izmir düğün mekanı yardım

ahu hepgumen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
5
0
48
kızlar kısmetse ikinci evliliğimi yapıcam ilk düğünümde mekan seçimimimiz çok uzak olmuştu bu sefer merkezi bir lokasyon istiyorum ilk önce fuara gittim burdaki mekanlara daha öncede gitmiştim baya değişime uğramışlar
http://www.adagazinosu.com.tr ada gazinosu harika olmuş
http://www.fuargolgazinosu.com göl gazinosunuda çok beğendim kararsız kaldım siz ne dersiniz başka merkezi düğün mekanları bilen varsa söylesin kızlar :))

Valla kızlar benimde 2016 eylul ayinda dügünüm var . Bir çok evlenen ve mekan araştıran arkadaslarmdan fikirler aldım . İnciraltında genelde haftasonu yemekli veriyorlar . Fiyatlar da 60 70 tl başlıyor . Tavsiye üzerine stadyum içerisinde efsuna garden diye bir yer var , geçen gün de oradan fiyat aldım . Orada da iki arkadaşım düğün yaptı . Mekan havuzbasi birde kır bahçesi var fiyatlar da verilen hizmete göre çok uygun . Mekanda düğün planlamacisi olan bir hanfendi vardi onunla konuştuk . Birebir kişiye özel düğün planı oluşturduklarıni ve düğün sürecinde sürekli a dan Z ye destek verebileceğini söyledi ve bu benim açıkçası hoşuma gitti . Mekana karar verdim gibi ama tek düşüncem kokteyl mi olsun yoksa pasta meşrubat yapıp bütçemi balayinda mi harcayayim bende bunda kararsizim

Valla kızlar benimde 2016 eylul ayinda dügünüm var . Bir çok evlenen ve mekan araştıran arkadaslarmdan fikirler aldım . İnciraltında genelde haftasonu yemekli veriyorlar . Fiyatlar da 60 70 tl başlıyor . Tavsiye üzerine stadyum içerisinde efsuna garden diye bir yer var , geçen gün de oradan fiyat aldım . Orada da iki arkadaşım düğün yaptı . Mekan havuzbasi birde kır bahçesi var fiyatlar da verilen hizmete göre çok uygun . Mekanda düğün planlamacisi olan bir hanfendi vardi onunla konuştuk . Birebir kişiye özel düğün planı oluşturduklarıni ve düğün sürecinde sürekli a dan Z ye destek verebileceğini söyledi ve bu benim açıkçası hoşuma gitti . Mekana karar verdim gibi ama tek düşüncem kokteyl mi olsun yoksa pasta meşrubat yapıp bütçemi balayinda mi harcayayim bende bunda kararsizim
canım merhaba bende 2016 olmazsa 2017 mart gelini olacağım nişanlım askerde çünkü :KK43: bizde kokteyl nikah yapmak istiyoruz ama izmirde uygun bi mekan var mı bilmiyorum ya da ne kadar tutar hiç bir fikrim yok ama sana fikir olsun diye yazayım ben mesela çok şatafatlı bi kokteyl nikah düşünmüyorum malum düğün zamanı eşya ev derken hayli masraf oluyor daha çok fındık fıstık ufak çerezlik içinde masalarda yer alsa ve normal soda ya da gazoz tarzı içecek yeterli gibi geliyor bana. birde mekanı buca gölet yani kaynaklar tarafından bakıyorum ben buca tarafında olduğum için ama güzel mekanlarda var aklında bulunsun. Allah gönlümüze göre versin güzel yerler sorunsuz bir nikah geçiririz inş ::KK19:

selam arkadaşlar. bence artık direkt olarak düğün mekanıyla görüşmek çok eskidi. biz bir organizasyon firmasıyla görüşüp yapmıştık. bir sürü mekana götürdüler bizi. fotoğrafçısından kuaföre her şeyle ilgililer. daha önce aldığımız fiyatlardan daha uygun olmuştu. ve müzisyen destekleri mükemmeldi. kesinlikle tavsiye ederim. anlaştıkları onlarca kır düğün salonu ve profesyonel müzisyenleri var. yakında kızım olacak :) onun düğününü de aynı şekilde yapıcam nasipse. :)

selam arkadaşlar. bence hiç durmadan iletişime geçin. sizleri izmir folkart ya da megapol tower da misafir edip bilgilendiriyorlar. sayısız müzisyenleri fotoğrafçıları ve mekanları var. gerçekten harika. ilgilenen olursa iletişim adreslerini verebilirim. hepinize kolay gelsin. :))

Ben düğünümü Bostanlı da Blackjack BBQ restaurantta yaptım.Aynı zamanda Bostanlıda bar olarak yerleri var karışmasın... Vilayetler evi karşısındaki Cengiz Topel cd. de Restaurant olarak hizmet verdikleri yerden bahsediyorum.Mekanın normal müşterisiydim ve çok keyif aldığımız bir mekandı Canlı müzik yapan grupları inanılmaz iyi 200 kişilik davetlim vardı ve muhteşem bir set menü verdiler Mekan oldukça kaliteli ve işletmecilerinden halka ilişkiler müdürlerine kadar oldukça ilgili bir ekibe sahipler... ordorv tabağımızdan ,Enfes et çeşitlerine kadar her şey mükemmeldi ve fiyat olarak inanılmaz uygunlar...not.restaurant olarak hizmet verdikleri için önceden rezerveli çalışıyorlar Düğün vb organizasyonlar için özel program yapıyorlar yani son dakika bırakmayın derim ...

X