İzmir de tüp bebek doktoru arıyorum.Yardımcı olur musunuz?

Tubiss28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
123
74
98
27
Merhabalar. 7 yıl olacak sebepsiz infertelite teşhisi kondu. Bir defa aşılama denedim olmadı. İzmirde tüp bebek yaptırmaya karar verdik. En iyi doktor tavsiyeleriniz, hastanede var mı? Teşekkürler

Merhabalar. 7 yıl olacak sebepsiz infertelite teşhisi kondu. Bir defa aşılama denedim olmadı. İzmirde tüp bebek yaptırmaya karar verdik. En iyi doktor tavsiyeleriniz, hastanede var mı? Teşekkürler
Ben gitseydim funda göde ye gidecektim sonra İzmir'de bir aktarda ürünleri kullandım hamile kaldım

ben de irenbedeyim bi forumda bakın isterseniz 🙏

Ben gitseydim funda göde ye gidecektim sonra İzmir'de bir aktarda ürünleri kullandım hamile kaldım
Bende ona gideyim diyordum bir arkadaş ile tanıştım ona gitmiş hayal kırıklığına uğradım memnun kalmadım diyince vazgeçtim. Hemen etkileniyorum olumsuzluklardan.

Bende ona gideyim diyordum bir arkadaş ile tanıştım ona gitmiş hayal kırıklığına uğradım memnun kalmadım diyince vazgeçtim. Hemen etkileniyorum olumsuzluklardan.
Hadi ya valla bana da burda bir arkadaş söyledi gittim öyle öğrendim ne gibi sorun oluşmuş memnun kalmama sebebi neymis

Merhaba irenbe tüp bebek merkezinde prof.dr ümit inceboz ile ilk denemede hamile kalmıştım. Biraz pahalı ve yoğun ama her şey ile kendisi ilgilenmisti, hamilelik takibimi ve doğumu da kendisi ile yapmıştık.

Merhabalar, biz Medical Park hastanesinde Eser Çolak ile ilk denememizde pozitif aldık, fiyat olarak da tüp bebek merkezlerine göre daha uygundu hastanenin fiyatı, üstelik Eser hoca da ekibi de her zaman çok ilgili, her gün her saatte ulaşabiliyoruz, çok memnun kaldık, bir gün ikinci bir deneme yapmamız gerekirse mutlaka kendisi ile devam edeceğiz, gönlüm çok rahat tavsiye ederim 🌸

Merhaba ne kullandınız tam olarak acaba
Tatlım eşim sabah akşam 2 kavanoz macun karışımı vitaminler verdi banada vitaminler verdi 3 ncü kürde macun verdi banada en uzun sonuç alan biz olduk galiba çünkü burda bir arkadaş tavsiyesi ile gittim 1 buçuk ayda sonuç almış diğeri 2 ayda belki bende kist felan vardı o etkiledi uzun sürdü

Tatlım eşim sabah akşam 2 kavanoz macun karışımı vitaminler verdi banada vitaminler verdi 3 ncü kürde macun verdi banada en uzun sonuç alan biz olduk galiba çünkü burda bir arkadaş tavsiyesi ile gittim 1 buçuk ayda sonuç almış diğeri 2 ayda belki bende kist felan vardı o etkiledi uzun sürdü
Peki sizdeki normalde gebelik oluşmama sebebi neydi

Back
X