- 2 Mayıs 2024
- 63
- 22
- 3
- 31
hangi doktora gidiyorsunuz memnunsunuz sanirimBen çınarlıda yapıcam
Tayfun Vural var şehir hastanesinde ben onun yaklaşımını vs çok beğeniyorum hem güler yüzlü tatlı bir dille anlatıyor hem de insanı bilgilendiriyor ama her gittiğimde orda değil. Yani Tayfun hocaya randevu alsam bile asistanın muayeneyi yaptığı oluyor zaten özele gitmek ve gitmemek arasında sırf bu yüzden kalıyorumbazen banada sehir hastanesine devam etme istegi geliyor ama orda cok asistan oluyor degisiyor o yizden kararsizim
Benim doktorum Tahir Özgüder kendi muayenehanesi var doğumu çınarlıda yaptırıyorhangi doktora gidiyorsunuz memnunsunuz sanirim
O zaman hemen size soru sorayım eşimiz refakatçi olarak kalabiliyor mu? Ekstra ücret ödeyerek tek odada kalabiliyor muyuz? Birde doğumdan sonra ne kadar hastanede tutuyorlarİzmir Şehir hastanesinde doğum yaptım,Haziran ayında. Çok çok memnunum
Erkek kalması yasakO zaman hemen size soru sorayım eşimiz refakatçi olarak kalabiliyor mu? Ekstra ücret ödeyerek tek odada kalabiliyor muyuz? Birde doğumdan sonra ne kadar hastanede tutuyorlar
Merhaba, sanırım doğum yaptınız ömürlü olsun bebeğinizBenim doktorum Tahir Özgüder kendi muayenehanesi var doğumu çınarlıda yaptırıyor
Merhaba çok teşekkürlerMerhaba, sanırım doğum yaptınız ömürlü olsun bebeğinizdoğumu çınarlıda mı yaptınız? Nasıldı memnun muydunuz? Ne kadar ücret ödedimiz acaba doğum için, doktor ne kadar hastane ne kadar aldı ayrımını biliyor musunu?
Çokk sevindim. Ücreti hakkında bilgi verir misiniz benim doğumum yıl sonunda olacak ama en azından bana fikir verir. Özel muayenehane doktoru benim de ama doğum seçeneği olarak çınarlıyı sundu tabi fiyat veremiyor. Aşağı yukarı fikrim olsn diye araştırıyorumMerhaba çok teşekkürlerben çok memnun kaldım anestezi çok iyiydi ebeler bi telefonla odada oldular hep ekip çok ilgiliydi yani. Zaten doktorum kendini kanıtlamış biri alanında sorunsuz bir doğum süreci oldu çok şükür sezaryen oldum bu arada. İncecik çok iyi bi dikiş atılmış
50 bin verdik biz toplamda ayrı ayrı ne kadar bilmiyorum sizin doktorunuz kimÇokk sevindim. Ücreti hakkında bilgi verir misiniz benim doğumum yıl sonunda olacak ama en azından bana fikir verir. Özel muayenehane doktoru benim de ama doğum seçeneği olarak çınarlıyı sundu tabi fiyat veremiyor. Aşağı yukarı fikrim olsn diye araştırıyorum
normalmiş sene sonuna kadar 15 20 da artar tahminimce. Benim tüp bebek, alper biler var ona gidiyorum ama gebelik takibi için devam mı edeyim yoksa değiştireyim mi bilemedim, henüz karar veremedim. Doktorları deniyorum soruyorum konusuyorum ama karar veremedim50 bin verdik biz toplamda ayrı ayrı ne kadar bilmiyorum sizin doktorunuz kim
Benimki de tüp bebek Funda gödeye gidiyorduk o zaten takip yapmıyor o yüzden Tahir hocaya geçtik değiştirmeyi düşünüyorsan barış büke de iyi bi de Mehmet balnormalmiş sene sonuna kadar 15 20 da artar tahminimce. Benim tüp bebek, alper biler var ona gidiyorum ama gebelik takibi için devam mı edeyim yoksa değiştireyim mi bilemedim, henüz karar veremedim. Doktorları deniyorum soruyorum konusuyorum ama karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?