herkese merhaba :) hsg yi bu sabah özel çınarlı hastanesinde çektirdim ve hemen yazmak istedim çünkü bende çok araştırdım, ve korkuyordum.. hele ki forumdaki bir yorumdan sonra..doktorum Emre Gültekin ( kolday ofis te kahraman kolday ile aynı klinikte birbirlerine de destek oluyorlar bildiğim kadarıyla) süper tatlı bir insan zaten. Onunla ilgili referansım olmadan gidiyor olmama rağmen cok memnunum. ki internette de çok yorum yok Emre Gültekin hastaları umarım biraz paylaşım yapar :) Zehra Mete'ye gitmiştik ilk olmuyor diye, o da bize sorunlu hamilelik uzmanı oldugunu söyledi, Emre beyi de bir arkadasım Kahraman beye gitmesine ragmen Emreyi tanısaydım ona giderdim iletişimi daha yakın geldi bana demişti . Sordum Zehra hanıma Emre Gültekin'e gideyim mi diye, kesinlikle git ben ikisiyle de yakın çalıştım Symrna Tüp merkezinde dedi gönül rahatlıgıyla öneririm dedi..
Hsg'ye gelince doktorunuza güvenmeniz ve rahat hissetmeniz de önemli o nedenle ismini özellikle vermek istedim.uyandıgımda elimi tutuyordu :) Anestezili çekim yaptırdım. Zaten öyle önermişti ve bende anesteziden endişe duymama rağmen ( hepimiz gibi) tramvatik bir acı yada deneyimde yaşamak istemiyordum. muayene olmaktan bile rahatsız oluyorum çok zaten. Anestezi uzmanı ekip herşey cok ilgili ve tatlıydı.. ben konforuma çok düşkün biriyim , ona rahmen irite olmadım. çıkınca odaya alacaklardı ama asansör bozuldu :) başhekimin koltuguna uzandım bi yarım saat kadar. sonra evime geldim biraz leyla gibilik devam ediyordu ama birşeyler atıştırıncs o da geçti.. Ek bir bilgi vereyim, dayım anestezi uzmanı onunla da konustum anesteziliyi önerdi , bu zaten ameliyat anestezisi gibi degil dedi . şimdi de ağrım falan da yok. tüplerde açıkmış zaten şükür.. Yaptırın geçin gerçekten ne yapsam stresi olaydan daha çok geriyor insanı. uzun yazdım her detayı vermeye calıştım. foruma da bunu yazmak için girdim .. birde ücreti ileteyim 1000 tl verdim. sorunuz olursa yanıtlarım. herkese bol şans ve sağlıklı günler .. :)