- 15 Haziran 2008
- 859
- 3
- 31
hazine buldum cidden haklısın öle değerli ve saygılı bir eşim var ki benim hazinem .ama kandırmadım kimseyi .iftira atma bana .insanların namusuna laf atmak ne kadar kolay değil mi ordan oturduğun yerden neyse allaha havale ediyorum sizi .ettiklerinizi bir gün bulursunuz .kocasız falan kalmadım ayrıca 24 yaşında evlendim erken sayılabilecek bir yaşta üniveristeyi bitirdikten sonra .
arkadaşlar bu konuyla ilgili bi öneriniz tavsiyeniz varsa yazın lütfen yoksa şayet kişisel fikirlerinizi kendinize saklayın.başına gelmeyenin bilemeyeceği anlayamayacağı türden şeyler bunlar.kimse kimseyi kınamasın kınadığınız şey başınıza gelmeden ölmessiniz bunu da unutmayın!!!!!!!!!
Isteyen istedigi sekilde yorum yapar. Yapilan etik disi bir davranis ama begendirilmeye calisilan erkekler de etik disi dusundukleri icin uygun olmus. Kaldiki ben tecavuz ugrasam da gidip birileriyle birlikte olsam da zarimi diktirmem cunku beni bir zardan ibaret goren kisi ile evlenmem. O kadar kendime saygim var, ne olursa olsun kendimi bir erkege yamayayim da varsin zarim dikilsin varsin kocama yalan soyleyeyim diye dusunmuyorum.
Karsilikli hakaret etmeye varmadigi surece herkes istedigi yorumu yapar. Kisinin fikir istedigi konuyu elestirmek de buna dahil. Ben bir kisiye hakaret ediyor muyum? Hayir. Ben bir zihniyeti elestiriyorum. Aksine benim yorumuma hakaret var, yok bakire sultanlar yok bacak arasina takmis olanlar (bacak arasina takmis olsam simdi fellik fellik kiz zari diken doktor ariyordum o da ayri konu).
Burada begenilmeyen bir elestiri olunca yok siz de kizlik zarinizi kaybedebilirsiniz, aman kinamayin sizin de basiniza gelebilir diye trajikomik bir savunmaya geciliyor. Kim kizlik zari olmayani kinadi? Lutfen isimize geldigi yone cekip demagoji yapmayalim. Burada kizlik zari olmayan degil, kizlik zari olmadigi halde kendini bakire gibi sunabilmek icin kizlik zarini diktirmek elestiriliyor.
Kizimin basina gelecekmis. Benim kizimin basina ne gelecek? Kizlik zarini kaybetmek mi? Hakikaten cok korkunc bir olay. Cunku kizim zardan ibaret. Karsima alir derim ki "YAVRUM SEN KOCAN TARAFINDAN PATLATILMASI GEREKEN BIR BALONDUN. AMA SENI EVLENMEDEN PATLATTILAR. BIR ERKEGE NASIL YAMANACAKSIN ARTIK?"
Ozsaygi diye bir sey vardir, ama bundan habersiz olanlar 'Ayyyy bakire hatunlar sizi kocalariniz pataklayacak ahahaahah" gibi yorumlar yapabilir. Valla herkes hak ettigi sekilde yasar, onceden de dedigim gibi bu zihniyetteki kadinlar kendilerini bir kac tane namus=zar zihniyetindeki erkege yamamaya calistigi icin tencere kapak olmus. Cok fazla yoruma da gerek yok.
Kendileri de icinde bulunduklari durumun farkindalar ki elestirilmeye de gelemiyorlar :)
Ipe kim gelmis orasi belli.
Derdi beni zaten germedi ama benim elestirim seni gerdi
Gercekleri duymak zoruna gidiyorsa kulaklarini tika
Elestirime gelen eletiriyi elestiriyorum bilmem bu cumleyi anlar misin?
Elestirmeye de devam edicem.
Sen burada elestirenleri cingenelik yaparak kacirmaya alismissin.
Bana viz gelir tiris gidersin. Cok da iyi yazdim, butun elestirilerimi hak ediyorsun
Her cumlenin sonunda gulucuk yapman da ayri komedi, laf sokma degil sinir hastasi izlenimi birakiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?