İzmir de Burun Estetiği Olan Var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi annb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

annb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
651
2
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar ben daha 18 yaşındayım aslında burnumla ilgili pek bir sorunum yok. küçük,kalkık bir burnum var sadece kemikli o da küçükken düştüğüm için kaynaklanıyor. benim istediğim sadece oranın düzelmesi başka bir şey istemiyorum. izmir'de önerebileceğiniz iyi bir yer varmı? ve bu estetiği yaptırtıktan sonra burnum düşer mi? bundan çok korkuyorum işte normalde kalkık olduğu için bir de burnumun ucunun bozulmasını istemiyorum...

ben artı kbb de murat uygur dan randevu aldım haftaya ameliyat olacağım . Murat bey hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba?

Bende ameliyat olucam.Can Kopal beye ameliyat olmayı düşünüyorum.İstersen bir araştır.

Araştırmaya çalışıyorum. Murat beyden ameliyat olan bi arkadaşım var ve çok memnun . Ben kendisinin burnunu gördüm eskiye onaran gerçekten çok güzel olmuş. Fakat Murat Beyi başka biyerde duymadım. Bilgisi olan var mı acaba diye öğrenmek istedim buradan

Bende düşünüyorum Can Kopal'ı öneren çok oldu. Ona ameliyat olan arkadaşların fotoğraflarına da bakamıyorum yeni üyeyim ((

cuma gunu can kopal a amelıyat oldum cok sorunsuz bır amelıyat gecırdım,muaynelerı ucretsız arayıp randevu alın derım

Doğal bir burun istiyorsanız İzmir'den Cemil Tugay ı öneririm.Ağrıyı sızıyı bırakın ne aşırı şişlik ne de morluk oldu.

ben Cemil Tugay'a ameliyat oldum hiç ağrım, morluğum, gözlerimde kanlanma olmadı gayet memnunum gördüğüm en insancıl ve anlayışlı doktor

can beye ameliyat olan varmı beni bilgilendirir misiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…