Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Oncelikle hayirli olsun tedavin bence dogru adrestesin kaan hoca gercekten alaninda uzman biri sorularina bildigim kadariyla cvp vereyim oncelikle istedigi testler kisinin hastaligina gore degisiyor ornegin ben pko hastasiyim benden amh testi istemedi bende uzak bi yerdeyim merkezi aramistim hazirlikli gideyim diye saolsunlar kaan hoca durumuma gore benden istedigi testleri faks yoluyla gonderdiler benim icin cok iyi oldu hazirlikli gittim rahim filmine gelince istiyolar diye biliyorum ben onceden yaptirmistim onun sonucunuda gosterdim yeterli dedi bidaha cektirmedim ama bu konuyuda bence merkezi arayarak ogrenebilirsin Rabbim yardimcin olsun canim

O zaman Kaan hocanın bize yazıp verdiği testleri yaptırmam şimdilik yeterli olacak gibi, rahim filmini sormak gerekiyor haklısın.Çok teşekkür ederim, amin allah hepimizin yardımcısı olsun, en büyük endişem uzaktan gel git yapıp bu süreci geçirecek olmam ama benim gibi uzaklardan gelmiş ve başarmış birilerini görmek çok iyi geldi hamilesin anladığım kadarıyla Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım:)

merhaba hoşgeldiniz aramıza,
Kaan Hoca bence de kesinlikle doğru seçim.

Probleminiz bizimkiyle aynı. o yüzden yardımcı olmaya çalışayım mümkün olduğunca:)

Size yazdıkları dışında benden yumurta rezervini öğrenelim diye amh testi istedi canım. Hatta benim rezervim pek iyi çıkmadı... Kromozom testini istemedi, sanıyorum tekrarlayan düşükler durumunda isteniyor bu test yanıltmayım ama ihtiyaç yoksa istemiyor.

Eğer gerek yok dedilerse çektirme canım tüp bebekte tüplere gerek duyulmuyor. Ben çektirip götürmüştüm bakmıştı Kaan Hoca ama dediğim gibi ilk aşamada tüp bebeğe gerek olup olmadığını konuşmuştu bizimle. Sanırım gerek olmaz çektirmene.

Emin ellere teslimsin canım önce bunu söyliyim sana:) Kaan Bey ve ekibi işlerinde çok titiz ve başarılılar. Ben ilk denememde düşünmeden Kaan Hoca'ya gittim, başkasını araştırmadım bile. Ve hep ona güvendim. (Kaan Hoca diyoruz hep ama dediğim gibi ekip de çok başarılı, en önemlisi embriyologlar çok çok başarılı). Allah yardımcınız olsun. Burdan aklına takılan herşeyi yaz lütfen elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım...

Teşekkür ederim, hoşbuldum :)
O zaman kromozom falan ileri boyut testlere girmeyeyim hiç şuan elimizde yazılı olanları yaptırıp gitsek yeterli demekki, vitaminleri zaten kullanıyoruz.Rahim filmi ve amh kalıyor geriye, onları da kesin isterse gidince orada yaptırırım o da en fazla 1 ay ötelenmiş olur tedavi sanırım, gelir dönerim artık.Bu arada durmadan soruyorum canım ama tedavi uzun sürüyor değil mi, yumurta geliştirme, histereskopi, transfer 3- 4 aya yayılıyor galiba süreç?
Uzaktan geleceğim uzun ve zor olacak ama sağlam adımlarla gideceğiz inanıyorum.Çok içimi rahattınız burada hepiniz, hoca ekip çok iyiler hiç şüphem yok en başından biliyordum ama şu mesafeler uğruna bile bile lades dedim ve negatif üzücü bir tecrübe oldu işte kalan.Herkes için çok önemli ama özellikle bizim problemimizde embriyolog ve laboratuvar ayrı bir önem taşıyor gerçekten.Siz aynı problemle başarmışsınız çok güzel, inşallah bizim için de güzel olacak her şey.
Allah sağlıkla güzelliklerle bebişini kucaklamayı nasip etsin inşallah:)

yok kromozoma girmeyin ama yüksek ihtimal amh isteyecektir, tavsiyem yaptırıp gidin. çünkü ilk görüşmemizde aşılama mı yapalım, çok kötü durumda değilsiniz demişti, ancak amh testimi görünce vakit kaybetmeyelim tüp yapalım size dedi (biz zaten kesin tüp düşüncesiyle ve isteğiyle gitmiştik). uzaktan gideceğin için vakit kaybetmemen açısından söylüyorum amh'ı canım.
evet süreç en aşağı 3 ay gibi bir zaman alıyor. ilk ay vitamin kullandırıyor, sonra yumurta geliştirici iğneler oluyor aşağı yukarı 8-15 gün arası. sonra opu, yumurta toplama. 2-3 hafta sonra histo, aşağı yukarı 15 gün sonra da transfer. bu standart bir tedavi süresi dediğim gibi herkese göre de değişebilir tabii. ama sizin bizle aynı olduğundan problem tahminim 3 ay civarı sürecektir:)
inşallah sizin için de herşey yolunda gider ve meleklerinize kavuşursunuz:) aminn inşallah:)

