izmir de karin germe ameliyati???

ozland

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
87
2
48
A.B.D.
Merhaba arkadaslar

Ben yurtdisinda yasiyorum kucuklugumden beri bir kilo al bir kilo ver gobek ve kalcalarda catlamalar oldu neyseki catlaklara care yok ama gobek dersindede sarkmalar oldu malum. simdi 20 kilo verdim bir 7 kilo daha verince ideal kiloma kavusucam ve hemen su gobisi gerim gerim gerdirmek istiyorum.Izmir li oldugum icin istanbula gidip esttik olam biraz olanaksiz malum izmirde annemler var orda bakilirim guzel guzel lakin 1 ay kadar vaktim var sonra yine amerikaya donmem laizm malum es cocuk bekler:9:

Benim sorum Izmirde karin germe ve burun estetigi konusunda tam anlaminda iyi bilinen estetisyen var mi yoksa Istanbulda mi aramaliyim daha once bu 2 konudan ameliyat olmus arkadaslar fikir veririse bana cok sevirimmmmm:10:

Merhaba arkadaslar

Ben yurtdisinda yasiyorum kucuklugumden beri bir kilo al bir kilo ver gobek ve kalcalarda catlamalar oldu neyseki catlaklara care yok ama gobek dersindede sarkmalar oldu malum. simdi 20 kilo verdim bir 7 kilo daha verince ideal kiloma kavusucam ve hemen su gobisi gerim gerim gerdirmek istiyorum.Izmir li oldugum icin istanbula gidip esttik olam biraz olanaksiz malum izmirde annemler var orda bakilirim guzel guzel lakin 1 ay kadar vaktim var sonra yine amerikaya donmem laizm malum es cocuk bekler:9:

Benim sorum Izmirde karin germe ve burun estetigi konusunda tam anlaminda iyi bilinen estetisyen var mi yoksa Istanbulda mi aramaliyim daha once bu 2 konudan ameliyat olmus arkadaslar fikir veririse bana cok sevirimmmmm:10:

mrhb egerki istanbulda olacaksan ameliyatini dr emre ilhan derim, ve göbek icinde dr ilkay hüthüt ben gecen yil oldum cok memnun kaldim, yalniz ben bu yil kismet olursa göbek gerdirme icin tekrardan gitmeyi düsünüyorum...

mrhb egerki istanbulda olacaksan ameliyatini dr emre ilhan derim, ve göbek icinde dr ilkay hüthüt ben gecen yil oldum cok memnun kaldim, yalniz ben bu yil kismet olursa göbek gerdirme icin tekrardan gitmeyi düsünüyorum...

selam kilimcim

Tesekkur ederim yanitin icin sen gecen yil karin gerdirme oldun bu yil neden yenidne olmak istiyorsun anlamadim ben pek net

selam kilimcim

Tesekkur ederim yanitin icin sen gecen yil karin gerdirme oldun bu yil neden yenidne olmak istiyorsun anlamadim ben pek net

karın gerdirme ile ilgili bir sorum olacak arkadaşlar. Alınan yağlar tekrarlanıyormu ??? Sürekli ekzersiz mi yapılacak ameliyattan sonra???

Doğumdan sonrakilom herne kada eski haline gelse de hafif bi göbiş kaldı ne yazıkkı. Ne yaparsam yapayım gitmiyor :( Bu tarz birameliyatin maliyeti ne kadar oluyor bilgi verebilecek arkadaşlara :) şimdiden tşk.

geçen yıl olup memnun kaldıysan bu yıl neden tekrar olacaksınız karın germe aml ?ben de lkay bey e burun aml oldum şımdı de kılolarımı verıp karın gerdırmeyı düşünüyorum amelıyatınızı ayrıntılı anlatırmısnız?

