Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk İZMİR çıtçıt sac yardiiim

Gizemmgiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
2
0
1
36
Kizlar merhaba araniza yeni katildim. Yaklasik uc gundur butun internet sitelerini alt ust ettim ama guvenemedim ve fiyatlari cok uçuk geldi. İzmirdede bildigim yer yok uygun fiyatli guvenebilcegim gercek sac satan biyer. Bildiginiz guvenilir uygun fiyatli gercek sac satan bi site yada izmirde bi yer varmi? İzmege diye biyer buldum ama sanirim firma kapanmis.

Mrb canim. Ben de senin gibi cok arastirma yaptim ve kafam kazan gibi olmustu.guvenemiyordum.bu sitede bir uye mesajinda izmir ruyam sac merkezini gordum. Instagram ve facebooktan inceledim.bir hafta icinde geldi.coook guzeller.tamamen gercek sac.umarim sen de aradigini bulursun.sana yazmak icin uye oldum

selam ben kaynağımı karşıyakada yaptırdım ve çok memnunum tamamen ham sac la yapıldı boyası dahil herşey gözümün önünde ve tam istediğim gibi oldu inanılmaz mutluyum karşıyakada çağrı kuaför saç kaynak merkezi var mutlaka orda yaptırmalısınistediğin gürlüklte yapılabilir ...kendisi kuaför aynı zamanda toptancılıkda yapıyormuş bende güvedim saçlarım ipek gibi hiçte karışmıyor benden sana tavsiye cnm:)

Back
X