- 18 Haziran 2017
- 1.263
- 999
- 73
- Konu Sahibi goncammm48
Arkadaşlar İzmir de tedavi olup memnun kaldığı merkez olan var mı labaratuar olsun ortam olsun önerebileceiğiniz bir yer var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde irenbe ve özel ege arasında kaldım canım..özel ege nin adı şu an tavmergan olmuş labaratuvar vs nasıl acabaTınaztepeden memnundum ama ileri teknikler vs yok gibi geldi bana doktor çok iyi ama düz standart tedavi uyguluyor. Medical parktan memnun kalmadım sekreterler çok gıcık, doktorum Ahmet beyi çok yoğun yoğunluktan kafası karman çorman olmuş bence kendisiyle görüşmek konuşmak bile zor amca mesaj yoluyla iletişim kuruluyor velhasıl şimdi irenbe de ümit hanıma geçtim ilaç gibi geldi harika bir doktor personel de iyi şimdilik memnunum
Eğer irenbede görüşmem iyi geçmese oraya da gidicektim ama ümit hanımla ön görüşmem çok iyi geçti o yüzden orda karar kıldım. Ön görüşme ücretsiz kafana yatan yerlerle bi görüş, doktorun içine sinmedi önemlibnde irenbe ve özel ege arasında kaldım canım..özel ege nin adı şu an tavmergan olmuş labaratuvar vs nasıl acaba
bnde onu merak ediyorum siz de izmirdemisinizMerhaba irenbenin fiyatları nasıl
Evet izmirdeyimbnde onu merak ediyorum siz de izmirdemisiniz
Tüp bebek konusunda kararsızım ege için. İlgililer mi memnun kaldınız mı egedenMerhaba ben de izmirdeyim ege Üniversitesi ne gidiyorum ama orda doğum konusunda hala kararsızım doktorum iyi ama bilemedim
Merhaba irenbenin fiyatları nasıl
bnde onu merak ediyorum siz de izmirdemisiniz
Çok sağolunOpu+transfer 5000 TL, bi kereye mahsus yum takip ücreti 500 lira, ilaçlar kişiye göre değişir 2000-3000 TL arası, histeroskopi gerekirse 1000 tl, bi de gerekli olursa dondurma ücreti vardı onu unuttum.ama bu fiyatlar 2017 fiyatları imiş (ki fiyatlar çok uygun başka merkezler daha pahalı) haziranda zam gelecekmiş
çok teşekkürler daha önce irenbeye tedavi olup pozitif sonuç alan tanıdığın var mı cnm pekiOpu+transfer 5000 TL, bi kereye mahsus yum takip ücreti 500 lira, ilaçlar kişiye göre değişir 2000-3000 TL arası, histeroskopi gerekirse 1000 tl, bi de gerekli olursa dondurma ücreti vardı onu unuttum.ama bu fiyatlar 2017 fiyatları imiş (ki fiyatlar çok uygun başka merkezler daha pahalı) haziranda zam gelecekmiş
Evet cnm batağa var, tabi negatif sonuç alanlar da var. Hiç bi merkez %100 başarı sağlayamaz maalesef ama önemli olan labaratuvarın iyi olması, doktora güvenmenin, merkezinize gidince kendinizi iyi hissetmenizçok teşekkürler daha önce irenbeye tedavi olup pozitif sonuç alan tanıdığın var mı cnm peki
tek embriyo mu çift embriyo mu transfer oluyor ki cnm ? benim hep gittiğim doktorum var çok iyi o tavmerganla çalışıyor orası nasıl hiç bilmiyorum ama şansı artırmak için çift embriyo koyuyoruz dedi ikiz bebek de hiç aklımda yoktu nasip:)Evet cnm batağa var, tabi negatif sonuç alanlar da var. Hiç bi merkez %100 başarı sağlayamaz maalesef ama önemli olan labaratuvarın iyi olması, doktora güvenmenin, merkezinize gidince kendinizi iyi hissetmeniz![]()
Normalde ilk denemede yaş da küçükse tek embriyo zorunluluğu var ama özellerde istisna yapıp çift koyabiliyorlar o tamamen embriyo sayına, senin ve doktorunun tercihine bağlı bir şey. Ben hep çifter çifter denedim ama nasip olmadıtek embriyo mu çift embriyo mu transfer oluyor ki cnm ? benim hep gittiğim doktorum var çok iyi o tavmerganla çalışıyor orası nasıl hiç bilmiyorum ama şansı artırmak için çift embriyo koyuyoruz dedi ikiz bebek de hiç aklımda yoktu nasip:)
inşallah nasip olur sorun ne sizdeNormalde ilk denemede yaş da küçükse tek embriyo zorunluluğu var ama özellerde istisna yapıp çift koyabiliyorlar o tamamen embriyo sayına, senin ve doktorunun tercihine bağlı bir şey. Ben hep çifter çifter denedim ama nasip olmadıçok uğraştığım için ikiz olsun çok istiyorum
bir de tüp bebek öncesi akupunktur diye bişey varmış duydun mu bedenindeki stresten arınıp tutma şansı daha çok artıyormuşNormalde ilk denemede yaş da küçükse tek embriyo zorunluluğu var ama özellerde istisna yapıp çift koyabiliyorlar o tamamen embriyo sayına, senin ve doktorunun tercihine bağlı bir şey. Ben hep çifter çifter denedim ama nasip olmadıçok uğraştığım için ikiz olsun çok istiyorum
Bende çikolata kisti var cnm. Eşimin de değerleri çok parlak sayılmaz morfoloji filan kötü. 4.denememiz bu...inşallah nasip olur sorun ne sizde
Ben ilk defa bu sefer akapuntura deniyorum cnm 2 aydır haftada 1 yaptırıyorum. Şimdi ara vericem transfere yakın tekrar gidicembir de tüp bebek öncesi akupunktur diye bişey varmış duydun mu bedenindeki stresten arınıp tutma şansı daha çok artıyormuş