İzmir de Burun Estetiği konusunda en iyi doktor?

ilaydaozerk

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
23
0
6
İzmir
Merhabalar,

İzmir de burun estetiği konusunda özellikle kırılmadan törpüleme konusunda en iyi doktorlar veya klinikler hangileri ?

Yazları 2 ay Ankara da oluyorum ordanda bildiğiniz doktorlar olabilir.

Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar,

İzmir de burun estetiği konusunda özellikle kırılmadan törpüleme konusunda en iyi doktorlar veya klinikler hangileri ?

Şimdiden teşekkürler.

Canım yazları Ankara'daymissin. Tevfik hoca da ankaralı. Hacettepe mezunu zaten görüş istersen Ankara'da seni ameliyat edebilir. Esi ve cocuklari da Ankara'da Tevfik hocanın, sık sık gidip geliyordur Ankara'ya .sana yardımcı olur :)

Merhabalar,

Şimdiden teşekkürler.

Canım ben izmirde Ege üniversitesinde Doç Dr yiğit ÖZER tiftikçioğluna burun estetiği ameliyatı oldum sonuçtan o kadar memnun kaldım ki anlatamam benim dışımda arkadaşlarımda aynı doktora ameliyat oldu profilimde hepimizin resimleri var bakabilirsin muayene ücreti yok ve ameliyatlarını Ege üniversitesinde yapıyo ameliyat ücreti de çok uygun 2 milyarı geçmez uygun fiyat mükemmel sonuç şiddetle tavsiye edilir:)))

Canım ben izmirde Ege üniversitesinde Doç Dr yiğit ÖZER tiftikçioğluna burun estetiği ameliyatı oldum sonuçtan o kadar memnun kaldım ki anlatamam benim dışımda arkadaşlarımda aynı doktora ameliyat oldu profilimde hepimizin resimleri var bakabilirsin muayene ücreti yok ve ameliyatlarını Ege üniversitesinde yapıyo ameliyat ücreti de çok uygun 2 milyarı geçmez uygun fiyat mükemmel sonuç şiddetle tavsiye edilir:)))

merhaba ben bu doktorla nasil irtibata gecebilirim? googleda hic site veya randevu almak icin bir kisim goremiyorum. ben yurt disindan izmire geliyorum ve atay atabeymi yoksa baskasimi olsun isin icinden cikamadim:(

merhaba ben bu doktorla nasil irtibata gecebilirim? googleda hic site veya randevu almak icin bir kisim goremiyorum. ben yurt disindan izmire geliyorum ve atay atabeymi yoksa baskasimi olsun isin icinden cikamadim:(

Canım sana yardımcı olurum tabii kesinlikle benim doktorum burunda izmirde burunda bir numara sadece reklamı yok çünkü ege üniversitesinde çalışıyo aynı zamanda öğretim görevlisi çok para da almıyo hastaneye bağış yapıyon plastik cerrah asistan arkadaşlar var benim eski burnumda kötü değildi arkadaşlarım ve annem oldu plastik cerrah arkadaşım da her doktorun bi uzmanlık alanı vardır izmirde yiğit bey burunda tek bence dedi yaptığı işleri de görünce hiç karışmadım bile nasıl olucağına düşünmeden oldum yaptıran kişilerin sonradan bana teşekkür ediceğinden çok eminim sana arkadaşlık isteği gönderdim kabul et özelden msj atarım sana randevu numarasını veririm sabah bile gitsen rica etsen kırmaz 5 dk da olsa görür çok iyi biri :)

[ben yaklaşık 6 ay önce ekolde ameliyat oldum.ve hiiiiiiç mutlu değilim kemer duruyor burun aynı burun.kemeri alsalar yeter bana.bu yiğit bey dediğiniz doktor şuan hala ege üniversitesindemi ve revizyonu ne kadara yapıyorlar bilginiz varmı

Son düzenleme:
Merhaba Küpşeker .. ben de Ege üniversitesinde ameliyat olmak istiyorum . Yiğit Özer den randevu almam için bana da yardımcı olur musunuz. Teşekkür ederim .

zegna doktora ulaşabildin mi ben forumdan bana yardım edecek birilerine ulaşmaya çalışıyorum randevu alamıyorum doktor ismi cıkmıyor

[ben yaklaşık 6 ay önce ekolde ameliyat oldum.ve hiiiiiiç mutlu değilim kemer duruyor burun aynı burun.kemeri alsalar yeter bana.bu yiğit bey dediğiniz doktor şuan hala ege üniversitesindemi ve revizyonu ne kadara yapıyorlar bilginiz varmı

ege ünv. Hastanesinde hem yiğit bey hemde ufuk bey.

Back
X