- 26 Nisan 2024
- 450
- 464
- 23
- Konu Sahibi yardimseverbiri
-
Bende konuyu takip edeyim. Öne çıksın diye yazdım canımSelam arkadaşlar. İzmirdeki özel hastanelerde doğum ücretleri hakkında güncel fiyat bilgilerini alanlar paylaşım yapabilir mi?
Merhaba hastaneden hastaneye değişiyor neresinde oturuyorsunuz
Ben bayraklıda oturuyorum ama hastane olarak karataş hastanesi düşünüyorum 55 bin oldu.İzmir merkezdeyim bornova karşıyaka bayraklı her yer olur
Aa galenin de muayene ücreti karataşla aynı diye biliyorum ya hemen hemen. Benim dr özel muayenehane ama illa anlaşmalı mı olmalı bir hastaneyle yoksa direk kendimiz anlaşıp orda kendi doktorumuzla doğum yapabiliyor muyuz acabaBen bayraklı tınaztepe galen istedim ama muayene ücreti çok pahalı doğum kim bilir ne kadardır
Merhaba doktorunuzun anlaşmış olduğu bir hastane oluyor oranın doğumhanesi ameliyathanesini kullanıyorAa galenin de muayene ücreti karataşla aynı diye biliyorum ya hemen hemen. Benim dr özel muayenehane ama illa anlaşmalı mı olmalı bir hastaneyle yoksa direk kendimiz anlaşıp orda kendi doktorumuzla doğum yapabiliyor muyuz acaba
Yok hayır aynı değil aynı olur mu galen daha pahalıAa galenin de muayene ücreti karataşla aynı diye biliyorum ya hemen hemen. Benim dr özel muayenehane ama illa anlaşmalı mı olmalı bir hastaneyle yoksa direk kendimiz anlaşıp orda kendi doktorumuzla doğum yapabiliyor muyuz acaba
Evet aynen böyle oluyor siz hangi kliniğe gidiyorsunuzMerhaba doktorunuzun anlaşmış olduğu bir hastane oluyor oranın doğumhanesi ameliyathanesini kullanıyor
İsmail küçük e gidiyorum canım, sen?Yok hayır aynı değil aynı olur mu galen daha pahalı
Evet aynen böyle oluyor siz hangi kliniğe gidiyorsunuz
tek doğumluk anlaşma yapamaz mı hastaneyle konululsa neyse ücreti verilse buna yasal bir engel var mı acaba bilginiz var mıMerhaba doktorunuzun anlaşmış olduğu bir hastane oluyor oranın doğumhanesi ameliyathanesini kullanıyor
Ben karataş hastanesine gidiyorum İsmail küçük hiç duymadım İzmir’de miİsmail küçük e gidiyorum canım, sen?
Tabi bi konuşmak lazım doktorunuzun da kabul etmesi gerek. Doktora gittiğinizde sorun mutlakatek doğumluk anlaşma yapamaz mı hastaneyle konululsa neyse ücreti verilse buna yasal bir engel var mı acaba bilginiz var mı
Tüp bebek doktorumdu canım evet AlsancaktaBen karataş hastanesine gidiyorum İsmail küçük hiç duymadım İzmir’de mi
Kaç haftalıksınızTüp bebek doktorumdu canım evet Alsancakta
36dayım, sizKaç haftalıksınız
Ay maşallah az kalmış benim 27 bitecek inşallah36dayım, siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?