- 4 Ekim 2013
- 419
- 473
- 303
dediğinize göre daha önce de buna benzer bi olay yaşanmış. öyle olmalı ki 'sonra böyle böyle oluyor' gibi bi kalıp kullanıyorsunuz.. acaba o olay neydi? :dd:d :d ::dD
erkek üyelerin kadın üyelere göre daha fazla olduğu bir sitede o tür konuların açılması normal. eğer kadın üyelerin sayısı da erkekler kadar fazla olsa bu sefer tam tersi olcaktı. burası da kadınların takıldığı bir site. az kurcalasam belki bu sitede de o dediğiniz türden konular bulabilirim. karşı cinsi eleştirmek, yorumlamak bugün herkesin yaptığı bir şey üstelik. yeni bir şey gibi eleştirilmesi de saçma. bazı yorumlar da saldırgan tamam, onları savunmuyorum da zaten.
https://eksisozluk.com/kadinlar-kulubunde-donen-kizlik-zari-muhabbeti--4853830?a=popular
Ekşiye de düşmüş bu konu. =D
Onlardaki de nasıl bir eziklik ve kompleksse konuş konuş bitiremiyorlar stalkerlar...kız arkadaşlarından mı şüpheleniyorlar nedir...
Sana da cevap yazılmış bu sayfada. =)
https://eksisozluk.com/kadinlar-kulubunde-donen-kizlik-zari-muhabbeti--4853830?a=popular&p=14
Çok boş muhabbetler dönebiliyor oralarda. Eziklik zaten almış başını gidiyor. Hep bir saldırı modu. Orada yorum yapanların çoğunun sevgilisi yoktur zaten. =) İşsizlikten, sıkıntıdan böyle oluyor. =D
Bu kınama değil. bunu yapanlar yolun yolcusu olan ınsalar. hem namus gitmiş hem kocasını kandıracak diyecek lafım yok ..
Canım hangi doktora yaptırdın acabacanım ben 1200(fleb yöntemiyle yaptı) verdim muayene parasıda içinde bukadar param vardı anlattım durumu oda sağolsun anlayışla karşıladı ...şunuda söyliyim çok uğraştı yaptığı herşeyi tek tek anlattı bana ameliyat esnasında konuşarak ameliyat oldum resmen vajinanın içini daraltmıyo çoğu doktor sadece yeniden kızlık zarı yapıoo ama benimki vajinanın içinide tekrar eski haline döndürdü daraltabildiğim kadar daralttım dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?