- 16 Şubat 2013
- 670
- 103
- 123
- Konu Sahibi Sevgilitweety
-
Hangi hastane canimbenim aşılamamı Erol Tavmergen yaptı dün. şimdi beklemedeyim, inşallah tutmuştur. onu tercih etmemin sebebi 3 yıl önce de ilk aşılamamı o yapmıştı çok şükür 3 yaşında kızım var. Allahım sana da, isteyen herkese nasip etsin
prof. dr. Erol Tavmergen, alsancakta muayenehanesi var. uygulamaları ise şu anda su hospitalda yapıyorHangi hastane canim
Irenbe kaan bozkurt canım kesinlikle tavsiye ederim ilk asilamam da tuttu[/QUO gozunaydin canım ben de geçen hafta görüşmeye gittim kaan beye benim eşimin morfoloji kötüydü ilk gittiğim merkez başka bi yerde hemen tup bebek dedi çok moralimizi bozdu.kaan bey daha olumlu konuştu adetlik gel muayene edelim dedi eşimin değerlerine baktı asilama bile olabilir dedi.fiyati çok geldi bana da muayene için 250 tl diyolar.ben calismiyorum. Korkuyorum her defasında başka testler ister bunda da boşuna oyalanip hem zaman hem de para harcarmiyiz diye terreddutluyum. Kafam çok karışık ne yapacağım bilmiyorum. Sakıncası yoksa maddi olarak nasıl oldu bilgilendirir misin canım. Kusura bakma uzun oldu ama hakkını helal et
Sonuç nedir. İnşallah tutmuşturbenim aşılamamı Erol Tavmergen yaptı dün. şimdi beklemedeyim, inşallah tutmuştur. onu tercih etmemin sebebi 3 yıl önce de ilk aşılamamı o yapmıştı çok şükür 3 yaşında kızım var. Allahım sana da, isteyen herkese nasip etsin
Ben tahir özgüdere gidiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Şirinyerde özel Polikliniği var. Ortağı ahmet şeçkin önoğlu. ikiside iyi doktor. Uygulamayı çınarlı hastanesinde yapıyor. Muayeneye gitmek istemezseniz çınarlı hastanesinde reşat bozokların iyi olduğunu dıydumMerhaba arkadaslar bizde haziran ayinda asilama yaptirmsk istiyoruz ama doktor bulamiyoruz tavsiye edebileceginiz ozel saglik sigortasini gecerli oldugu bir doktor/hastane varmi acaba?
Evet çınarlıda aşılama yapılıyor. 1. Aşılamamı orada yaptırdım ama malesef tutmadı.İzmir de özel hastane de aşılama yaptıran arkadaşlar,
memnun kaldınız mı? 2015 aşılama fiyatları bilgilerinizi paylaşırsanız çok çok sevinirim.
Çınarlı da aşılama yapılıyor mu? Biliyor musunuz.
Başlık açaadım nereden yapıyoruz bilmediğim için buradan yazdım.
herkese ALLAH dilediği gibi bebeğini nasip etsin.
Ben tahir özgüdere gidiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Şirinyerde özel Polikliniği var. Ortağı ahmet şeçkin önoğlu. ikiside iyi doktor. Uygulamayı çınarlı hastanesinde yapıyor. Muayeneye gitmek istemezseniz çınarlı hastanesinde reşat bozokların iyi olduğunu dıydum
Ben tahir özgüdere gidiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Şirinyerde özel Polikliniği var. Ortağı ahmet şeçkin önoğlu. ikiside iyi doktor. Uygulamayı çınarlı hastanesinde yapıyor. Muayeneye gitmek istemezseniz çınarlı hastanesinde reşat bozokların iyi olduğunu dıydum
"hayriss87, post: 41091949, member: 448006"]Ben tahir özgüdere gidiyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Şirinyerde özel Polikliniği var. Ortağı ahmet şeçkin önoğlu. ikiside iyi doktor. Uygulamayı çınarlı hastanesinde yapıyor. Muayeneye gitmek istemezseniz çınarlı hastanesinde reşat bozokların iyi olduğunu dıydum
Bizde eşimle araştırdık. Özel sigorta yaptırmayı düşünüyorduk vazgeçtik. Çünkü hastanelerde artık iyi doktorlar kalmadı.[/QUOTE]Teşekkür ederim galiba iyi doktorlar hep ozel muayene acmis.biz sirf bu tedavi icin ozel sigorta yaptirdik simdide gidip ozel muayenelere bir suru para vermek istemiyoruzkaan bozkurtu cok duydum ama irenbedede bizim sigorta gecmiyo ne yapivaz sasirdim iyice
Hayırlısı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınızKararimizi verdik kizlar özel Çınarlı hastanesinde Reşat Bozoklara ilk asilamamizi yaptiricaz hayirlisi olsun ilk gorusmede doktoru cok sevdim.24haziranda gidicem ve ignelere baslicam.
biraz gec oldu ama, 2. aşılama kimyasal gebelikle sonuçlandıSonuç nedir. İnşallah tutmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?