Aşılama İZMİR DE ÖNERECEĞİNİZ DOKTOR ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Sevgilitweety

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
670
103
123
Aşılama yaptırmak istiyorum artık. 14 aydır uğraşıyoruz ilaçlarla bir sonuç alamadık izmirde tavsiye edebileceğiniz doktor varmıdır ? lütfen yardımcı olun (

benim aşılamamı Erol Tavmergen yaptı dün. şimdi beklemedeyim, inşallah tutmuştur. onu tercih etmemin sebebi 3 yıl önce de ilk aşılamamı o yapmıştı çok şükür 3 yaşında kızım var. Allahım sana da, isteyen herkese nasip etsin

Hangi hastane canim

kızlar aşılama için dikkat edin tüp bebek hekimleri hep size tüp bebek yapmak ister. bir arkadaşım hüseyin ceyberiye gitmişti aşılama için şu anda gebe benimde doktorum tavsiye ederim.

İzmir de özel hastane de aşılama yaptıran arkadaşlar,
memnun kaldınız mı? 2015 aşılama fiyatları bilgilerinizi paylaşırsanız çok çok sevinirim.
Çınarlı da aşılama yapılıyor mu? Biliyor musunuz.
Başlık açaadım nereden yapıyoruz bilmediğim için buradan yazdım.

herkese ALLAH dilediği gibi bebeğini nasip etsin.

Merhaba arkadaslar bizde haziran ayinda asilama yaptirmsk istiyoruz ama doktor bulamiyoruz tavsiye edebileceginiz ozel saglik sigortasini gecerli oldugu bir doktor/hastane varmi acaba?

Sonuç nedir. İnşallah tutmuştur

Merhaba arkadaslar bizde haziran ayinda asilama yaptirmsk istiyoruz ama doktor bulamiyoruz tavsiye edebileceginiz ozel saglik sigortasini gecerli oldugu bir doktor/hastane varmi acaba?
Ben tahir özgüdere gidiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Şirinyerde özel Polikliniği var. Ortağı ahmet şeçkin önoğlu. ikiside iyi doktor. Uygulamayı çınarlı hastanesinde yapıyor. Muayeneye gitmek istemezseniz çınarlı hastanesinde reşat bozokların iyi olduğunu dıydum

Evet çınarlıda aşılama yapılıyor. 1. Aşılamamı orada yaptırdım ama malesef tutmadı.
Ben özel muayeneye gidiyorum. Uygulamayı çınarlıda yapıyor. Doktorumdan çok memnunum. Ama çınarlıyı sevmedim. Ama doktorumu değiştirmeyi düşünmediğim için çınarlıya gitmek zorundayım
doktor muayenesi 120tl
ilaç ücretleri değişiyor. Bana ilaçlar 250 civarına mal oldu
çınarlıya aşılama için 600 tl verdik.
özel yerlere göre benim doktorumun fiyatları makul

"hayriss87, post: 41091949, member: 448006"]Ben tahir özgüdere gidiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Şirinyerde özel Polikliniği var. Ortağı ahmet şeçkin önoğlu. ikiside iyi doktor. Uygulamayı çınarlı hastanesinde yapıyor. Muayeneye gitmek istemezseniz çınarlı hastanesinde reşat bozokların iyi olduğunu dıydum[/QUOTE]

Teşekkür ederim galiba iyi doktorlar hep ozel muayene acmis.biz sirf bu tedavi icin ozel sigorta yaptirdik simdide gidip ozel muayenelere bir suru para vermek istemiyoruz kaan bozkurtu cok duydum ama irenbedede bizim sigorta gecmiyo ne yapivaz sasirdim iyice

[QUOTE="hayriss87, post: 41092028, member: 4480Evet çınarlıda aşılama yapılıyor. 1. Aşılamamı orada yaptırdım ama malesef tutmadı.
Ben özel muayeneye gidiyorum. Uygulamayı çınarlıda yapıyor. Doktorumdan çok memnunum. Ama çınarlıyı sevmedim. Ama doktorumu değiştirmeyi düşünmediğim için çınarlıya gitmek zorundayım
doktor muayenesi 120tl
ilaç ücretleri değişiyor. Bana ilaçlar 250 civarına mal oldu
çınarlıya aşılama için 600 tl verdik.
özel yerlere göre benim doktorumun fiyatları makul[/QUOTE]
Evet aslinda fiyatlar normal dusunebilirim cok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim galiba iyi doktorlar hep ozel muayene acmis.biz sirf bu tedavi icin ozel sigorta yaptirdik simdide gidip ozel muayenelere bir suru para vermek istemiyoruz kaan bozkurtu cok duydum ama irenbedede bizim sigorta gecmiyo ne yapivaz sasirdim iyice [/QUOTE]
Bizde eşimle araştırdık. Özel sigorta yaptırmayı düşünüyorduk vazgeçtik. Çünkü hastanelerde artık iyi doktorlar kalmadı.

Bizde eşimle araştırdık. Özel sigorta yaptırmayı düşünüyorduk vazgeçtik. Çünkü hastanelerde artık iyi doktorlar kalmadı.[/QUOTE]
Aynen yaa cok sinir bozucu her tavsiue edilen doktorun ozel muayenesi

Kararimizi verdik kizlar özel Çınarlı hastanesinde Reşat Bozoklara ilk asilamamizi yaptiricaz hayirlisi olsun ilk gorusmede doktoru cok sevdim.24haziranda gidicem ve ignelere baslicam.

OTE="hayriss87, post: 41301097, member: 448006"]Hayırlısı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız[/QUOTE]
Amiiinn canım cok tesekkur ederim inşallah evlat sahibi olmak için ugrasan herkes iyi sonuçlar alır sağlıklı hayirli uzun ömürlü evlatlar doğurur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…