Aşılama İzmir de Aşılama Yaptıranlar...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar ben de ilk ve 2. Aşılamamı kentte orçun beye yaptırdım sonucu bekliyorum pazartesi test yapıcam geçmiyor günler..

Merhaba arkadaşlar, ben Ege Üniversitesi nde tedavi görüyorum ve tavsiye ederim. Orada da istediğiniz doktoru seçip ücretli muayene olabilirsiniz. İyi tarafı sadece doktora ücret ödemiş oluyorsunuz ve de ilaçlar tabi. Benim sol tarafımda 5 cm civarı çikolata kistim var. İlk aşılamada ilaçların fazla gelmesinden dolayı OHSS (yumurtalıkların aşırı cevap vermesi) durumunu yaşadım ve 8 gün ege'de yattım. Aslında gebelik var gibiiydi ,aşılamanın ikinci günü bhcg 52 çıkmıştı,fakat yaşadığım acıdan mı, kistten mi yoksa enfeksiyon olmuştu o yüzden verilen antibiyotikten mi bilemiyorum değerler sıfırlandı. Şimdi 2. aşılama tedavisindeyim...
umarım birbirimize deneyimlerimizle yardımımız dokunur.
MERHABA.ALTİFMİSİNİZ

Kızlar aşılamayı nerde yaptırdınız.. ilk aşılama tuttu mu..laporoskopi oldum 2 ay önce yapisiklik varmis tek tüpü açabildi doktorum diğerini açamadı....9 senelik bir serüven benimkisi...Haydin Yardımlaşmaya
Merhaba canım bende İzmir'e oldum özel çınarı kadın doğum hastanesi kendi doktorum yapti

Merhabalar bende dun medikal funda hanimda asilama yaptirdim.Bende tam 6 tane doktor degistirdim.Su an funda hanimla iyi gidiyoruz.Allah hepimizin gonlune gore versin arkadaslar

Back
X