• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Benden toplama öncesinde aldılar 4.000 TL. Histo ücretinide işleme girmeden önce geldiğiniz gün ödersiniz dendi.
Bende de hasta takip parasini aldilar , toplam parayı da işlem bitince alacaklarini söylediler. Yumurta toplarken alacaklar mi yani? Bu hafta benimki de. Bilen varsa söyleyebilir mi?

Söylemiyorum artik. Asilamalardan sonra akillandim. Bebisim olmadigindan çok ben nasıl söyleyeceğim derdi beni geriyordu.
Esim ve ben. Kimse bilmiyor. Öğretmenim okuldakiler sevkli olunca soruyorlar ama kontrol deyip geçiyorum yalan da değil yumurtalik kontrolü değil mi

En iyisini yapıyorsun canım ;) Aynen öyle kontrol sonuçta :)

HERKESE IYI GECELER!!!
Gece yatmadan önce bol salavat bol ayet bol dua okuyun. Dilerim dua kapiniz açıktır.
Burada bulunan okuyan herkesin gönüllerinden gecenler haklarında hayırlı , haklarında olanlar da gönüllerine razı kılınsın inşallah.
amiiinnnnn

günaydın kızlar.... günlerdir internete giremiyorum, acayip bir dinlenme olayına girdim... kanepeyle yatak arasında devrildim sürekli... çok birşey kaçırmadım umarım.. güzel haberler var mı?
Benim Cuma günü 2li tarama testim vardı... O kadar detaylı bakılıyor ki bebişe her açıdan, çok keyifli.. çok şükür herşey normal çıktı, dahası görünen o ki bir oğluş geliyor bize inşallah... Edepsiz bacaklarını açıp gösterdi hemen... :oops:
sizlerden de güzel haberler bekliyorum, dualarım sizinle...

günaydın kızlar.... günlerdir internete giremiyorum, acayip bir dinlenme olayına girdim... kanepeyle yatak arasında devrildim sürekli... çok birşey kaçırmadım umarım.. güzel haberler var mı?
Benim Cuma günü 2li tarama testim vardı... O kadar detaylı bakılıyor ki bebişe her açıdan, çok keyifli.. çok şükür herşey normal çıktı, dahası görünen o ki bir oğluş geliyor bize inşallah... Edepsiz bacaklarını açıp gösterdi hemen... :oops:
Canım gözünaydın demek oğlan geliyor sana çok düşkün olucak yani aşık olucak demektir :)

günaydın kızlar. Bende cmtsi gittim Kaan Bey'e tüm tahlillerimizin gayet güzel olduğunu, daha önce niye tüp bebek denediğimizi sordu, 2 kez aşılama yaptık tutmayınca tüp bebeği denemiştik ona kimyasal oldu :( bu tahlil sonuçlarına göre doğal yolla olması gerekir, aşılama düşünmüyor musun dedi, bende düşünmediğimi söyledim. önümüzdeki adetten sonra yumurta toplamayla başlayacağız inşallah. Eve gelince eşim daha önceki merkezde bu kadar çok vitamin ilaç kullanmamıştık, niye aşılama deneyelim o zaman dedi çok kararsız kaldım.
* Aranızda aşılama ile hamile kalan var mı?
* Peki rahim çizildikten sonra aşılama yapılsa olur mu ki?
* Siz olsanız ne yapardınız?

Gözün aydın canım. Oğluşlar gelsin inşallah sağlıkla:)

günaydın kızlar. Bende cmtsi gittim Kaan Bey'e tüm tahlillerimizin gayet güzel olduğunu, daha önce niye tüp bebek denediğimizi sordu, 2 kez aşılama yaptık tutmayınca tüp bebeği denemiştik ona kimyasal oldu :KK43: bu tahlil sonuçlarına göre doğal yolla olması gerekir, aşılama düşünmüyor musun dedi, bende düşünmediğimi söyledim. önümüzdeki adetten sonra yumurta toplamayla başlayacağız inşallah. Eve gelince eşim daha önceki merkezde bu kadar çok vitamin ilaç kullanmamıştık, niye aşılama deneyelim o zaman dedi çok kararsız kaldım.
* Aranızda aşılama ile hamile kalan var mı?
* Peki rahim çizildikten sonra aşılama yapılsa olur mu ki?
* Siz olsanız ne yapardınız?
Canım ben bu bebeğimden önce aşılama ile gebe kaldım. Ama yaşamadı 10 haftalıkken kalbi durdu öldü. Tabiki hepsi bu şekilde sonlanacak diye bir durum söz konusu olamaz. Nasip işi bu her şeyden önce. Ama 9. evlilik yılında nasipse anne olabileceğim için ben derim ki zaman kaybetme. Yaşını bilmiyorum ama yaş faktöründe ilerdeyse kesinlikle aşılamayla vs yöntemlerle zaman kaybetme. Bana eşim hep gel tüp bebek yaptıralım dedi inatla aşılama dedim. Ondan sonrada çikolata kisti oluştu. Haydi birde ameliyat sonuç hüsran ve paşa paşa tüp bebek yaptırdık. 33 yaşıma gircem şubatta. Eşimi dinlesem belki de daha erken anne olabilecektim. Hakkında hayırlısı en doğru kararı vercek olan sensin tabiki. Sevgiler.

Günaydın hayırlı haftalar olsun inşallah arkadaşlar. Ne mutlu ne kadar kalabalık bir aile olduk biz burda. Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz:) Tedavileriniz ve bebekleriniz hayırlı olsun inşallah. Rabbim hiç birimizin emeğini boşa çıkarmasın. Sevgiler:)

Allah bagislasin inşallah

Back
X