• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir ege üniversitesin de tüp bebek tedavisi görev varmı ?

Şimdi hastaneden geldim veeee başladık tedaviyee.Çok mutluyum.Raporu çıkartacaklar tedavi süresince. İğnelerimi aldım, ilk iğnemi bugün 16.00'da yapacağım.Pazartesi kontrol var.Allah inşallah tamamına erdirir.

Şimdi hastaneden geldim veeee başladık tedaviyee.Çok mutluyum.Raporu çıkartacaklar tedavi süresince. İğnelerimi aldım, ilk iğnemi bugün 16.00'da yapacağım.Pazartesi kontrol var.Allah inşallah tamamına erdirir.

ohohhh hadı bakalım hayırlı olsun canım hangı ıgne verdı sabh ıgnesı de verdımı

ohohhh hadı bakalım hayırlı olsun canım hangı ıgne verdı sabh ıgnesı de verdımı

Banada yumyum gibi kalem şeklinde yapılan puregon 600 verdi.6 gün boyunca 225 ünite yapıcam. son 3 günde sabahları orgalutran yapıcam.Pazartesi kontrol var.Orgulatronun 3. sü orda yapılacakmış.İnşallah canım,zamanı gelmişse olur gelmemişse yine bekleyeceğiz.Dün yazmıştım sende tedavidemisin şu an??

Banada yumyum gibi kalem şeklinde yapılan puregon 600 verdi.6 gün boyunca 225 ünite yapıcam. son 3 günde sabahları orgalutran yapıcam.Pazartesi kontrol var.Orgulatronun 3. sü orda yapılacakmış.İnşallah canım,zamanı gelmişse olur gelmemişse yine bekleyeceğiz.Dün yazmıştım sende tedavidemisin şu an??

hım yazdııgnı görmedım canım 10mayısta 3.aşılamamı oldum beklıyorum canım.ilk aşılammau ege de yaptırdım bnde.bız dha tupe gecmeıdk inş gerk kalmaz.ha bu aşılamıda erol hocada yaptırdım

hayırlı olsun canm ya iiyi bari sorun çıkarmamışlar sevindim eşim aradı bugün rapor için onu çıkarırız biz demişler.. bana 200 ünite yaptırıyolar bu arada

başka bir sayfaya yazmıştın yaptırdığını ama sonucu yazmamıştın.bende haber bekliyordum senden.çok sevindim.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.benimde önümüzdeki ay yapılacak egede. Inşallah allah bizide sevindirir. Sonuç aldığında başka sonuç bekleyen varmıydı? Kaçının olumlu sonuçlandı? Cevaplarsan sevinirim...

biraz geç oldu kusura bakmayın cevabım..5 kişiydik beşimizinde tuttu canım..egeyi es geçmeyin derim..

biraz geç oldu kusura bakmayın cevabım..5 kişiydik beşimizinde tuttu canım..egeyi es geçmeyin derim..

Ne güzel, çok şanslı 5 kişiymiş gerçekten.Allah hepinize bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Bizim bu arada herşey oldu bitti çoktan. Melesef bizim grup çok şanssız çıktı.4 kişiydik o gün transfer olan sadece 1 kişinin pozitif...benimde sanırım dış gebelik oldu.sonlandırılacak ilaçlarla...Moralim bozk, aynı şeyleri tekrar nasıl göze alacağım bilmiyorum.2. sinde de olmazsa diye çok korkuyorum.

Back
X