izmir de tavsiye edebileceğiniz güzellik merkezleri

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kızlar merhaba ;

izmir de en iyi şekilde cilt bakımı yaptırabileceğim güzellik merkezi tavsiyelerinizi öğrenebilir miyim. ilk defa yaptırıcam ve ciddi anlamda bu işi en güvenilir ve iyi yapan bir yere ihtiyacım var cilt bakımı şakaya gelmez sonuçta:31:yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun İzmirli güzeller:16::16:

canım bende gitmedim hiç gitmeye ihtiyacım var alsancakta yasemen güzelliği öneriyorlardı. orayı düşünüyorum ben bi araştır istersen

kızlar merhaba ;

izmir de en iyi şekilde cilt bakımı yaptırabileceğim güzellik merkezi tavsiyelerinizi öğrenebilir miyim. ilk defa yaptırıcam ve ciddi anlamda bu işi en güvenilir ve iyi yapan bir yere ihtiyacım var cilt bakımı şakaya gelmez sonuçta:KK31:yardımlarınızı bekliyorum şimdiden sağolun İzmirli güzeller:KK16::KK16:
mavişehirde nail world sunrise diye biyer var çok kalabalık bir grup uzman çalışıyor herşeyimi oraya yaptırıyorum tam bir güzellik merkezi orası. bir de bu yazıdaki ikonları nasıl yaptın canm ben yapamıyorum da?

mavişehirde nail world sunrise diye biyer var çok kalabalık bir grup uzman çalışıyor herşeyimi oraya yaptırıyorum tam bir güzellik merkezi orası. bir de bu yazıdaki ikonları nasıl yaptın canm ben yapamıyorum da?

aa saolasın kimse cevap yazmadı diye üzülüyordum bende mavişehiri pek bilmiyorum ama tavsiye ediyorsan bir araştırayım tam nerde gideyim çünkü güvenilir bir yere gitmek istiyorum.
bu arada ikonları mesaj yazdığımız yerdeki gülen yüz resmi var ordan yapıyorum

aa saolasın kimse cevap yazmadı diye üzülüyordum bende mavişehiri pek bilmiyorum ama tavsiye ediyorsan bir araştırayım tam nerde gideyim çünkü güvenilir bir yere gitmek istiyorum.
bu arada ikonları mesaj yazdığımız yerdeki gülen yüz resmi var ordan yapıyorum
Slm bende hatayda gidiyorum ve cok memnunum Resmen cildim ışıl ışıl ,Özge ömür güzellik merkezi adı :KK16:

Ben de izmir'de güvenilir bir klinik arıyorum. Cilt bakımı prp botox mezoterapi somon artık benim güzellik merkezinden anladigim bunları yapan yerler ama buradaki forumlarda bulamadım bulan var mi acaba?

Back
X