyla ilgili fikrimi zamanla belirlicem.çok hastası var.bu yüzden çok bekliyorsunuz.aynı anda 3-4 hastayla ilgileniyor.şöyle ki ;biri odasında, biri genital muayene için iç odada.biri bebeğin kalp atışlarının dinlendiği odada (hamile olan hasta), biri de tahlil sonuçları veya diyecek birşeyi varsa konuşmak üzere kapıda ya da hamilelerin odasında oluyor.böyle bir ortam var yani.karar sizin.ben bir süre daha devam edicem tedavi sonuçlanana kadar.olumsuz bir şey görursem yazarım.her isteyene hayırlı ve sağlıklı bebekler dilerim.