O zaman Kaan hocanın bize yazıp verdiği testleri yaptırmam şimdilik yeterli olacak gibi, rahim filmini sormak gerekiyor haklısın.Çok teşekkür ederim, amin allah hepimizin yardımcısı olsun, en büyük endişem uzaktan gel git yapıp bu süreci geçirecek olmam ama benim gibi uzaklardan gelmiş ve başarmış birilerini görmek çok iyi geldi hamilesin anladığım kadarıyla Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım:)
Cok saol Allah nasip ederse bi kizim bi oglum olacak once Allah sonrada sevgili doktorum kaan hoca sayesinde sizde bu guzel duyguyu en kisa zamanda yasiycaksiniz yollarida kafaniza takmayin kaan hocanin en uzak hastalarindan biride benim belki 3 ayda halledecegimuz tedaviyi surekli gidemedigimden zamana yayarak yaptik yaklasik 10 ayi buldu her izne gittigimde bi islem yaptirdim sonundada mutlu sona kavustum simdi cevremde kimi gorsem kaan hocaya yonlendiriyorum olmiycak diye bisey yok yeterki istek olsun saglik olsun hakkinizda hayirlisi inslh

Sevgili anneler şeker yuklemesiyle tetanos asisi yaptirdinizmi ozellikle aşi zamanim gelmis kararsiz kaldim doğuda calisiyorum yaptirsam daha iyi olacak gibi 20 haftadayim ikiz anneseyim nasipse bide sizlerden fikir almak istedim şimdiden herkese tesekkurler...

Merhabalaar, benim yarin 12 ye alindi transferim. Cok heyecanliyim :)
Dun aksam hem bebis isteyenlerimiz icin hem de bebis bekleyenlerimiz icin dualar ettim, hepimiz hayirli, saglikli bebislere kavusalim insallaaaah arkadaslar
Hayırlısıyla sorunsuz bir transfer olur da 2 haftaya kadar güzel haberlerini alırız canım:anneadayı:

Merhabalaar, benim yarin 12 ye alindi transferim. Cok heyecanliyim :)
Dun aksam hem bebis isteyenlerimiz icin hem de bebis bekleyenlerimiz icin dualar ettim, hepimiz hayirli, saglikli bebislere kavusalim insallaaaah arkadaslar
transferin hayırlı olsun cnm 10 gün sonra güzel haberler alırız inşallah ..

Merhaba kizlar dun kontrolum vardi.en buyugu 16mm en kucugu 13mm olmak uzere 9tane yumurtam olusmus.sali gunu toplanacaklar.cok heyecanliyim. :(

Merhaba kizlar dun kontrolum vardi.en buyugu 16mm en kucugu 13mm olmak uzere 9tane yumurtam olusmus.sali gunu toplanacaklar.cok heyecanliyim. :KK43:
maşallah
Merhaba kizlar dun kontrolum vardi.en buyugu 16mm en kucugu 13mm olmak uzere 9tane yumurtam olusmus.sali gunu toplanacaklar.cok heyecanliyim. :KK43:
9 yumurta çok iyi maşallahın var :nazar: hadi bakalım salı günü de iyi haberlerin gelicek inşallah stres yapma kendini şımart:KK76:

Sevgili anneler şeker yuklemesiyle tetanos asisi yaptirdinizmi ozellikle aşi zamanim gelmis kararsiz kaldim doğuda calisiyorum yaptirsam daha iyi olacak gibi 20 haftadayim ikiz anneseyim nasipse bide sizlerden fikir almak istedim şimdiden herkese tesekkurler...
Canim merhaba simdiden hayirli olsun bebeklerin bende troitlerde sikinti oldugi icin ve ailemde seker rahatsizligi oldugundan endokrinci bana 12. Haftada seker yuklemesi yapti kaan beyi aramistim cok erken diye o da doktorun ne diyorsa onu yap dedi ve yaptirdim cok sukur hic bir sorun yasamadim hatta sonra sekerim o kadar firladi ki insulin kullanmaya basladim ardindan sonhaftalara dogru tansiyon problemi yasadim sana tavsiyem hele hele İkiz bebek bekleyenlere tavsiyem mutlaka yeni dogan unitesi olan bir hastane secmenizdir islemleri devam edenlere rabbim hayirlisini nasip etsin hersey su gibi akip gecsin transferi olacaklara hayirli bebisler ve hamile olan arkadaslara bebeklerini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin rabbim . Once rabbimin izni sonra kaan beyin sayesinde ikiz prenslerime sahip olan biri olarak emin ellerde oldugunuzu kesinlikle soyleyebilirim rabbim isteyen herkese versin ins

