- Konu Sahibi mavinehir17
- #16.981
Oncelikle hayirli olsun tedavin bence dogru adrestesin kaan hoca gercekten alaninda uzman biri sorularina bildigim kadariyla cvp vereyim oncelikle istedigi testler kisinin hastaligina gore degisiyor ornegin ben pko hastasiyim benden amh testi istemedi bende uzak bi yerdeyim merkezi aramistim hazirlikli gideyim diye saolsunlar kaan hoca durumuma gore benden istedigi testleri faks yoluyla gonderdiler benim icin cok iyi oldu hazirlikli gittim rahim filmine gelince istiyolar diye biliyorum ben onceden yaptirmistim onun sonucunuda gosterdim yeterli dedi bidaha cektirmedim ama bu konuyuda bence merkezi arayarak ogrenebilirsin Rabbim yardimcin olsun canim
O zaman Kaan hocanın bize yazıp verdiği testleri yaptırmam şimdilik yeterli olacak gibi, rahim filmini sormak gerekiyor haklısın.Çok teşekkür ederim, amin allah hepimizin yardımcısı olsun, en büyük endişem uzaktan gel git yapıp bu süreci geçirecek olmam ama benim gibi uzaklardan gelmiş ve başarmış birilerini görmek çok iyi geldi hamilesin anladığım kadarıyla Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım:)