• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir ege üniversitesin de tüp bebek tedavisi görev varmı ?

merhaba bende geçen ay 2.tüp bebek denememi yaptırdım.olumlu sonuçlandı..darısı başınıza..

Başka bir sayfaya yazmıştın yaptırdığını ama sonucu yazmamıştın.Bende haber bekliyordum senden.Çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Benimde önümüzdeki ay yapılacak egede. İnşallah Allah bizide sevindirir. Sonuç aldığında başka sonuç bekleyen varmıydı? kaçının olumlu sonuçlandı? Cevaplarsan sevinirim...

tşk ederim canm hayırlısı bakalım ağrılarım var ama hala olmadı ya bekliyorum ya ondan mı olmuyo anlamadım gitti sinir ettti beni yaa... hadi hayırlısı eksikler tamamlandığında herşey hemen gelişiyo canm öbür ayımız eksikleri tamamlamakla geçti bizim

Bekleyince gelmiyor gerçekten.Benim 2 aşılamamda da hep tahminimden geç oldu.Psikolojik herhalde.Benimki ne zaman gelecek acaba? benim hesaplarıma göre haftasonu olmam lazım ama kasık ağrılarım heran olacakmışım gibi hissettiriyor. neyse geç olsun güç olmasın.İnşallah olumlu sonuçlansın. Sana kısa protokol mü uzun protokol mü uygulayacaklar biliyor musun?

teşekkür ederim arkadaşlar darısı sizlerinde başına inşallah.ben sonucumu diğer arkadaşlardan 1 gün önce aldım.ağrılarım çok olduğu için hastaneye çağırdılar.test yapmak için..
o yüzden kimsenin öğrenemedim telefonlarımızıda almamıştık o gün buluşucaz die.bende merak ediorum..ege çok iyi tedavide.tavsiye ediorum..özel hastanelere gidip paranızı ve hayallerinizi sömürmelerine izin vermeyin..

inşallah derin ege bize şifa olur ve bebeklerimize tez zamanda kavuşuruz.........

merhaba bende geçen ay 2.tüp bebek denememi yaptırdım.olumlu sonuçlandı..darısı başınıza..

aa ne güzel ya maşllah inş sorunsuz sağ sağlim kucağına alırsın nasıldı yumurta toplama işlemi falan ağrı varmıydı anestezi falan yaptılarmı aşamaları anlatırmısın ne giydin mesela boydan gecelik giymişti bi arkadaş bende öyle gördüm hep egede herkes boydan gecelik giymişti has. ne kadar yatırdılar

derin ne mutlu sana,Allah kucağına almayı nasip etsin,darısı bizim başımıza,inşallah başka bir işleme gerk duymaz dokyorlar da bende en kısa zamanda başlarım,çok hasta var ama sistemi kurmuşlar ve güzel işliyor,

evet mutlu sen sadece eksikleri tamamlıyosun bu kadar iyi yani inş. mutlu sona bizde ulaşırız ALLAH çabalarımızı boşa çıkarmasın inş orda buluşsak ne güzel olur destek oluruz birbirimize hepimizin aynı dönemde

Bekleyince gelmiyor gerçekten.Benim 2 aşılamamda da hep tahminimden geç oldu.Psikolojik herhalde.Benimki ne zaman gelecek acaba? benim hesaplarıma göre haftasonu olmam lazım ama kasık ağrılarım heran olacakmışım gibi hissettiriyor. neyse geç olsun güç olmasın.İnşallah olumlu sonuçlansın. Sana kısa protokol mü uzun protokol mü uygulayacaklar biliyor musun?

canım daha belli değil bilm,yoruz bize sadece eksikleriniz tamamlandığında dosya yı dr görücek onay çıkarsa arıcaz sizi dediler aradılar eşim ne kadarlık memur onun için bi belge getirin dediler adetin 1. günü arayın bizi dediler o kadar başka bişey yok şimdilik gidince derler uzunmu kısamı bakalım benmde 1 haftadır belirtiler hemen gelecekmiş gibiydi ben hala bekliyorum inş hemen gelir seini :D

aa ne güzel ya maşllah inş sorunsuz sağ sağlim kucağına alırsın nasıldı yumurta toplama işlemi falan ağrı varmıydı anestezi falan yaptılarmı aşamaları anlatırmısın ne giydin mesela boydan gecelik giymişti bi arkadaş bende öyle gördüm hep egede herkes boydan gecelik giymişti has. ne kadar yatırdılar

teşekkür ederim canım.amin..9 yumurta topladılar.5 i döllendi..1 tane transfer edildi.o gecelikli gördüklerin transfer hastası canım.yumurta toplamada ameliyat önlüğü aldırıorlar size..
yumurta toplama işlemi benim çok sancılı geçti ; çünkü uyutmadılar malesef..tedavinin en zor kısmı orasıydı zaten..sizide Allah kurtarsın..

teşekkür ederim canım.amin..9 yumurta topladılar.5 i döllendi..1 tane transfer edildi.o gecelikli gördüklerin transfer hastası canım.yumurta toplamada ameliyat önlüğü aldırıorlar size..
yumurta toplama işlemi benim çok sancılı geçti ; çünkü uyutmadılar malesef..tedavinin en zor kısmı orasıydı zaten..sizide Allah kurtarsın..

