Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bide böyle tipi falan nasıl çingene mi onu da sorucaktım. bizim mahallede bir kadın var çingene böyle fal falan bakıyo her hafta sonu yıkık kemere annem var oraya gidiyorum diye gidiyo bu kadın geldikten 1 gün sonr fal falan bakmam çok yorgunum diyo. bize de büyü yapmıştı bu kadın şüpeleniyoruz öncedende bu konu açılmış tarif etmişler tipini falan aynı bizim kadını tarif ediyo ayyy bilen varsa lütfen yazsınn
ben alsancakta fiestada niko diye birine baktırdım gerçekten bana kimse bakamaz derdim ama oturduğum andan itibaren bir saat kendime gelemedim yok böyle bişeyy
Arkadaşlar selam, ben izmir kızlarağasında sevdam cafede gittim falcıya birde kıbrıs sehitlerinde 232 alsancak diye bi yerde baktırdım fal ikiside çıkmadı, hiç bilemediler. Boşuna bu iki yere gitmeyin