Canim merhaba simdiden hayirli olsun bebeklerin bende troitlerde sikinti oldugi icin ve ailemde seker rahatsizligi oldugundan endokrinci bana 12. Haftada seker yuklemesi yapti kaan beyi aramistim cok erken diye o da doktorun ne diyorsa onu yap dedi ve yaptirdim cok sukur hic bir sorun yasamadim hatta sonra sekerim o kadar firladi ki insulin kullanmaya basladim ardindan sonhaftalara dogru tansiyon problemi yasadim sana tavsiyem hele hele İkiz bebek bekleyenlere tavsiyem mutlaka yeni dogan unitesi olan bir hastane secmenizdir islemleri devam edenlere rabbim hayirlisini nasip etsin hersey su gibi akip gecsin transferi olacaklara hayirli bebisler ve hamile olan arkadaslara bebeklerini saglikla kucaklarina almayi nasip etsin rabbim . Once rabbimin izni sonra kaan beyin sayesinde ikiz prenslerime sahip olan biri olarak emin ellerde oldugunuzu kesinlikle soyleyebilirim rabbim isteyen herkese versin ins
Bu arada tetsnasu da yaptir canim

Bu arada tetsnasu da yaptir canim
Cevabin icin cok saol canim soylediklerini mutlaka dikkate alicam Allah izin verirse dogumudaa kaan hocayla dusunuyorum bide egepol hastanesi diyolar orda yapcam gibi cok sukur simdilik bebeklerde bende iyiyim tek korkum erken dogum hep dua ediyorum zamaninda gelsinler diye hayirlisi artik bakalim Allah sana da kolaylik versin canim ikiz bakmak kolay degil ama varliklari insana ne kadar iyi geliyodur kimbilir...

Kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için darısı isteyen herkesin başına insallah.biz biraz yogunuz bu ara netekim girmeye vakit bulamıyorum.doğum egepolde ve plansız oldu.sancilarim varmış çok yüksek şekilde ama ben sadece ufak batmalr hissettim.kaan beye msj attım oda hastaneye yonlendeirdi gece 22.30da ordaydim 00.30da bebisleri kucagimizdaydi Allahın izniyle.hastane çok guzel cok ilgili kesinlikle tavsiyediyorum.kaan bey zaten onbeş dk da hastanedeydi ve beni çok sakinlestirdi.doğum sonrasi da birçok defa ziyaretmize geldi.ve ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı tekrar ispatladı bize.sormak istediğiniz herşeyi gecte olsa cevaplarim. kalbiminozu kalbiminozu gelicem ziyaretine inşallah:)

Kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için darısı isteyen herkesin başına insallah.biz biraz yogunuz bu ara netekim girmeye vakit bulamıyorum.doğum egepolde ve plansız oldu.sancilarim varmış çok yüksek şekilde ama ben sadece ufak batmalr hissettim.kaan beye msj attım oda hastaneye yonlendeirdi gece 22.30da ordaydim 00.30da bebisleri kucagimizdaydi Allahın izniyle.hastane çok guzel cok ilgili kesinlikle tavsiyediyorum.kaan bey zaten onbeş dk da hastanedeydi ve beni çok sakinlestirdi.doğum sonrasi da birçok defa ziyaretmize geldi.ve ne kadar doğru bir tercih yaptığımızı tekrar ispatladı bize.sormak istediğiniz herşeyi gecte olsa cevaplarim. kalbiminozu kalbiminozu gelicem ziyaretine inşallah:)

Kızlar günaydın birsey sorcam histo olduktan sonra birdaha randevuya gittiğimizde fitil ve bant verdiklerinde tetradox kapsülü hemen baslıyoduk dimi

Kızlar günaydın birsey sorcam histo olduktan sonra birdaha randevuya gittiğimizde fitil ve bant verdiklerinde tetradox kapsülü hemen baslıyoduk dimi
Merhaba, ben tetradoxa hemen histo sonrasi baslamistim. Hatta o aksam ic ve basla demistj. Banda 2-3 gun sonra basladim. Ancak fitili bir sonra ki kontrolumde vermisti kaan bey igne ile birlikte.

Evet histo sonrasıda kullandım bana fiyil bant vitamin verdi buhafta birde antibyotk iğne vermedi yarın kaan beye yazıyım olmadı tesekkürler canım cvp verdiğin için

D Difrenbahya canım hayırlı olsun...doğum yapmış, bebişlerine kavuşmuşsun..çok sevindim..Allah analı babalı büyütsün..ömürlü olsunlar inşallah...Rabbim isteyen herkese göstersin..kaan beye devam ediyorum ben de..çok güven veriyo insana..insallah doğumu da ona yaptımak istyorum..sezeryan nasıldı?? epidural mi genel miydi??

Canım hayırlı olsunallah bebislerin E sağlık ve hayırlı ömür versin kabiminozu doğum yaptı mı Yoksa????

Back
X