İZMİR' de LABORATUVAR TESTLERİNİZİ NEREDE YAPTIRIYORSUNUZ ?

emotionleon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
178
16
98
İzmir
muayeneye mitra kadın doğuma gidiyorum, ama hamilelikle ilgili önerilen ilk testleri, dışarda araştırdım ilgi (balçavo ilke polk.) aynı testlere 70 lira daha ucuz fiyat çıkardı.

hıfsızsıhha kapanmış sanırım.siz testlerinizi özel gittiğiniz aynı yerde mi,dışarda mı yaptırıyorsunuz?

***ayrıca her ay rutin muayene ücreti 150 l. diyelim, aynı ayın ortasında tekrar gittiğinizde ücret ödüyor musunuz?

bir hatırlatma: hamilelikte yapıması gereken ilk testlerde - HB s ag- (hepatit b) daha önce hepatit b koruma -3 lü doz aşı yaptıranların (ilk beş yıl koruması içinde) bu tessti tekrar yapmasına gerek yokmuş.boşuna 30-50 lira lira vermeyin.

sosyal güvenceniz yok mu? ben bozyaka devlet hastanesi'nde (// T.C. Sağlık Bakanlığı // İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Bozyaka) dahiliye biriminden numara alıp her ay rutin tahlillerimi yaptırıyorum. hormon, hemogram, sedimantasyon ve idrara baktırıyor dahiliye uzmanı. rutin gebelik tahlilleri için geldim demeniz yetiyor. üstelik hem dr sırası hem de kan sırasında gebelere öncelik var. numaranız kaç olursa olsun, sıradaki ilk hasta olarak giriyorsunuz. kan vermede de özürlü, yaşlı ve gebeler için ayrı bir oda var ki çok beklenmesin. sonuçlar aynı gün hastanenin web sitesinde oluyor. dahiliye uzmanı hakan bey'i tercih ediyorum ben genelde.muayene 8.30'da başlıyor. tüm bunlara ücret ödemiyorum, sadece devlet ilaç aldığım an 8 lira kesiyor
ikinci sorunuza gelince, benim dr.uma verdiğim ücret aylık. yani yeri geldi o ay 4 kez gittim,yeri geldi 1 kez. sadece ilkinde ücret aldılar.

Son düzenleme:
gebelik önceliği olduğunu ve tahlil sonuçlarını hastanelerde de ertesi günü öğrenildiğini bilmiyordum ,teşekkürler.
ben güzelyalıdayım yakın bi hastaneye gideyim sonraki tahlillere olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…