Bende yumurta toplamadan çok korkuyorum. Peki anestezi isteyene veriyorlar diye duymuştum.Sen istemedin mi? yoksa sormadılar mı?

yumurta toplamada birkaçgün öncesinden anestezili istediğini belirtmek gerekiyormuş,hestia aklında olsun son güne söylersen olmuyormuş,ayrıca ben ege ünivs.tüp bebek bölümünde devletin karşıladığı bölüme gidiyorum birde özeli varmış ama erol hoca özel bölümdeymiş ,bana hemşireler dosyalara erol hocanın bakıp karar verdiğini söyledi bu hoca nasıl yetişiyor ben anlamadım,kafam karıştı ,birde ben birdaha muayene olmıyacakmıyım acaba,en son hamdi dalan da oldum,

yumyum senin herşeyin tamam mı evraklar neler yaptın ,size ne dediler

yumurta toplamada birkaçgün öncesinden anestezili istediğini belirtmek gerekiyormuş,hestia aklında olsun son güne söylersen olmuyormuş,ayrıca ben ege ünivs.tüp bebek bölümünde devletin karşıladığı bölüme gidiyorum birde özeli varmış ama erol hoca özel bölümdeymiş ,bana hemşireler dosyalara erol hocanın bakıp karar verdiğini söyledi bu hoca nasıl yetişiyor ben anlamadım,kafam karıştı ,birde ben birdaha muayene olmıyacakmıyım acaba,en son hamdi dalan da oldum,

Ben başlar başlamaz her muayene de söyliyim o zaman beni uyutuuunn beni uyuutuuunn diye:)) valla zor oluyomuş yumurta toplama. Evet bütün dosyaları erol tavmergen görüyor ve o karar veriyormuş.Ama dediğin gibi onca insanın dosyasını nasıl inceliyor bende bilmiyorum sanırım üstünkörü bakıyordur.Bende devletteki hakkımı kullanıyorum. Ama özellerde bizim gibi aynı bölümde tedavi oluyor diye düşünüyordum farklı bir bölüm olduğunu duymadım. Adetin geldiği zaman arıyorsun ve çağırıyorlar. 2. yada 3. günü gidiyorsun zaten o zaman muayene ediyorlar.Bir sorun varsa aşılama başlamıyor(kist, enfeksiyon falan) önce onu tedavi ediyorlar sonra başlıyorlar aşılamaya.Yani sanırım bir daha muayene etmezler. İnşallah senin tedavinde biran önce başlar...

bende bundan çok korkuyodum yaaa hayırlısı artık katlanıcaz yapacak bişey yok bu arada adetim hala gelmedi kafayı meyek üzereyim butün belirtiler var ama yok gelmiyo

Birde hamile oluyormuşsunn, ayyy ne kadar güzel olurdu değilmi?? Ama ümitlendirmeyeyim seni insan çok üzülüyo biliyorum...Sen nereden geliyosun tedavi için İzmir'e?

yumyum senin herşeyin tamam mı evraklar neler yaptın ,size ne dediler

evet canm herşey tamam bizim gecen ay hormon tahlillerim vardı bide eşimle beraber olanlar vardı hastalık varmı diye galiba eşimle beraber olan tahliller sonra gittik onları topladık verdik dosyaya kendi aile hekimimizden rapor almamızı istediler onu aldık verdik herşey tamam son olarak eşiniz kaç yıllık mumur ise onu bildiren bi belge getirin dediler onuda aldı eşim o kadar hepsi tamam bi adetim gelmedi :5:

Birde hamile oluyormuşsunn, ayyy ne kadar güzel olurdu değilmi?? Ama ümitlendirmeyeyim seni insan çok üzülüyo biliyorum...Sen nereden geliyosun tedavi için İzmir'e?

hestia canm bende şimdiden söyleyeyim bari uyutsunlarr :18: hamile kalmam için yumurtlama zamanında ilişki olmadı ki canm ya ondan biraz rahat gibiyim ama yumurtlama haftasın da oldu benimde aklıma geliyo acaba varmııdr diye ama bilmiyorum ya dediğin gibi umutlanmak istemiyorum bende canım hayırlısı bakalım bi kaç gün daha geçsin de test yapıcam

Back
X