• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir doğum ücretleri hk.

İzmir merkezdeyim bornova karşıyaka bayraklı her yer olur
Ben bayraklıda oturuyorum ama hastane olarak karataş hastanesi düşünüyorum 55 bin oldu.
Çınarlı tam net bilgi vermiyor ama tahmini 35 40 vardır
En uygun bunlar diğer lüks olanlar 70 den başlıyor o da doğum paketleri halinde anlaşma yaparsanız

Ben bayraklı tınaztepe galen istedim ama muayene ücreti çok pahalı doğum kim bilir ne kadardır
Aa galenin de muayene ücreti karataşla aynı diye biliyorum ya hemen hemen. Benim dr özel muayenehane ama illa anlaşmalı mı olmalı bir hastaneyle yoksa direk kendimiz anlaşıp orda kendi doktorumuzla doğum yapabiliyor muyuz acaba

Aa galenin de muayene ücreti karataşla aynı diye biliyorum ya hemen hemen. Benim dr özel muayenehane ama illa anlaşmalı mı olmalı bir hastaneyle yoksa direk kendimiz anlaşıp orda kendi doktorumuzla doğum yapabiliyor muyuz acaba
Merhaba doktorunuzun anlaşmış olduğu bir hastane oluyor oranın doğumhanesi ameliyathanesini kullanıyor

Yok hayır aynı değil aynı olur mu galen daha pahalı
Merhaba doktorunuzun anlaşmış olduğu bir hastane oluyor oranın doğumhanesi ameliyathanesini kullanıyor
Evet aynen böyle oluyor siz hangi kliniğe gidiyorsunuz

Back
X