izmir de karin germe ameliyati???

tesekkur ederim canim benim bende mi alsam acaba randevu hemen veriyorlarmi randevu

Merhaba :KK54:
ben Nisan ayında karın germe ameliyatı oldum. Doktorum Prof. Dr. Ahmet SEYHAN.
Ameliyatım başarılı oldu. 5 ay geçti ve ben çok memnunum.
İzmir de benim tavsiye edeceğim Prof.Dr. Ahmet SEYHAN dır. Genelde hemen randevu veriyorlar. Bir görüşün derim.

Merhaba arkadaslar

Ben yurtdisinda yasiyorum kucuklugumden beri bir kilo al bir kilo ver gobek ve kalcalarda catlamalar oldu neyseki catlaklara care yok ama gobek dersindede sarkmalar oldu malum. simdi 20 kilo verdim bir 7 kilo daha verince ideal kiloma kavusucam ve hemen su gobisi gerim gerim gerdirmek istiyorum.Izmir li oldugum icin istanbula gidip esttik olam biraz olanaksiz malum izmirde annemler var orda bakilirim guzel guzel lakin 1 ay kadar vaktim var sonra yine amerikaya donmem laizm malum es cocuk bekler:KK9:

Benim sorum Izmirde karin germe ve burun estetigi konusunda tam anlaminda iyi bilinen estetisyen var mi yoksa Istanbulda mi aramaliyim daha once bu 2 konudan ameliyat olmus arkadaslar fikir veririse bana cok sevirimmmmm:KK55:

İzmir de Prof.Dr. Ahmet SEYHAN ı tavsiye ederim. Kendisiyle bir görüsün. Ben 5 ay önce karın germe ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım.

selamm ben burun amaliyati oldum ahmet seyhana izmire cok memnun kaldim ,yeni resimleri yuklemedim eski resimleri benim sitedekini begenmiyorum bile cok degisti.. 30 eylul izmire gelcem amaliyat olcam karin ve yag alma, cok heycanliyim

Bence çok iyi bir doktor seçmişsiniz. Ben 5 ay önce oldum ve çok menunum.
Umarım sizin ameliyatınız da başarılı olur.

ben Nisan ayında karın germe ameliyatı oldum. Doktorum Prof. Dr. Ahmet SEYHAN.
Ameliyatım başarılı oldu. 5 ay geçti ve ben çok memnunum.
İzmir de benim tavsiye edeceğim Prof.Dr. Ahmet SEYHAN dır. Genelde hemen randevu veriyorlar. Bir görüşün derim.
Buna cok sevindim,insallah bende memnun kalirim,birde siz ne kadar ödediniz sorabilirmiyim ?

Buna cok sevindim,insallah bende memnun kalirim,birde siz ne kadar ödediniz sorabilirmiyim ?

Ben Kombi ameliyat oldum. :KK54:
Yani sadece karın germe değil. Lipo, burun v.s.
Yalnız karın germe ne kadar bilmiyorum. Dr ile görüşün. Fiyatta pazarlık da oluyor

mrb bende yurt disindayim bende basenlerimden sikayetciyim siz kimle ve nerde anlastiniz canim bende cok kararsizim bende izmir de olmayi dusunuyorum rica etsem cevaplarmisin

İzmirde Nejdet Şişmanla görüşebilirsin, germe operasyonlarında epey başarılı.

İstanbulda da Ercan bey ve Alpaslan topçunun sonuçlarının gayet iyi olduğunu duydum..

Bende doç dr özlem karataş silistreliye kombine ameliyat oldum,,,ameliyattan önce çok araştırma yaptıgım için ameliyat olmak isteyipte kararsız kalan arkadaşlara yardımcı olmak istedim,izmirden Özlem hanımı gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim bugun 10 gun oldu allaha sükür hiç bir problem yaşamadım,benimde çok korkularım vardı ama korktugum gibi olmadı

Back
X