geçen yıl olup memnun kaldıysan bu yıl neden tekrar olacaksınız karın germe aml ?ben de lkay bey e burun aml oldum şımdı de kılolarımı verıp karın gerdırmeyı düşünüyorum amelıyatınızı ayrıntılı anlatırmısnız?
tam olarak ifade edemedim galiba, benim yaglarim alindi ama karin germe olmadi malesef... dikis izlerinden korktugum icin, cok pismanim cünki yag alma yeterli olmadi hala göbegim var dogumda asiri kilo aldigim icin sarkma olmus... aslinda doktorum demisti ozamanlarda sadece lipo yeterli olmaya bilir d iye ama olsun bana yeter dikis izlerini tasimaktansa dedim :59: ve simdi karin germe olmak istiyorum su anki sorunda kilom boyum 1,70 kilom 87 kilo ermem sartmi bu halde olamazmiyim cünki cok zor veremiyorum :18:

selamm ben burun amaliyati oldum ahmet seyhana izmire cok memnun kaldim ,yeni resimleri yuklemedim eski resimleri benim sitedekini begenmiyorum bile cok degisti.. 30 eylul izmire gelcem amaliyat olcam karin ve yag alma, cok heycanliyim

selam arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum izmirliyim karingerme ameliyati olmak istiyorum iki doktor arasinda karar veremiyorum biri istanbulda fatih dagdelen öbürü izmir cemil tugay diye bu doktorlara ameliyat olan varmi yazarsaniz cok sevinirim tesekürler :)

Son 5 senedir ülkemizde sağlık turizmi çok büyük yol aldı.Amerika ve özellikle Avrupadan birçok hem de sayısı yeni bir sektör geliştirecek kadar büyük hasta türkiye,hindistan,tayland gibi yerlerde doktorluk hizmeti alıyor.Çünkü kalitesi daha yüksek hem de maliyeti daha düşük!.Estetik,diş gibi alanlar başı çekiyor.Eşim bu sektörde çalıştığı için çok net biliyorum.Bu kadar kompleksli olmaya gerek yok.

arkadaslar cemil tugayi taniyan yokmu :( cevap yazarsaniz memnun olurum ve istanbulda daha iyi dokto rlar var diyorlar ama izmirdede var nasil yapsam kizlar sizin tecrübelerinizi bekliyorum tesekürler

Mrb herkese. Bende yurtdisinda yasiyorum, ve benim arkadasim bundan iki sene once Fatih Dagdelene karin germe ameliyati oldu, ve bundan hic memnun olmadi! Ilk basta yag aldirdi, sonrada karnini gerdirdi. Fakat yag aldirdigi yerler, bikini bolgesi ve arka kalcalardan kalan izler hala var, iki sene gecti hala izler duruyor. Karni hic guzel olmamis cunku infeksion kapiyor durup dururken, ve bu hala devam ediyor. Kendisi Fatih beyle gorustu ustelik, ve bunun normal oldugunu soyledi, temiz tut dedi:44:
Ben olsam Fatih beye yaptirmam.

Bol sanslar

mehaba çok uzun zaman geçmiş karın germe oldunuzmu bende araştırma içindeyim ilkay hüthüt çok yakınımda bir hastanede karın germe yaptırıcam ama kendisine bu amaliyatı yaptıran kimseyi bulamadım karar veremiyorum umarım görüp cevap yazarsınız

selamm ben burun amaliyati oldum ahmet seyhana izmire cok memnun kaldim ,yeni resimleri yuklemedim eski resimleri benim sitedekini begenmiyorum bile cok degisti.. 30 eylul izmire gelcem amaliyat olcam karin ve yag alma, cok heycanliyim
Merhaba bende yurtdisindan gelecegim,Ahmet beyden randevu aldim,Ocak da karin germe ve lipo yapilicak ve alti ay sonra gögüslerimi diklestirecegim...Ahmet beyde cok arkadasim ameliyat oldu ve herkes cok memnun kaldi...Sorabilirmiyim size nasil bir fiyat söyledi,bizler yurtdisindan oldugumuz icin bazen sanki bizlerden daha fazla talep ediyorlar...

mrb bende yurt disindayim bende basenlerimden sikayetciyim siz kimle ve nerde anlastiniz canim bende cok kararsizim bende izmir de olmayi dusunuyorum rica etsem cevaplarmisin

mrb bende yurt disindayim bende basenlerimden sikayetciyim siz kimle ve nerde anlastiniz canim bende cok kararsizim bende izmir de olmayi dusunuyorum rica etsem cevaplarmisin
Merhaba,ben Prof.Dr.Ahmet Seyhan la anlastim.Izmir Alsancak da Muayenehanesi,ameliyatlari da Özel Su Hospital da yapiyor.

Back
X