- 5 Temmuz 2010
- 3.275
- 1.063
- 698
kbb cımı yoksa plastik cerrahmı onada karar veremedim:44:
beklemekten yoruldum arkadaşlar yok mu izmirde ameliyat olan ?????
Bora Karaali... İzmir Ekol KBBda kendisi ve eminim çok memnun kalırsın. Hastanın memnuniyetine önem veriyor ve fikrini açıkça dile getiriyor. Bana kavis yapma fikrine odaklanmıştı ve sana başka türlüsünü yakıştırmıyorum, bana bırak dedi ve ikna etti. Sonuçtan memnunum. Olmayacak birşey için, tabiki de yaparım demiyor. Görüşmeni tavsiye ederim...
Merhaba .Cumartesi günü Bora beyden randevu aldım.Görüşmeye gideceğim.Doktor konusunda çok emin değilim ama ekol iyi bir hastahane.Ayrıca alerji sorunum olduğu için kbb doktorunun yapmasını istiyorum.Tek korkum burun akıntısı,nezle burun kaşıntısı gibi sorunlar ileride ameliyat sonrasında nasıl oluyor eskisi gibi rahat silebilir,kaşıyabilir miyim burnumu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, alerji için Bora bey durumu çok aktif olanlara ilaç öneriyor. İçerideki dikişlerden dolayı zaten ciddi bir kaşınma ve hassasiyet oluyor. Mesela ben nefes almaya başladığımda ilk koku aldığım herşeyde hapşuruyordum. Bora bey durumun geçiçi olduğunu söyledi ve cidden 15 günde kesildi ama mesela forumdan bir arkadaşa alerjisi için ilaç verdiğini konuşmuştuk. Hastanın durumuna göre kendisi belirliyor ve emin ol içini rahatlatıcak şekilde yaklaşacaktır sana. Benimde cuma randevum var, kontrol için denk gelseydik konuşabilirdik... ama yinede buradan herşeyi sorabilirsin
Kalopsia sana arkadaşlık isteği gönderdim.Ben hala doktorda kararsızım. Halis Ünlü varmış ekol de prof o nasıl acaba çalışma alanı direk estetikmiş.
Bora beyin forumu üzerinden doktor konusunda cevap verdim sana. Okursun. Ben 7 hafta önce ameliyat oldum ve 2500 TL. Fiyatı bora bey belirliyor, işleme göre
1,5 yıl Önce burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde doktor konusunda kafam çok karışıktı.Ameliyat sürecinin sıkıntılı bir süreç olacağını az çok tahmin edebiliyordum ve illaki güvenenebileceğim bir doktor olması benim önceliklerimden biriydi.Alanında uzman bir kaç tane doktor ismir vardı kafamda.Bunlardan bir tanesi UFUK BİLKAY İDİ..İlk önce kendisiyle görüşmeye karar verdim.Görüşmeye gittim ve ne aklımda başka dr ismi,ne de ameliyat süreci hakkında hiç soru kalmamıştı.Kararımı verdim o anda.Cünkü hastasıyla o kadar ilgili ki,her soruya o kadar sakin ve sabırla cevap veriyor ki en başta o hasta-doktor arasındaki güveni sağlıyor.Şimdi iyki diyorum,çok doğru karar vermişim.Çünkü burnumun görüntsünden çok memnunum.Eski hali kemikli ve yamuktu.Ayrıca nefes almada çok sıkıntı yaşıyordum.Şimdi ise hem sağlıklı hemde doğal bir görünüme kavuştu çok şükür.Hep dua ediyorum doktoruma.Sorularınız olursa Ufuk Bilkay hakkında seve seve cevaplarım.Ameliyat sonrası fotolarımdan yollayabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?